Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Şubat 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Başka kişilerle ve işlerle uğraşmaktan, sevgilinize yeterince zaman ayıramadığınız düşüncenizi yıkmanız gerekiyor. Ona olan bağlılığınızda bu endişeye hiç yer yok.

Çok yakın birarkadaşınızın sizin aleyhinize planları olduğunu söyleyenler sizi etkiliyor. Hemen birtakım yargılara, sonuçlara varmamanız ise harika. Kafanızın karıştığı konularda usta gözlemciliğiniz size doğruları gösterecektir.

İşyerinizle para konularında çelişkileriniz var. Ama yaşanan mevcut koşullarda istekli olmayı düşünmeyeceksiniz. Ek kazanç anlamında eşe, dosta tüm sinyalleriniz açık.

Bu sıralar, duygusal beraberliğinize öncelik vermeniz gerekiyor. Birçok alanda hareket halindesiniz. Bu çok yönlülük esas odaklanmanız gereken yerde, bazı gediklere yol açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarının hatalarını kolayca gören gözlemlerinizin, son günlerde sizi de aynı hassasiyetle izlemesi gerekiyor. Ama bu çifte standart, sizin mükemmel bir dost olmanızın önünde hiç engel değil. Yanlış anlaşıldığınız bazı durumlar size küçük kırgınlıklar yaşatıyor ve hiç gerekmezken, kendinizi ispat ihtiyacı duyuyorsunuz.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, saat 06:54  Ay- İkizler burcu etkinliği altında güne uyanmaktayız. Bugün, parasal konularda dikkatli davranmalı,  aklınıza estiği gibi harcamalar yapmamalısınız. Geçmişte yaşadığınız para sıkıntılarını unutmamalıyız. Siz de biliyorsunuz ki, bunların bazıları sizin yanlış tutumunuz yüzünden oluştu. Onun için   temkinli davranmakta fayda var. Saat 14:35 Ay-Mars ve saat 17:40 Ay-Venüs görünümleri mali konularda ve çalışma hayatınızla ilgili meselelerde fazla efor sarfetmenize yol açarken, üzerinize gelinmesinden pek hoşlanmazsınız. Saat 15:24 Ay-Satürn karşıt görümünde, başkalarıyla olan ilişkimizde pek de huzurlu değiliz. İhtiyaçlarımız, ödemelerimiz, bizi sıkıştıran durumlar nedeniyle gerginiz. Ancak bu gerginliğin bize faydası olmaz. Sakin olmak durumundayız. Saat 19:14 itibariyle İkizler burcunda oluşacak ilkdördün, çevrenizdeki insanları coşturmak, neşeyle kucaklamak arzunuz gayet yoğundur. Ayrıca parasal konulardaki sıkıntılarınızın  üstesinden gelmek ve kendinizi güvende hissetmek arzunuz da yoğundur.  Bugün olayları ve içinde bulunduğunuz durumu ele alırken iki yönlü düşünebilirsiniz.  1-Karar vermeniz gereken bazı konularda zaman kazanarak gerekli bilgileri toplamak  2- Başkalarının ne düşündüğünü öğrenmek için sorular sormak. Bu sayede aşırı duyarlılık gösterdiğiniz mevzularda kendinizi daha rahat hissetmeniz mümkün olabilir.Tabii ki konu para oldu mu, bu aralar hassassınız. Bu gayet doğaldır. Ancak siz, yetenekli olduğunuz alanlara yönelin  ve  sosyal ilişkilerinizi güçlü tutun. Böyle davranmakla,  yeni kazanç yolları keşfedebilirsiniz.  Lütfen pes etmeyiniz. Olur mu? Saat 20:06 Ay-Neptün görünümü, duyguların bir hayli yanıltıcı olabileceğini, partnerinizin söylediklerinden ziyade, ortaya koyduklarına dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor. Gün boyunca işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Canı gönülden sevgilerimle,

25 Şubat 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Amaçlar ve arzular üzerinde çok fazla düşünmek istemediğiniz bir gün. Çevrenizin kişisel yargılarından hoşlanmayabilirsiniz. Fakat bu özelliğinizi hiç kimseye hissettirmemeyi başaracak kadar üstün yetenekleriniz var. Alçak gönüllü olmayı yeğlerken, gizli bir üstünlük duygusu ile karşınızdaki kişileri şaşırtabiliyorsunuz.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli girişim veya planlarınıza ivme kazandırabilecek veya bazı işlerinizin desteklendiğini görebileceğiniz birkaç günlük süreçtesiniz. Sadece, tartışmalı ortamlardan uzak durmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oldukça yoğun ve iniş çıkışlı bir gündeyiz. Ay'ın Satürn, Güneş ve Neptün'le olumsuz, Mars ve Venüs'le olumlu açıları mevcut. Öğle sonrası ve akşam saatlerinde, isteksiz, kararsız, engellenmiş veya baskı altında hissedebiliriz ya da yanıltıcı ve belirsizlik içeren etkiler ne yöne ilerleyeceğimizi bilemememize neden olabilir zaman zaman. Özellikle akşam saatleri ve 15.00 civarı gerilime açık saatler olabilir. Sakinliğimizi korumamız durumunda ise, Mars'ın olumlu etkisini işlerimizi tamamlamak için kullanabiliriz. Hafta başında ele aldığım olumsuz gökyüzü görünümü de bugün etkisini hissettirebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızın parlak olduğu bir gündesiniz. Gönül işleri sizden soruluyor. Partneriniz size olduk ça bağlı. Mutluluğunuza diyecek yok gibi görünüyor. İş hayatınızda da zaferi kazanmanız çok olası görünüyor.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhunuzda artan özgürlük ve değişim ihtiyacı bugün sizi her zaman yaptığınız günlük rutin işlerin dışına çıkararak, sosyal ortamlara karışmanızı sağlayabilir. Evinizle ilgili düzenlemeler için ideal olan bu zamanda ailenizden destek görebilirsiniz.

25 Şubat 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem dış dünyada, hem de iç dünyada olan bitenlerin farkında olacaksınız. Gerçekçi bakış açınız ve dengeli yaklaşımlarınız da, bu durumdan destek alacaklardır. Bugün yapacağınız planlar sağlam, alacağınız kararlar etkin olacaktır.

25 Şubat 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 46' 02" R
Ay
Koç
13° 44' 60"
Merkür
Koç
20° 00' 59"
Venüs
Boğa
07° 47' 02"
Mars
Koç
03° 57' 53"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 47"
Satürn
Balık
17° 02' 39"
Uranüs
Boğa
22° 39' 49"
Neptün
Balık
29° 04' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 55"
Lilith
Başak
23° 56' 55"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>