Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle yeni planlar içinde görünüyorsunuz. Hareketli bir beraberliğiniz var. Günün ilerleyen saatlerinde çok istekle gideceğiniz bir davet alacaksınız.

Uzun zamandır zihninizi kurcalayan sorun bu toplantıda tartışmaya açılabilir. İş saatleriniz düzgün, oturmuş bir özel yaşama pek fırsak tanımıyor. İş ilişkilerinizdeki sorunlar gündelik.

Hayata düzgün bakıyorsunuz, tasarrufçusunuz. Bunun neden olduğu birtakım rahatsızlıkları göğüslemeniz gerekiyor. Bugünlerde, karlı çıkacağınız para tartışmalarınız var.

Amacını aşmaya başlayan bir müdahalenizle ilgili olarak tepkiler alabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belli gizlilikler içinde sürdürmeye çabaladığınız bir ilişkinizde, sizin dışınızdaki bazı açıklamalar problem yaratabilir. Kendinize fazlaca yöneldiğiniz geçmiş dönemlerde, eksik bıraktığınız konular ve ihmal ettiğiniz ilişkilerle ilgili olarak, bugünlerde yüzleşmelere zorlanabilirsiniz. Aile ilişkilerinizdeki bazı duygusal gereksinimlerin çözümünde siz varsınız.

28 Temmuz 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler,  saat 03:14 Ay-Uranüs olumlu görünümüyle, bayramın ilk gününe merhaba diyoruz. Bu enerjiyle,  farkedilme arzunuz, birileri tarafından kıymetli bulunma ihtiyacınız yükselir. Saat 03:37-29 Temmuz saat 06:37 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız.  Malum bayram olduğu için, belli bir plan dahilinde ziyaretlerimizi yapabiliriz, sevdiklerimizi memnun edebiliriz. Bunun dışında, tabii ki kendimize zaman ayırmalıyız. Enerjimizi toparlamak için tatiller her zaman fırsat günleridir. Bir de boşluk etkisini hesaba katarsak, dinlenmek için gayet uygundur. Saat 09:39 Venüs-Pluto karşıtlık etkisi,  özellikle ilişki konusunda  bağımlılıklarımızı, tutkumuzu yoğunlaştırıyor. Bir yandan bize ait olana, alıştığımıza sahip çıkmaya çalışıyoruz diğer yandan sahip olduğumuz hiçbir şey olmadığını fark ediyoruz. Sanki bir oyunu tek başına oynuyor gibiyiz. Senaryoyu yazan biz, oyuncuları tespit eden biz, ancak oynanan oyunun bizi tatmin etmediğini kabul etmekten kaçıyoruz gibi. Korkularımız var. Kaybetmekten, reddedilmekten, bilinmezlikten, yanılmaktan kaçıyoruz. Bile bile lades demeye hazırken bir anda geri dönüp kendimize kızıyoruz. Gerçeği kabul et diyen iç sesimize kulak vermek ise işimize gelmiyor. Doğal olarak  yine aynı çıkmaza sarılıyoruz. Günü olumlu geçirmenin yolu ise kendi kendimizle olan bağımızı koparmadan net bir gözlükle hayata bakabilmekten geçiyor. Mutluluğu, sevinci, barış ve kardeşliği el ele, gönül gönüle paylaşacağımız Nice Bayramlara,

28 Temmuz 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer, aşk hayatınızda bir sevdiğiniz varsa ve de seviliyorsanız, ihtiyaç duyduğunuz manevi desteği fazlasıyla alacaksınız. Buna benzer, temeli aşka dayalı destekler kadar sizi motive eden ve itici güç oluşturan bir etken daha yok. Sağlık konusunda bugünlerde boğaz bölgenizi koruyarak, ilaçlarla uğraşmayın.

28 Temmuz 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Burcunuza geçen Mars kendinizi daha enerjik hissetmenize ve ilerleme istediğiniz konularda kendinizi gösterebilmenize olanak tanıyacaktır. Çekiciliğiniz de artıyor. Ancak, riskli hareketlerden, yerlerden ve kişilerden uzak durmalısınız. Ufak tefek sakarlık ve kazalara karşı tedbirli olunması gereken bir dönem. Tüm burçlar için gün geneli: Bu hafta sonu fikirlerinizi bilinir kılmak ve kalabalıklara hitap etmek konusunda sabırsız olabilirsiniz. Gezegenler haftasonu için, fikirlerimizin belli durumlara uygunluğu konusunda bizi iknaya çalışıyor. Ancak, gerçek durum bu olmayabilir. Dolayısıyla, yeni çıkacağınız yolculuğu gazetelerden duyurmadan önce, gerekli testleri yapmanızda ve mevcut durumla ilgili detayları gözden geçirmenizde fayda var. Bugün Akrep burcuna geçecek ve altı hafta boyunca bu burçta kalacak olan Mars, artık hayatlarımızda farklı konuların ön plana çıkacağını gösteriyor. Tüm burçları farklı şekilde etkileyecek olan bu geçişin, altı haftalık etkilerini yukarıda burç yorumunuzda detaylı şekilde okudunuz. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Temmuz 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşle ilgili konularda iddialı ve hırslı bir gününüzdesiniz. Hedeflerinizle ilgili çıtanızı yükseltebilirsiniz. Kendinizi gösterebileceğiniz fırsatlar çıkabilir. Ancak ciddi rakipleriniz olabileceğini aklınızdan çıkarmayın. Anne ve anneliğe dair konularda gelişmeler yaşanabilir. Sabırlı ve olgun davranmanız gereken durumlar var.

28 Temmuz 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DÜN biriyle münakaşa yaşadıysanız bugününüzü de kendinize zehir etmeyin. Görüşmeniz gereken insanlar varsa son ana bırakmayın.

28 Temmuz 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

28 Temmuz 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 21' 24" R
Ay
Koç
07° 31' 35"
Merkür
Koç
19° 42' 23"
Venüs
Boğa
07° 15' 44"
Mars
Koç
03° 38' 21"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 49"
Satürn
Balık
17° 00' 33"
Uranüs
Boğa
22° 38' 21"
Neptün
Balık
29° 03' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 32"
Lilith
Başak
23° 54' 05"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 05/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>