Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yalnızsınız, ama bu yalnızlığı bir an evvel bitirmeye kararlı görünüyorsunuz. Çekingenliğinizi bugünlerde fazla hissettiriyor olabilirsiniz. Sıcak kişiliğiniz yalnızlığı hiç hak etmiyor.

Üretken birisiniz, ama bu anlamda destek göremiyorsunuz. İşinizle ilgili çok ilginç düşünceleriniz var. Bu düşüncelerinizle ilgili parasal destek arayışlarınızda gelişmeler olabilir.

Günübirlik anlamında bir para sıkışıklığınız yok. Ama çok önemsediğiniz projeleriniz yüklü paraları gerektirebilir. Yakında kısmen düzelme içine gireceksiniz.

Sonradan bir şeyleri düzeltmeye çalışarak boşuna zaman kaybetmemek için, bugünlerde doğru seçimler yapmak zorundasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her zamankinden daha coşkulu bir döneme giriyorsunuz. Bugün size yakın birisiyle yapacağınız bir konuşmanın bunda etkisi olacak. Beklenmedik bir karşılaşma ya da bir teklif yaşamınızın akışını değiştirebilir. Son günlerdeki kırılganlığınız gerilerde kalacak ve bazı konuları gereğinden fazla büyütüp sorun haline getirdiğinizi fark edeceksiniz.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Çarşamba gününe, saat 10:25 Ay-Neptün görünüm etkisinde adım atacağız. Aşka yeniden şans vermemizi sağlıyor. -Evet belki yanıldım veya aradığımı bulamıyorum ancak aşksız da duramam diyerek tutkularımızın peşinden gitmemiz için destekliyor. Saat 12:53 da gerçekleşecek Mars-Pluto görünümü, hem kişisel hedeflerimiz hem girişimlerimiz hem de çalışma hayatımızla ilgili konularda büyük bir kuvvet aşılıyor. Girişimci ve  oldukça cesaretliyiz. Geri adım atmaya niyetimiz yok. Son yıllarda üzerimizde baskı kuran her ne varsa ondan kurtulmak isteyeceğiz. Saat 20:17 Güneş-Satürn görünümü, evimizin ve kişisel ihtiyaçlarımızın elimizdeki miktara göre ayarlamamızı sağlıyor. Zorluyor bizi bu durum. Ancak mevcut durumumuza göre hareket etmemiz gerektiğini bileceğiz. Saat 21:30 Ay-Satürn kavuşumu maddi kazancımız konusunda ciddi düşünmenin göstergesidir. Alacağımızla vereceğimiz arasında bir dengesizlik varsa, kendimizi bu saatlerde pek rahat hissetmeyiz. Yaptığımız işin getirisine bakarız. Bu kadar yorulduğuma değmeli diye düşünürüz. Paramızın hesabını bilerek hareket ederiz. Saat 21:36 Ay-Güneş faydalı görünümü maddi konularda ailenize karşı cömert davranmanızı sağlayıcıdır. Sevdikleriniz için yapılan alışverişlerin de göstergesi olabilir. Günün tüm güzellikleri sizlerle olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,  

3 Şubat 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Oğlak burcunda aktif hale geçen Pluton gezegeninin etkileri, Mars gezegeni ile bütünleşince siz konuştuğunuzda insanlar sizi mutlaka dinleyeceklerdir. Size karşı düşmanlıkları olan, önyargılı kişilerin üzerinde bile sözleriniz soğuk su etkisi yaratabilir ve silkinmek zorunda kalabilirler.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size öğretecekleri olan kişilerle bir araya gelebilir veya seyahatler esnasında yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Dolayısıyla, bu türlü planları es geçmemenizde fayda var. Fikirlerinizi açıkça paylaşabilir ve evinizde parlak fikirlerinizi ortaya koyabilecek alışılmadık değişiklikler yapabilirsiniz. Sevgi temalı ilişkilerinizde anlayış ön planda. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğleye kadar olan saatlerde yapılması gereken işleri tamamlayalım. Öğle sonrası, olumlu ve akışkan enerji ön planda. Ancak, sürekli değişen planlar veya kararlarla uğraşabiliriz. Birkaç gün daha, ağzımızdan çıkan sözlere dikkat etmeli, ağzımızdan bir kelime kaçmamasına özen göstermeliyiz. Bir anlık boş konuşmak başımıza işler açabilir. Pazarlıklar ya da üzerinde uzlaşılması gereken konularda uzlaşmak kolay olmayacaktır. Bugünlerde attığımız imzalardan ya da atacağımız adımlardan önümüzdeki hafta değişen fikirlerimiz veya ortaya çıkan gerçekler nedeniyle, pişmanlık duyabiliriz. Veya başkalarının manipülatif hareketleri ya da tahrikleri yanlış kararlara veya imzalara neden olabilir. Tam olarak kavramadığımız veya anlamadığımız konularda harekete geçmemeli ve ağzımızdan yanlış kelimeler kaçmaması için dikkatli konuşmalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

2 Şubat 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları dönüştürebilmek için başkalarından yardım alabilirsiniz. Ani karar değişiklikleri gündeme gelebilir. İşlerinizde üstlerinize karşı sorumluluğunuzu aksatmamaya çalışın. Sorumluluklarınızdaki artış keyfinizi kaçırabilir. İfadelerinize dikkat etmelisiniz.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etkileyici kişilerle görüşebilir ve beklediğiniz yardımı alabilirsiniz. Bu arada uzun zamandır görmediğiniz dostlarınız ile haberleşebilirsiniz.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde görüşmeler, iletişim, haberleşme ve yakın çevre ilişkilerinizde ifade gücünüzü kullanmakta zorluk yaşayabilirsiniz. 17.00'dan sonra iletişim yeteneklerinizi çok daha güçlü kullanırken, akşam saatlerinde özel hayatınızda buluşma ve görüşmeler gerçekleştirebilir, daha kaliteli iletişim kurabilirsiniz.

2 Şubat 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eviniz ve aileniz için parasal sorumluluklar altına giriyorsunuz. Girişimde bulunacağınız konular hızlanacak. Alacağınız birtakım kararlar sizin ve çevrenizin hayatını güzelleştirecek.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duyarlı, anlayışlı ve olumlu olacaksınız. Hem parasal hem de aşk açısından şansınızın yükseldiği bir dönemde bulunuyorsunuz. Ancak, dikkatiniz zayıf ve beklentileriniz çok fazla olabilir. Bu durum sizi zorlayacak.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

BU hafta yakın ilişkilere önem verecek, aile ile olan iletişiminizi tekrar gözden geçireceksiniz. Evinizin durumu, düzeni, temizliği veya yenilenmesi ile ilgili bazı kararlar vermeniz ya da planlamalar yapmanız da mümkündür. Bunları hep kendi içinizde yapacağınızdan, normale göre daha ketum olabilir, kendi düşüncelerinize dalabilirsiniz. BU durum sizi, ister istemez geçmişe de taşıyacak ve bir süreyi anıların arasında geçirmenize neden olacaktır. Sizi bu anılardan çekip çıkaracak şey ise, maddi konularda ortaya çıkacak bazı ufak problemler olabilir. Maddiyat ile ilgili sorunlarla ilgilenirken, dış dünyaya odaklanma zorluğunu gideremez.

3 Şubat 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 15' 32" R
Ay
Oğlak
09° 06' 32"
Merkür
Koç
16° 29' 44"
Venüs
Koç
29° 31' 12"
Mars
Balık
28° 47' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 38"
Satürn
Balık
16° 28' 08"
Uranüs
Boğa
22° 16' 43"
Neptün
Balık
28° 52' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 27"
Lilith
Başak
23° 12' 16"
True Node
Koç
15° 23' 47"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>