Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Giderek yoluna giren bir ilişkinin içindesiniz. O geçmişte yaşadığı bazı sorunların etkisinden henüz kurtulabilmiş değil. Sizin onu anlayan tavrınızı biraz daha sürdürmeniz gerekebilir.

İş ilişkilerinizde büyük bir tatmin yaşıyorsunuz. İnatçı yapınız nedeniyle bazı tartışmalarda dediğim dedik tavrı gösteriyorsunuz. Her zaman sizi alttan alan birileri oluyor karşınızda.

Parayla ilişkiniz yok gibi. Olunca herkesle paylaşıyor ve düşünmeden harcıyorsunuz, olmayınca da problem etmiyorsunuz. Bugünlerde eliniz biraz ferah, harcayacak yer arıyorsunuz.

Bazı yakınlarınızın sorunlarına samimiyetle eğilmeniz, daha çok sorun üretmelerine neden olabilir. Kendi sorunlarının çözümünde onların önünü açmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çeşitli etkinliklerde yeni tanışmalar söz konusu. Bugünlerde parlak düşüncelere anlaşılmaz biçimde tepkimeci davranışlar gösterebilirsiniz. Söylemek istediklerinizi söylemekten kaçınmamalısınız. Bazı düşüncelerle kendi iç dünyanızda boğuşmanız iletişim ve çözüm sorunları açabiliyor. Sizin açınızdan yoğun geçecek bir haftaya hazırlıklı olmalısınız.

4 Şubat 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Perşembe günümüz, Yay burcunda ilerleyen Ayın, hem paylaşımda bulunma hem de kazançlı çıkma yönündeki aktif enerjisiyle başlıyor. Harcamalar kadar, ödemelerin de etkili olduğu bir gündeyiz. Saat 12:03 olana dek, parasal işlerinizi halletmenizde yarar var. Saat 02:58 Ay-Uranüs olumlu görünümü, yeni arayışların işaretçisi. Kendi yolumuzu bulmak istiyoruz. Hem parasal hem çalışma hayatımız hem de her alanda değişimin hayrımıza olmasını arzuluyoruz. Bazı kişilerle anlaşmakta zorlanıyoruz. Saat 06:10 Ay-Chiron görünümü, aşka ve paraya ne kadar ihtiyacınız olduğunu hatırlatıyor. Hassas düşünüyoruz. Saat 12:03-5 Şubat saat 02:44 arasında Yay burcunda boşlukta ilerleyecek Ay, ilişkinize dikkat etmenin,  riskli kararlar almamanın işaretçisidir.  Mali durumunuz, alım-satım işleri için benim sizlere tavsiyem, durumunuzu mantıklı bir şekilde gözden geçirmeniz, temkinli olmanızdır. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Yüzünü gülümseten güzellikler yaşamanız dileğimle,    

4 Şubat 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşmanlarınıza karşı vereceğiniz gözdağını da, bilgiyi de kafalarına ve yüreklerine kazıyarak yaparsınız. Sözleriniz ve yazılı metinleriniz karşınızdakine iz bırakıcı ve unutmayacakları niteliktedir. Sözleriniz ağır, iğneleyici, karşınızdakinin canını acıtan şekilde olabilir.

4 Şubat 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gerek yeni öğreneceğiniz şeyler, gerek alacağınız eğitimler, imajınızı parlatmak için yapacağınız çalışmalar veya gerekse çıkacağınız seyahatler bazı konularda sağlam adımlar atmanıza ve ayağınızın yere sağlam basmasına neden olabilir. Motive olmanız durumunda hayatınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz. Başkalarını düşünmenin ve başkaları için bir şeyler yapmanın olumlu geri dönüşleri olabilir. Aşk hayatınız ve sevgi temalı ilişkileriniz ön planda. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Önemsediğimiz işlere veya girişimlere ağırlık verebileceğimiz, yeni adımlar atmak ya da olayları toparlamak isteyeceğimiz yapıcı ve olanaklara açık günlerdeyiz. Aynı zamanda, yaratıcılığımız çok yüksek, farklı şeyler denemek, farklı tarzlar ortaya koymak, alışılmadık şeyler yapmak ve rutinin dışına çıkmak istiyoruz. Sürprizlere açık günlerdeyiz. Ancak, özellikle bugün zaman zaman abartılara ve aşırıya kaçmaya da meyilli olabiliriz. Dikkatli olmamızda fayda var. Ay'ın boşlukta olduğu öğle sonrası saatlerde verim almak daha zor olabilir. Belirsizlikler ön plana çıkabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

4 Şubat 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bütçenizle ilgili yeni sorumluluklar almak isteyebilirsiniz. Yenilenmeye gitmek için fırsatlar yaratabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sözlerinize dikkat etmenizde fayda var. Gereksiz harcamalardan uzak durun. İlerleyen saatlerde ilişkilerinizle ilgili yeni farkındalıklar kazanabilirsiniz. İlişkilerinizde duygularınızı rahat ifade edemeyebilirsiniz.

4 Şubat 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olaylara duygusal yaklaşıp, alınganlık yapabilirsiniz. Gerçek ve hayali ayırt edin. Sevgi anlayışınız çok farklı. Size verilen değeri yanlış anlıyorsunuz.

4 Şubat 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aile ilişkilerinizde duygusal incinmelere ve ruhsal olarak geçici mutsuzluk, tatminsizlik yaşamaya müsait bir enerjide olsanız da öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, moralli ve güçlü olacak, eğlenceli ortamlarda yer alabilecek ve en güçlü taraflarınızı herkese gösterebileceksiniz. İlişkilerinizde ani kararlar almamayı tercih etmeniz gereken bir gündesiniz.

4 Şubat 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarda abartılı harcamalarda bulunabilirsiniz. Kendinizi maddi konularda şanslı ve fırsatlı görmeniz mümkün. İş hayatınızda önsezilerinize güvenerek hareket edebilirsiniz.

4 Şubat 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önemli ayrıntıları gözden kaçırabilirsiniz. Yaptığınız işe dikkatinizi odaklayın ve fazla dağılmayın. Yeni yatırımlarda bulunmayı düşünecek, hemen harekete geçeceksiniz. Ancak, karşınıza çıkan fırsatları inceleyin.

4 Şubat 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Normalden fazla diyalog kuracağınız ve iletişim gücünüzü sonuna kadar kullanacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Bu sayede birçok şeyden haberdar olabilir, gizli şeyler öğrenebilir, çeşitli fikir alışverişleri gerçekleştirebilir ve önemli bir konu hakkında istediğiniz açıklamaya kavuşabilirsiniz.

4 Şubat 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 58' 31" R
Ay
Oğlak
05° 14' 27"
Merkür
Koç
16° 24' 55"
Venüs
Koç
29° 09' 38"
Mars
Balık
28° 34' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 33"
Satürn
Balık
16° 26' 34"
Uranüs
Boğa
22° 15' 43"
Neptün
Balık
28° 51' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 28"
Lilith
Başak
23° 10' 20"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>