Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün haberleşebilirsiniz, ama görüşmeniz pek mümkün değil. Yakın çevrenizin ilişkinize verdiği onayı artı bir zenginlik olarak görüyorsunuz. Kalıcı beraberliği adımlamanız için, taşlar döşenmiş görünüyor.

Yapılmış bazı vaatler, önümüzdeki günler içinde gerçekleşebilir. Birarkadaşınızla yakaladığınız uyum ikinizin de başarısına başarı katıyor. Umutlarınızı yeşertecek haberleriniz var.

Bugünlerde bazı yakınlarınızdan fikir almaktan kaçınmamalısınız. Çok karlı bir alış verişin eşiğindesiniz. Bu alış verişle ilgili barındırdığınız çeşitli kaygıları tek başınıza yok edemeyebilirsiniz.

Ona onunla ilgili gerçekleri söylemekten kaçınmamalısınız. Gerçekler acı da olsa onun gerçekleri. Bu gizlilikte onu mu, kendinizi mi sakınıyorsunuz, bunu iyi düşünmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde iç huzurunuza ayak uyduramayanlardan hızla uzaklaşmak isteyeceksiniz. Bu, bazı arkadaşlarınızın eleştirilerine neden olabilir. Mütevazi olduğunuz için elinizdekilerin değerini iyi biliyorsunuz. İş ve aşk yaşamınızdaki huzura ailenizle kurduğunuz problemsiz ilişki de eklenince, kendinizi şanslı görmeniz çok anlaşılır bir şey oluyor.

24 Haziran 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 08:48 Ay-Merkür görünümü, aileniz ve sizi bizzat ilgilendiren maddi ve manevi anlamdaki paylaşımlar üzerine düşünmenin işaretçisidir. Borçlarınızı ödemede, eğer tek başınıza zorlanıyorsanız,  karşılıksız destek sunacak insanlara ihtiyaç duyabilirsiniz. Sizin arzunuz, bir şekilde sıkıntılarını aşmak ve bir çıkış yolu bulmaktır. Bütün bunlar üzerinde akşam saatlerinde daha fazla durabilirsiniz. Saat 17:26 Ay-Mars görünümü, mevcutveya özel hayatınızın  sizi tatmin etmediğini işaret ediyor. İstemediğiniz bir şeye zorlanmaktan hoşlanmazsınız.  Sizi bağlayan koşullara isyan edebilirsiniz. Saat 18:48-25 Haziran saat 05:30 arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. Bu zaman süresince bir şeylere   uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. Kişiyi ikilemde bırakan boşluk hali, kimi zaman yalnızlık kimi anlarda birileriyle temas etme ihtiyacına dönüşür. Ne kadar  iyi niyetli düşünseniz de, insanların tavırlarına anlam vermek kolay olmayabilir. Sıkıntılarımıza merhem olabilecek  kişilerle karşılaşmamız dileğimle,

24 Haziran 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizle ilgili sorunlarınızı kafanıza takmamalısınız. Nasıl olsa her türlü probleminize çare bulabilecek bir kapasiteniz var. Bugün kombinasyon burcunuz Kova'da a ilerleyen Ay; ortak çalışmalar içinde olduğunuz kişilerle mantıksal yaklaşımlar içinde olacağınızı gösteriyor.. Sizden yaşça büyük kişilerin desteğine ihtiyacınız var.

24 Haziran 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel gelişiminize önem vermeniz gerekli. Sağlığınız veya işinizle ilgili konularda uzman kişilerin fikirlerini alabilir ve bu doğrultuda kararlar verebilirsiniz. Başkalarına danışmaktan çekinmenize bir gerek yok. Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz size iyi hissettirebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Zihnimiz açık ve yaratıcılığımızı kullanabiliriz. Ancak, değişken koşullara ayak uydurmakta zorlanabiliriz de bir taraftan. Entelektüel faaliyetler, öğrenme arzusu, bilgi paylaşımları, eğitsel çalışmalar, grup faaliyetleri, bilişim, teknoloji, medya, yayıncılık, sosyal medya başlıklı konular ön planda. Sabah saatlerinde iletişim kurmamız ve kendimizi ifade etmemiz daha kolay olabilir, görüşmelerimizi bu saatlere alabiliriz. Öğle saatlerinde ve sonrasında ise, sakarlıklar veya ufak tefek kazalar söz konusu olabilir, acele hareketlerden kaçınmakta fayda var. Akşam saatleri farklı hoşluklara, değişikliklere veya beklenmedik durumlara dikkat çekiyor. Değişiklik yapmak isteyebiliriz. 19.00 sonrası, halsizlik, belirsizlik veya kararsızlık türünde ruh halleri ön planda.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

24 Haziran 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızda bitirilmesi gereken işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Değişiklikler için kararlar alabilirsiniz. Kendinizi aktif hissedeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni farkındalık kazanabilirsiniz. Bunu çalışma arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Cesaret gerektiren işlerinizi bugün halledebilirsiniz.

24 Haziran 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dayanışma içinde olmalısınız. Hislerinize ne kadar güvensenizde atlayabileceğiniz noktalar olabilir. Güvendiğiniz insanların fikirlerini alın.

24 Haziran 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda kısmetimde varsa gelir, parasız kalmam düşüncesi ile materyal dünyadan neredeyse sıyrılırsınız. Bilinçaltınız ile yılların hesaplaşması ortaya çıkarak geçmişe dair psikolojik sorunları halletme yolunda olumlu ve hayatınızı düzenleyici çalışmalara girebilirsiniz.

24 Haziran 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi heyecanlandıran bir seyahat veya organizasyonla ilgili düşünceleriniz bugün kesin ve planlı olabilir. Hazırlıklarınız varsa tamamlamanız gerekenler üzerine yoğunlaşmalısınız.

24 Haziran 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle eve tıkılmak bugün sizi sıkabilir. Dolayısıyla onları da kırıp incitmeden özgürleşmenin yollarını aramaya çalışmalısınız.Teknolojik ve çağın ilerisindeki muhabbetlere açıksınız. Bugün mümkünse geçmişten ve eski adetlerden biraz kopmalı, geleceğinizle ve kendinizi konumlandırdığınız ileri bir tarihle ilgili zihin çalışması yapabilirsiniz. Toplumsal çalışmalar ve kolektif kazanım getirebilecek tüm işler için uygun bir zamandasınız. Ancak yürütülmesi istenen konu hakkında biraz fikirsel destek ve eğitim almanız gerekebilir.

24 Haziran 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızı şu günlerde tatbikata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Zira her an insanın eline böyle önemli şanslar geçmez. Hayatınızı biraz renklendirin.

24 Haziran 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 24' 41" R
Ay
Balık
08° 19' 49"
Merkür
Koç
18° 23' 22"
Venüs
Boğa
04° 47' 25"
Mars
Koç
02° 05' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 35"
Satürn
Balık
16° 50' 30"
Uranüs
Boğa
22° 31' 25"
Neptün
Balık
28° 59' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 52"
Lilith
Başak
23° 40' 44"
True Node
Koç
15° 22' 08"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>