Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Eylül 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu, onunla yaşadıklarınızı bir an önce unutmak istiyorsunuz. Birlikte yaşadıklarınızın tüm ilişkilerinizi, tüm hayatınızı allak, bullak ettiğini düşünüyorsunuz. Yine de hazırlıklı olun, o şu günlerde ansızın karşınıza çıkabilir.

Yakındayaşantınızda büyük bir değişiklik yaşayacaksınız. Öteden beri isteyip hazırlıklarını yaptığınız bu değişiklik, gerçeğe dönüştüğünde sizi biraz ürkütüp kararsızlığa düşürecek.

Parayla ilgili moral ilişkiniz sürekli değişkenlik gösteriyor. Bir gün müthiş bir parasızlık çekerken, ertesi gün para sıkıntınızdan kurtulmuş olabiliyorsunuz. Bu tamamen harcamalarınızdaki plansızlıkla ilgili.

Size zevk veren hobilerinizi çoktandır unutmuş gibi görünüyorsunuz. Onlara ayıracak zamanı mutlaka bulmalısınız. Onlarla uğraştığınız günlerde çok daha huzurluydunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba ilişkilerine çok bağlısınız. Bu yüzden kendi problemlerinize onlarınki de katılınca, sorunsuz bir gün yaşamanız mümkün olmuyor. Ama bu durumdan hiç şikayetçi görünmüyorsunuz. Bugünlerde bir ziyaretçiniz var. Bu ziyaretle ilgili çevrenizde bir hoşnutsuzluk yaşayabilirsiniz. Ziyaretin arkasındaki günlerde biraz canınız sıkılacak gibi görünüyor.

24 Eylül 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 05:06 Ay-Neptün görünümü,  aşk hayatınızla ilgili meselelerde gene olarak  aklı başında düşünmeniz gerektiğini söylemektedir. Hayaller tabii ki önemli ancak buna değecek biri varsa. Saat 13:42 Ay-Pluto karşıtlık etkisi altında, inandığınız her şey için mücadele edebilirsiniz. Bir yandan huzur ve güven sağlamak diğer taraftan güçlü bir şekilde kontrolünüzü elinizde tutmak için çaba sarf edersiniz. Saat 14:15 Ay-Merkür görünümü, aile, iş, para, aşk gibi meselelerde geleceğinizi düşünerek kararlar vermenizde yardımcıdır. Gönlünüzce bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,  

24 Eylül 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, ele aldığınız konuların en küçük detayları bile gözünüzden kaçmayacaktır. Dikkatli yönlerinizi işiniz ve özel ilişkilerinize yansıtacaksınız. Ortak düşünceye sahip arkadaş çevrenizle birlikte olmak istiyorsunuz. Katılacağınız toplantılarda yapıcı ve akılcı konuşmalarınızla çevrenizi olumlu bir şekilde etkileyeceksiniz.

24 Eylül 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızı, sevgi temalı ilişkilerinizi veya çocuklarınızı ilgilendiren konularda sürpriz gelişmeler ön plana çıkabilir. Az tanıdığınız bazı kişileri saplantı haline getirebilirsiniz veya mevcut ilişkinizde sürprizler söz konusu olabilir. Bir ihtimal, yalnız kalma arzunuza saygı duyulmamasına tepki de verebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün yaşayacağımız Balık burcunda meydana gelen Ay Tutulması hayalci yaklaşımlarımızı 1 Eylül deki Güneş Tutulması nın pratik ve uygulanabilir özellikleriyle birleştirmemiz gereğini hatırlatıyor. Karar vermek veya doğru düşünmek yine zor olabilir. Aldatıcı etkiler altındayız, bir alan seçip o alanda ilerleme zamanı. Gerilimin kendiliğinden geçmesini bekleyemeyerek ani tepkiler verebilir, ani hareketler yapabiliriz. Geçmişten gelen konular ilerlemenin önünü kesebilir veya bu konularla uğraşmak durumunda kalabiliriz. Anılarımızı zorlayabilir ve nelere takıldığımızı neleri unutamadığımızı tahlil etme ihtiyacı duyabiliriz. Ancak, Uranüs ve Mars etkileşimi ekleyeceği sürpirizler, türlü hoşluklar ve özgün çözümlerle yardımımıza yetişecektir.Öfke açığa çıkabilir. Başkalarına zarar vermemek veya zarar görmemek için ekstra çaba gösterilmesi gerekebilir. Provokatif tavırlara karşılık vermemek ve sabırlı olmak en iyisidir. Duygusal veya fiziksel anlamda yaralayıcı olaylara karşı tedbirli olmak gerekebilir. Hayal dünyamız geniş olabilir, ama sorumlulukları ve ihmal kabul etmeyecek durumları asla ihmal etmemeliyiz.Tartışmalara girmekten kaçınmak ve ufak tefek kazalara veya sakarlıklara karşı tedbirli olmak da en iyisi iki hafta için. Tutulmanın detaylarını hafta başında ele almıştık, okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Eylül 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygularınızı daha iyi anlatabileceğiniz güzel fırsatlar bulabilirsiniz. Aynı inançlarınızla, düşüncelerinizle ilgili sorgulamalar da gündeme gelebilir.

24 Eylül 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yükseğe ulaşmak ve işinizin en tepesine çıkmak istiyorsunuz. Özellikle devlet memurluğu Veya finans sektöründe Başarılı olacağınız belirgin.

24 Eylül 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerle ilgili tekliflere açık olduğunuz, yeni görüşmeleri değerlendirebileceğiniz, sevgi ve aşk duygusunu daha yoğun hissederek, hayatın keyifli ve eğlenceli taraflarına odaklanabileceğiniz son derece mutluluk veren bir zaman diliminde olacaksınız.

24 Eylül 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzak çevrelerde rkadaşlarınızla gayet keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Geleceğinize yönelik işleriniz için uygun bir gün olacak. Uzak yerlerden alacağınız haberler gözünüzü korkutmasın.

24 Eylül 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yolculuğa çıkma planı yapan ve bunu iliklerine kadar isteyen bir burcun mensubusunuz. Yeni bir hukuki sürecine başlayabilirsiniz. Özel bir sertifika programı için de uygun bir zamandasınız.Hayatınızda hobi olarak baktığınız bir konuda uzmanlık sağlamak için eğitimini alabilirsiniz. İnanç, felsefe, kişisel gelişim konularında yeni başlangıçlar yapma hevesine sahip olacağınız ve bu etkiyi verimli olarak kullanabileceğiniz bir cumartesi günündesiniz. Hareket enerjiniz de olması gerektiği kadar yükselecektir.

24 Eylül 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi sıkıntınız sona eriyor. Hiç ummadığınız bir yerden para alacaksınız. Böylece herşey yavaş yavaş yoluna giriyor. Uzun süren ve ciddi bir çalışmanın üzerine, bir tatil size iyi gelebilir. Hareketli günlere hazır olun. Bu hareketlilik sizin yapınıza da uygun.

24 Eylül 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 36' 35" R
Ay
Oğlak
13° 55' 37"
Merkür
Koç
16° 36' 13"
Venüs
Koç
29° 57' 53"
Mars
Balık
29° 04' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 41"
Satürn
Balık
16° 30' 04"
Uranüs
Boğa
22° 17' 57"
Neptün
Balık
28° 52' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 41"
Lilith
Başak
23° 14' 40"
True Node
Koç
15° 22' 54"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>