Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak genel bir isteksizlik içine gireceğiniz ve sevdiğiniz insana karşı ihmalkar yaklaşımlar gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Çok büyük olmasa da duygusal açıdan bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Keyfinizin yerinde olmaması sevdiğiniz insanla olan ilişkinizi de olumsuz olarak etkileyebilecektir. Akşam saatleri ise duygusal açıdan kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz. Bazı heyecanlar yaşayabilirsiniz ve küçük gerginlikler söz konusu olabilir.

İş yaşamınızda daha çok belli metotlara bağlı olarak çalışabileceğiniz bir gündesiniz. Elinizdeki işleri tamamlamaya çalışacaksınız ve yeniliklere karşı kendinizi kapatabilirsiniz. İş ortamınızda gereksiz bazı gerilimler olabilir yada sizi ilgilendirmeyen konulardan dolayı çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz. Bazı planlarınıza ilişkin sorunlar çıkacaktır bunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak bugün çözemeye bilirsiniz. Akşam saatleri ise bazı işbirlikleri yapabilirsiniz.

Maddi konularda kendinizi kısıtlanmış etkiler altında hissedebileceğiniz bir gündesiniz ve harcamalarınıza her zamankinden daha fazla dikkat edeceksiniz. Ancak akşam saatleri hesapta olmayan bazı harcamalar yapabilirsiniz.

Ara vermeden çalışmak zorunda kalacaksınız ve bu sağlığınızı da etkileyebilir. Bugün sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlere örgütlemeye çalıştığınız küçük gezinin sürekli ertelenmesinde bilmediğiniz ve sizinle ilgili olmayan nedenler var. Bunu anlamaya çalışmak yerine, vazgeçme kararı alacaksınız. Aile içinde henüz önemsenmeyen sorunların üzerine gitmek için hareketlenebilirsiniz. Bugünlerde ilişki konularında hassassınız. Bazı dengeleri oturtabilmeniz bu sıralar mümkün.

25 Nisan 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 06:24 Ay-Jüpiter karşıtlığı,veya özel meselelerimizi düzene kavuşturmak isteğimizi işaret ediyor. Mecburiyetler canımızı sıkar ve biz huzur ararız. Aslında ihtiyacımız, bizi anlayacak, yanımızda olacak bir insandır. Yalnızlık bizi yorar. Desteklenmek, sevilmek isteriz. Eğer mutluluk, denge, paylaşım hayatımızda varsa, her konuda tatmin oluruz. Saat 11:47 Ay-Pluto görünümü, baskın tarzda hareket etmenize neden olur. Ancak koşullar gereği tabii ki dikkatli olmakta yarar vardır. Güçlü olmak, gücünüzü kanıtlamak ve kabul ettirmekten bir hayli hoşlanabilirsiniz. Saat 21:05 Ay-Uranüs kavuşumu, farklı yollar, yöntemler deneyerek problemleri atlatmak, işleri yerli yerine koymak mümkündür. Ancak bu biraz da sizindisiplininize, sabrınıza, işinize ve kendinize verdiğiniz öneme bağlıdır. Aceleyle değil, bilinçli şekilde tercihlerde bulunmalısınız. Saat 23:30 Ay-Merkür kavuşumu sağlık konularında ve çalışma hayatımızla ilgili birkaç hafta önceki görüşme ve gelişmelerin tekrar gündemimizde yer almasını sağlıyor. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

25 Nisan 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki kişilerden destek alacaksın. Önemli işlerinde biraz yardıma ihtiyaç duyabilirsin.

25 Nisan 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda yaşamış olduğunuz bazı sahneleri hala kabullenemiyor olabilirsiniz. Bu konu ile ilgili kafa karışıklıklarınız geleceğe doğru kaygılı olmanızı sağlayabilir.

25 Nisan 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Yakın çevrenizdeki kişilerden destek alabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişiler önem kazanacaktır. Gün içinde kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz. Bazı konuları açıklığa kavuşturmakta zorlanacağınız bir gündesiniz. Kişisel konularda ani tepkiler geliştirebilirsiniz.

25 Nisan 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok hareketli bir dönemdesiniz. Pek çok kişi ile aynı zamanda görüşmeniz gerekebilir. Bu arada duyacağınız bazı haberler kafanızı karıştırabilir fakat kararlarınızı sürdürmeye devam edeceksiniz. Dedikodular ve söylentiler ile fazla ilgilenmeyin. Sözlerinize özen göstermelisiniz. Duyduklarınızın doğruluğunu araştırmadan tepki göstermeyin. Çünkü yanlış anlamalar olabilir.

25 Nisan 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün alacağınız bir haberle heyecanlanacaksınız. Olayların hızlı gelişmesi sizi memnun edecek. İsteklerinizi gerçekleştirmek için çalışacak, kararlı bir tavır içinde bulunacaksınız. Yeni aşk maceralarına atılabilirsiniz.

25 Nisan 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşlerinizi destek alarak kolayca halletmeniz mümkün. Telaşlı ve sabırsız davranmadığınız müddetçe istediğiniz desteği kolaylıkla göreceksiniz. Fırsatları gözünüzde büyütmeyin.

25 Nisan 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiler anlamında destekleyici etkiler altındasınız. Ruhunuzu besleyen ve merhamet duygunuzu hissettiren birileriyle ilişkiye yönelmeye ve olumlu duygular yaşamaya başlayabilirsiniz. Koruma duygunuz yoğun bir sevgiye ve aşka dönüşebilir. Ayrıca ilişkinizde romantik ortamlar yaratmalısınız. Sağlığınızı riske atabilecek ataklardan kaçınmanız gerekebilir. Hizmet alanınızda çalışanlarınızayaptırmak ve özel projeler için motive etmek için çok değerli etkilere sahip bulunuyorsunuz.

25 Nisan 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm düşüncelerinizi maddi konular üzerine yoğunlaştırabilirsiniz; çeşitli para kazanma yöntemleri üzerinde kafa yormanız olasıdır. Diplomatik yaklaşımlar benimserseniz, girişimlerinizden sonuç almanız mümkündür.

25 Nisan 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 28' 54"
Ay
Kova
24° 39' 45"
Merkür
Koç
17° 51' 11"
Venüs
Boğa
03° 36' 35"
Mars
Koç
01° 21' 28"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 08"
Satürn
Balık
16° 45' 35"
Uranüs
Boğa
22° 28' 06"
Neptün
Balık
28° 58' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 40"
Lilith
Başak
23° 34' 22"
True Node
Koç
15° 20' 59"
Son Güncelleme : 02/05/2024 12:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>