Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta aradığınızı bir türlü bulamıyorsunuz. Son zamanlarda kendinizi aşk konularından uzaklaştırmak istiyorsunuz. Gönlünüz şu sıralar yeni bir ilişkiye kapalı.

Hırslısınız fakat bu hırsınızortamınızda yanlış anlaşılabiliyor. İş yerinizden sizden hoşlanmayan insanlar var ve bu insanlar hakkınızda iyi şeyler düşünmüyorlar.

Harcama yapmaya meyilli olacağınız bir gündesiniz. Hesabınızı bilerek harcama yamalı ve fazla açılmamalısınız. Çünkü ay ortasında bazı ödemeler yapacaksınız.

Bazı sorunları görmezden geliyor ve bu sorunları çözmek yerine kaçıyorsunuz. Sorunlarınızın üstüne gidin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde bazı ilişkileriniz içinde radikal kararlar aşamasındasınız. Bazı niyetlerin açıkça su yüzüne çıkması, sizi biraz üzüntülü yeni değerlendirmelere yöneltebilir. Kendinizi beğenmediğiniz konularda iç barışı sağlayabilmeniz, biraz çaba gerektiriyor. Kendinizle yoğunlaşıp kendinize emek harcamaktan kaçınmamalısınız.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, saat 03:32 Ay-Koç burcu geçişi etkinliğinde, sağlığımıza önem verelim. Çabuk sinirlenmek, anlayışsız davranmak, bize uymayan bir durumla karşılaştığımızda tepki göstermek mümkündür. Kendi kendimize kararlar almaya kalkışmayalım. İşimizdeki kurallara gerekirse riayet edelim. Kural dışı veya sert davranan kişilere karşı da gözümüzü dört açalım. Saat 06:43 Ay-Mars görünümü, ihtiyaçlarımızı kendi istediğimiz şekilde elde etmek, hissettiklerimizi başkalarıyla paylaşmak, kabul ettirmek, onaylatmak arzumuzu işaret ediyor. Eğer bunu yapamazsak doğal olarak sıkılabilir, daha fazla konuşabilir, dert yanabiliriz. Bu saatlerde özellikle düzeltilecek, titizlikle üzerinde durulacak önemli işlerimizi dikkatli bir şekilde yaparak bu enerjiyi olumlu yönde kullanabiliriz. Ufak tefek sağlık şikayetlerimizi önemseyelim. Canımız bir şeylere sıkılmışsa, güvendiğimiz insanlarla konuşalım. Tabiî ki aceleci davranmayalım. Sözel ve yazı anlamındaki işlerimizi, belgelerimizi kontrol edelim ki, gözümüzden bir şey kaçmasın. Saat 11:17 Merkür-Satürn görünümü, hızlı ve etkin bir şekilde düşüncelerimizi iletme yönünde bize hırs kazandırıyor. Ancak, sonucunu tam olarak bilmediğimiz konularda da bir bilene akıl danışmak yararlı olur. Finansal açıdan da duruma bakmamızda fayda var. Birgirişiminde, başvurusunda bulunuyorsak, kendimizi birilerine beğendirmek istiyorsak, hem konuşmamıza hem de bize söylenenlere dikkat edelim. Enerjimizi bu şekilde kullanırsak güzel işler çıkarabiliriz. Yeni haftanın hepimiz için güzel gelişmelerle dolu geçmesi dileğimle,

24 Nisan 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yakın çevrene odaklanacaksın. Aynı zamanda içinden geldiği gibi davranmak isteyebilirsin.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi kişisel gelişim süreçlerinize destek sağlamak amaçlı yeni bazı araştırmalar yapmak isteyeceksiniz. Sevgide bazı problemli ve gizli kalmış sorunları halletmeniz gerekebilir.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içindearkadaşlarınızla keyifli zaman geçirebilirsiniz. Birlikte sanatsal aktivitelerde bulunabilirsiniz. Önünüzü görmekte zorlandığınız zamanlar olabilir. İşlerinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Bazı konularda fedakarlık yapmanız gerekebilir. Ortaklı konulara özen göstermelisiniz. Ticari konularda sıkışıklıklar olabilir.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güzel konuşmalarınızla çevrenizi etkileyecek ve karşıt düşüncelere karşı savunma yapacaksınız. Verici yönlerinizi olumlu yansıtabiliyorsunuz. Güven duygunuz gelişiyor.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yakın çevre ve kardeşlerle ilişkiler, seyahatler ve görüşmeleriniz ön plana çıkarken, içsel olarak agresif ve öfkeli hissedebilirsiniz. İletişim konusunda kesin sınırlar çizmeden ve eğer öfkeliyseniz bugün söylemek istediklerinizi paylaşmayıp, enerjisi daha ılımlı bir günde görüşmeyi tercih ederek bugünü kendiniz için olumlu hale getirerek geçirebilirsiniz.

24 Nisan 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaptığınız işlerden olumlu sonuçlar almanız sizi yeni projeler için daha fazla kamçılayabilir. Daha önceden konuşulmuş fırsatların sizi gaza getirmesi de muhtemel. Önemli parasal konuşmalar söz konusu olabilir.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Vücutta baş, kalça ve bacaklara dikkat etmelisiniz. Koç burcu enerjisi biraz hoyrattır. Aşırı hareketten kas tutulmaları ve lif kopmaları riski taşıyabilirsiniz. Gündelik işlerinizde ve hizmet alanınızda insan ilişkilerinin ağırlığını hissedebilirsiniz. Aceleci ve zorlama davranışlar nedeniyle sorunlar yaşamanız mümkündür. Hizmet alanınızda başlatacağınız yeni bir proje veya size ait bir fikir sayesinde maddi ve manevi sorumluluklarınıza katkı sağlayabilecek bir etkiye sahip olacaksınız. Bu etki yaklaşık altı gün süreli olacaktır. Faydalanabilirsiniz.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, eğlence faaliyetleri veya sosyal yaşamınız ile alakalı hiç hesapta olmayan bir harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz. Çeşitli masraflarla alakalı olabilecek diğer konular da, gün boyunca sizi meşgul edebilirler.

24 Nisan 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 29' 18"
Ay
Kova
24° 45' 39"
Merkür
Koç
17° 51' 24"
Venüs
Boğa
03° 37' 06"
Mars
Koç
01° 21' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 13"
Satürn
Balık
16° 45' 38"
Uranüs
Boğa
22° 28' 08"
Neptün
Balık
28° 58' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 41"
Lilith
Başak
23° 34' 25"
True Node
Koç
15° 20' 59"
Son Güncelleme : 02/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>