Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Şubat 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevdiğiniz kişiyle birlikte ortak zevklerinizi gerçekleştirmeye yönelik zaman geçirebilirsiniz. Duygusal anlamda kendinizi güçlü hissetmeniz sorunlarınızı daha kolay aşamanızı sağlayacaktır.

İş yaşamınızda size zevk verecek faaliyetlerde bulunabileceksiniz ve yeni projelere sıcak olarak bakabileceksiniz. Amirlerinizden yakında bir terfi yada zam haberi duyabilirsiniz.

Maddi konularda daha çok temkinli davranmanız gereken bir gündesiniz. Uzun vadeli olarak yaptığınız bazı çalışmaların karşılığını bugün almak isteyebilirsiniz ancak bu konuda çok aceleci davranmaktan kaçınmalısınız.

Bugün karşınıza çıkabilecek sorunları fazla büyütmeden ve çevrenizdeki güvendiğiniz insanlarında fikirlerini alarak çözümlemeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evinizi yada ailenizi ilgilendiren konularda çeşitli sorunlar gündeme gelebilir ve başınız biraz ağrıyabilir. Tercihen bugün daha çok geleceğe yönelik planlar yapacaksınız ancak alacağınız bazı haberlerle karamsarlıklar yaşayabilirsiniz. Bu hafta bir yolculuğunuz var.

23 Şubat 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler yeni haftamız saat 02:28 itibariyle etkili olacak Ay-Boğa burcu seyriyle başlıyor. Gün boyu, sevginin, sağlıklı bir ilişkinin ne kadar kıymetli bir şey olduğunu düşünürüz. Çünkü huzur ve güven varsa insan kendini her alanda başarılı hissedebilir, sorunların üstesinden gelebilir diye düşüneceğiz. Tutarsız ve nereye varacağı belli olmayan bir beraberlikte zaman kaybetmekten yana değiliz. Bunları biliyoruz. Ancak gel gör ki, gönlümüze söz geçirmek pek kolay olmuyor.Saat 09:53 itibariyle Ay-Güneş arasındaki olumlu enerji akışı, aşk hayatınızla ilgili konularda size güven duygusu aşılıyor. Umut etmek isteyen yüreğiniz bugün aradığı huzur ve sevgiyi kendi içinde kolaylıkla yaratabilir. Saat 14:40 Ay-Neptün faydalı görünümü ciddi niyetli veyahut arkadaşlık anlamındaki beraberlikler açısından hoş bir yansımadır. İnsan bir yandan aşka tutsaktır diğer yandan sağlam ve uzun vadeli olanı arzu eder. Güvende olmak, sevilmek arzusu duyar.Saat 15:56 Güneş-Satürn arasındaki mücadeleci görünüm, hayatın genelinde arzu ettiğimiz en önemli koşul, sevgidir. Sevginin bir çok zorluğu yenmemizde en önemli olgu olduğunu biliriz. Ancak bu görünümün etkisi altında sorumluluklar bizi yorabilir. Şunu düşün, şöyle hareket et, şu kişiye anlayış göster, sisteme ayak uydur, çalış, çabala derken, bir ömrün gelip geçtiğini hissetmek bizi yorabilir. Birkaç gün boyunca en ufak baskıya, mecburiyete tahammül edemeyiz. Farklı bir dünyada yaşamak, denetlenmemek, gönlümüzce ilerlemek arzumuz yoğundur. Maddi açıdan rahat etmek isteriz. Bizi bir şeylerin  kıskaç altına almasından hoşlanmayız. Yeni haftamızın  hepimiz için güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,

23 Şubat 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün maddi konularda duygusal saplantılar içinde olabilirsiniz. Kendi adınıza güven duygusunun önemli olduğunu bildiğiniz için, size bu duyguyu sağlayacak kişilerin etkisinde kalıyorsunuz. Sizden yaşça büyük arkadaşlarınızdan güç alacağınız bir gün. Ertelediğiniz konuları yeniden ele alabilir ve düzenleyebilirsiniz. Hatalardan koktuğunuz bir gün.

23 Şubat 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaşanabilecek sorunlar veya engeller, çevrenizdeki kişileri daha iyi anlamanızı veya tahlil etmenizi sağlayabilir. Beklentilerinizi bu duruma göre dizayn edebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güneş ve Satürn arasında meydana gelen olumsuz açı, önümüzdeki on beş gün boyunca, otorite konumundaki(baba, patron, yönetici, eş, öğretmen v.b) ya da dominant karakterli kişilerle ilişkilerimizde zorlanmalara neden olabilir. Altından kalkamayacağımız kadar çok görev ve sorumlulukla uğraşmak zorunda olmak stres nedeni olabilir. Ya da belli işleri yerine getirmeye çalışırken engellerle ya da engelleyici kişilerle karşılaşabiliriz. Ortaya koyduğumuz işler bizi ya da başkalarını memnun etmeyebilir ya da işimize karışan kişilerle uğraşmak zorunda kalabiliriz. Bu açı, aynı zamanda sağlığa daha fazla önem vermek gerektiğinin bir işareti de olabilir. Enerji düşebilir, isteksizlik ya da halsizlik görülebilir. Kötü karakterli kişiler gündeme gelebilir. Risk almaktan kaçınmakta fayda vardır(iki hafta için). Kopartıcı bir açı değildir. Problemlerle mantıklı şekilde başa çıkma yolu seçilirse ve gereken çalışma gayreti gösterilirse, diğer olumlu gezegen hareketleri kalıcı adımlar atmamız için yolumuzu açacaktır. Kısaca, çalışan kazanır elması kızarır ve güneş girmeyen eve doktor girer dönemindeyizJ Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Şubat 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

23 Şubat 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıkıntılı bir süreçtesiniz fakat o kadar tepkisiz kaldınız ki kendiniz bile şaşırıyorsunuz buna. Çözüm aramak aklınızın ucundan bile geçirmiyor.

23 Şubat 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 03.34'te Oğlak burcunda gerçekleşen Yeniay ile gün içinde beklediğiniz görüşmeler ve haberleşme ile ilgili sabır göstererek, hiçbir şey için acele etmeyin ve zamanın akışına güvenin. Yakın ilişkilerinizde çok daha anlayışlı davranmanız gereken bir zamandasınız.

23 Şubat 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı işlerinizi kimseye belli ettirmeden yürütmeye çalışsanız da, fazla başarılı olamayabilirsiniz. İşlerin niteliği anlaşılmayacak olsa da, insanlar, birşeyler gizlediğinizi sezeceklerdir. Sorguya çekilirseniz, ters tepkiler vermeyin.

23 Şubat 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 46' 50" R
Ay
Koç
13° 57' 15"
Merkür
Koç
20° 01' 36"
Venüs
Boğa
07° 48' 04"
Mars
Koç
03° 58' 31"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 59"
Satürn
Balık
17° 02' 43"
Uranüs
Boğa
22° 39' 52"
Neptün
Balık
29° 04' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 58"
Lilith
Başak
23° 57' 00"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>