Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönül ilişkileriniz genellikle heyecanla dolu, ama kısa ömürlü oluyor. Biraz hercai imajınız, kalıcı beraberliklere fırsat tanımıyor. Ama bu fırsatlara istekli de görünmüyorsunuz.

İşinize verdiğiniz emeğin karşısında kronikleşmiş doyumsuzluklar, maddi yetersizlikler görünüyor. Bugünlerde yeni görüşmeler ve yeni umutlu arayışlar değişik sapmalar gösterebilir.

Eli açıklığınızı biraz kontrol altına almalısınız. Son zamanlardaki gelişmeler, sizi yeni programlar içine sokabilir. Kaynaklarınızı koruma altına alma çabalarınız, yeni ilişkileri getirecek.

Duygularınızda son zamanlardaki kararsızlığı daha pozitif yaklaşımlarla yok edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde biraz duygusalsınız. Eğri, doğru seçimlerinde ve ilişki konularında zaaflı değerlendirmelere açık duruyorsunuz. Bir konuyla ilgili olarak sizin dışınızda gelişen olayların etkisindesiniz. Bundan kurtulmanız, kendinizi korumanız gerekiyor. İlerleyen saatlerde müjdeli haberler söz konusu. Bu haberlerde geçmişteki doğru tespitlerinizi göreceksiniz.

6 Şubat 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 03:15 Venüs-Pluto kavuşum etkisinde Cumartesi gününe adım atmaktayız. Çevrenizle olan ilişkiniz, özel beraberliğiniz ve mahremiyetinizle ilgili konulardaki hırsın, isteklerin ve ihtiyaçların önemini bir kez daha ortaya koymaktadır. Aşk, güzellik, para sizin açınızdan son derece kıymetlenir.  Ne kadar ilgi görseniz de ruhunuzun tatmin olması pek mümkün değildir. Çünkü asıl ihtiyacınız tümüyle yenilenmek, güçlü olmaktır. Bu görünüm,  kendiniz için en doğrusu nedir, nasıl bir yaşam, ilişki ve değişim sizin için yararlı olur? Sorularına cevap arayabilirsiniz. Bu cevapların en sağlıklı şekilde tespiti için bu görünüm size destektir. Saat 08:01 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında, bazı meseleler umduğumuz gibi gitmiyor diye karamsarlığa kapılmayınız. Kendine güvenli bir insan yaşanabilecek her türlü durumda belli esneklik içinde gelişmeleri ele alabilir. Saat 09:52 itibariyle Ay-Uranüs arasında oluşacak sert görünüm, dışarıya karşı kendinizden emin bir kişi profili çizmenize rağmen, isyana yatkınsınızdır. Saat 10:21 Ay-Mars görünümü, hem aşk hayatınız hem kendiniz hem de ruhsal anlamda ne istediğiniz bilinci içinde hareket edebilirsiniz. Saat 17:39 Ay-Merkür kavuşumu iletişim ve hedef belirleme anlamında destekleyicidir. Kişi ne istediğini bilir ve ona göre belli bir yön tayininde bulunabilir. Ciddi kararlar bu görünümler sayesinde doğru biçimde alınabilir. Saat 17:54-7 Şubat saat 07:59 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Yarım kalan işleri bitirmek, çevrenizle iletişimde sakin olmak yararlıdır. Ancak  bir sorunu çözebilmek için tartışmaya kalkışmak yanlış olur. Bilgisayarınızı kontrol etmekte fayda var. Randevularınızı tekrar gözden geçirmek gerekir. Bir de duyduğunuz haberlere, olan biten her şeye mantıklı yaklaşalım ki, yanılmayalım. Saat 18:39 Güneş-Uranüs olumlu görünüm etkisi altında kişisel görüşlerimiz, prensiplerimiz, inandıklarımız üzerinde hiç kimsenin baskı kurmasına izin vermeden hayatımızı yönlendirmek isteyeceğiz. Tabii ki hayatın kuralları, görev ve sorumluluklarımız yönünde bizi baskı altına alacaktır. Ancak şu var ki, bizim kafamızın içindeki ideallerimiz farklı. Bu yüzden de bu ideallere ulaşmanın yollarını, bu görünüm sayesinde gözden geçirebiliriz. Saat 20:45 Merkür-Jüpiter görünümü, işlerimizi doğru ve düzgün bir şekilde yapılacağını, bir planlamanın uygun şartlarda yürürlüğe konacağını da işaret etmektedir. Size destek verecek kişilerin de göstergesidir.   İyilik ve güzellikler yanınızdan eksik olmasın. Her şey gönlünüzce olsun.

6 Şubat 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde kardeşleriniz, kuzenleriniz, komşularınız başlıca sebep kıskançlık olmak üzere ilişkilere oldukça zarar verici davranışlar içinde olabilirler. Siz de sert sözlerinizle bu durumu tetikleyebilirsiniz. Küçük bir kıvılcımın yangına dönüşmemesi için biraz uzlaşıcı davranmaya çalışmalısınız.

6 Şubat 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta sonu, farklı kişilerin ya da arkadaşlarınızın size olan ilgisi kendinize olan güveninizin artmasını sağlayabilir. Haftanın son günü civarında, diğerlerinin plan program ya da gizli hesaplarına karşı uyanık olmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İkili ilişkilerde gergin, agresif tutumlardan uzak kalmayı başarabilirsek, romantizmin ve tutkuların hakim olduğu bir hafta sonundayız. Ancak, ani gelişmeler veya ani tepkiler ilişkilere zarar verebilir. Aşk hayatımızı veya maddi başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda ani kararlar almaktan çekinmeliyiz. Eski bağlantılar, geçmişle ilgili konular ön plana çıkabilir. Öğle sonrası saatlerden itibaren, beş gün boyunca, düşüncelerimiz zenginleşiyor, önemsediğimiz alanlarda ilerleme kaydetmemizi sağlayacak girişimlerimiz veya görüşmelerimiz olabilir. Alışılmadık işler, farklı yaklaşımlar veya özgün çalışmalar ya da özgün dokunuşlarımızı yansıtabileceğimiz konular ön plana çıkabilir. Farklı şeyler denemek isteyebiliriz. Yaratıcılığımız yüksek. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

6 Şubat 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevreniz, kardeşler ve ziyaretler gündeminizi meşgul edebilir. Düşüncelerinizde daha pozitif olmaya bakın.

6 Şubat 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kilonuzla ilgili ani değişiklikler sizi biraz yıpratabilir. Beslenme düzeninize daha fazla dikkat edin. Sofranızda eksik etmemeniz gereken besinlere dikkat!

6 Şubat 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda kendinizi daha iyi ve ılımlı ifade etmeniz gereken bugün, finansal konularda yeni çözümler üretebilir, enerjinizi kişisel gelişim ve sizi rahatlatan ortamlara aktarabilirsiniz. İlişkilerinizde karmik etkilerin hakim olduğu, geçmişin sonuçlarını görebileceğiniz bir gündesiniz.

6 Şubat 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sosyal çevrenizdeki insanlardan, arkadaşlarınızdan çok güzel fırsatlar karşınıza gelebilir. İletişimsel işlerinizde güzel görüşmeler ve konuşmalar içine girebilirsiniz. Aile hayatınızda da olaylara bakış açınız esnek ve rahat olabilir.

6 Şubat 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konulara yönelik başarılı çalışmalar yapabileceğiniz bir dönemdesiniz. Yeni yatırımlarda bulunmayı isteyebilir, sevgi ve anlayışla davranabilirsiniz. Sevgi ve aşk arzularınızla birlikte geriliminiz de giderek yükseliyor.

6 Şubat 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Evinizin ve ev hayatınızın günün ana konusu haline gelmesi mümkündür. Gerekli olan bir tamirat, tadilat veya temizlik, mecburi bir bütçe düzenlemesi veya aileiçi ilişkilerde üzerine düşülmesi gereken konularla ilgilenebilirsiniz. Kararlılığınız, sorunların sizi zorlamasını engelleyecektir.

6 Şubat 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 17' 09" R
Ay
Oğlak
09° 28' 42"
Merkür
Koç
16° 30' 12"
Venüs
Koç
29° 33' 15"
Mars
Balık
28° 49' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 01"
Satürn
Balık
16° 28' 17"
Uranüs
Boğa
22° 16' 49"
Neptün
Balık
28° 52' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 33"
Lilith
Başak
23° 12' 27"
True Node
Koç
15° 23' 43"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>