Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Doyurucu özel zevklerinizle yetiniyor gibisiniz. Birkaç güne kalmadan, bunların her şeye yetmediğini hissettiren birtakım elektriklenmeleriniz olabilir. Önümüzdeki günler içinde sürpriz gelişmelere hazırlıklı olun.

Sizin ilişkisinde hemen, hemen her konuda şansını yitirdiğini düşünen saplantılı biriyle sorun yaşıyorsunuz. Bazı aksaklıklarda önemsemez tavrınız, daha da problem yaratabilir.

Bu sıralar para tartışmalarına girmemeye çalışmalısınız. Eğlencenize, hobilerinize ayırdığınız harcamalar, yakın çevrenizde istemeyeceğiniz biçimde tartışılabilir.

Ayrıntı gibi görmek istediğiniz konulara bugünlerde önem vermeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun süredir kendinize zaman ayıramayışınız belli yorgunluklarınızın nedeni. Bugünler, kendinize yönelteceğiniz ilgiye çok uygun olabilir. Birkaç konuda ikilimler içindesiniz. Aldığınız çok çeşitli öneriler var. Bu konularda biraz ivedilik gerekebilir. Çevrenizdekilerin sorunlarıyla çok ilgili oluşunuz bir alışkanlığa dönüşmüş gibi.

7 Şubat 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 00:03 itibariyle etkili olacak Venüs-Uranüs zorlu görünümü, yakın çevreniz,girişimleriniz, ilişkileriniz konusunda yapılması muhtemel düzenlemelerin sizi düşündürdüğünü gösteriyor. Aslında bir yandan hakikaten bir şeyleri yoluna koymak için isteklisiniz ancak diğer yandan bunu nasıl yapmanız gerektiği konusunda çıkış yolları bulmaya çalışıyorsunuz. Evet, siz de biliyorsunuz ki, her şey hızlı gelişmiyor ancak bu durumda şans faktörü çok önemli. Zorluklar sizi yıldırmamalı. Bu enerji sizi gerginleştirebilir, istekleriniz konusunda sabırsız davranmanıza yol açabilir. Eğer sakince ele alırsanız meseleleri doğru bir çıkış yolu belirleyebilirsiniz.Saat 07:59 itibariyle Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, ilişkinizle alakalı konularda birbirinizin farklı düşüncelerine saygı duymanızda yarar var. Ortak düşünebilme olgunluğu kolay değildir. Ancak denememizde yarar var. İşte bunu başarabilen çiftler gün boyu lezzetli paylaşımlarda bulunabilirler. Soğukkanlı düşünmenin, olayları büyütmeden akışına bırakmanın pes etme anlamına gelmediğini her iki tarafın da bilmesi gereken bugün, amacınız ilişkinizi sürdürmekse problemleri  arkadaşça çözmeye çalışmak, dürüst yaklaşımlarda bulunmak en güzelidir. Saat 14:08 Güneş-Mars görünümü, evimiz-ailemiz-çevremizle alakalı konular üzerinde özgürce karar vermek arzumuzun işaretçisidir. Nasıl bir yaşam istiyoruz ve hedefimiz nedir? Bunları iyice belirlemek, başarılı bir tercihte bulunmamızı sağlayabilir. Şu andaki mevcut koşullar pek de istediğimiz gibi olmayabilir. Alıştıklarımız ve  inandıklarımızdan vazgeçmek istemiyoruz. Ancak madem artık bazı durumlar bizi rahatsız ediyor. O zaman bizim de eskiyi geride bırakıp yeniye yer açmamızın zamanı gelmiş demektir. Saat 17:01 Venüs-Mars görünümü, gayet olumludur. Önünüze çıkabilecek fırsatların ve bu fırsatları değerlendirmenin göstergesidir. Siz neyi ne kadar istiyorsanız ve gerçekleşeceğine ne kadar inanıyorsanız, hayat da size onu getirir. İsteyin, mücadele edin ve pes etmeyin.

7 Şubat 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Oğlak burcundaki Venüs ve Pluton gezegeni kavuşumu büyüme ve genişlemeye yöneliktir. Sizi yüksek yerlere götürecek bereketli kişilerle şanslı karşılaşmalar vardır. Bu süreçte karşılaştığınız kişiler elinizden tutup yukarılara çekecek, hiç düşünmediğiniz işlerin başına kolaylıkla gelebileceklerdir.

7 Şubat 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta sonu, farklı kişilerin ya da arkadaşlarınızın size olan ilgisi kendinize olan güveninizin artmasını sağlayabilir. Haftanın son günü civarında, diğerlerinin plan program ya da gizli hesaplarına karşı uyanık olmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İkili ilişkilerde gergin, agresif tutumlardan uzak kalmayı başarabilirsek, romantizmin ve tutkuların hakim olduğu bir hafta sonundayız. Ancak, ani gelişmeler veya ani tepkiler ilişkilere zarar verebilir. Aşk hayatımızı veya maddi başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda ani kararlar almaktan çekinmeliyiz. Eski bağlantılar, geçmişle ilgili konular ön plana çıkabilir. Öğle sonrası saatlerden itibaren, beş gün boyunca, düşüncelerimiz zenginleşiyor, önemsediğimiz alanlarda ilerleme kaydetmemizi sağlayacak girişimlerimiz veya görüşmelerimiz olabilir. Alışılmadık işler, farklı yaklaşımlar veya özgün çalışmalar ya da özgün dokunuşlarımızı yansıtabileceğimiz konular ön plana çıkabilir. Farklı şeyler denemek isteyebiliriz. Yaratıcılığımız yüksek. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

6 Şubat 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi işlerle ilgilenmek için uygun koşullar var. Ancak bir yandan kişisel açıdan daha esnek bir tutum içinde kalmalısınız.

7 Şubat 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle evde olup romantik bir gün geçirmek istiyorsunuz. Her şeyi kararınca gerçekleştirmeye çalışmalısınız. Onu bunaltabilirsiniz.

7 Şubat 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yeteneklerinizi geliştirecek ve sizi çok iyi hissettirecek çalışmalar, seminerler ve etkinliklerde yer alabilir, kendinizi ve enerjinizi en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Sizi rahatlatacak para girişleri yaşayabileceğiniz bugün, akşam saatlerinde aşk hayatınızda duygusal olarak incinmeye açık bir enerjiden geçeceksiniz

7 Şubat 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sosyal çevrenizdeki insanlardan, arkadaşlarınızdan çok güzel fırsatlar karşınıza gelebilir. İletişimsel işlerinizde güzel görüşmeler ve konuşmalar içine girebilirsiniz. Aile hayatınızda da olaylara bakış açınız esnek ve rahat olabilir.

7 Şubat 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konulara yönelik sıkıntılar duyabilirsiniz. Harcamalarınıza her zaman olduğundan daha fazla özen göstermeniz gerekiyor. Aşk arzularınızın yükselmesiyle birlikte kaçamaklar yapma isteği de duyacaksınız. Grup çalışmaları yapabilir, eğlence yerlerinde keyifli vakit geçirebilirsiniz.

7 Şubat 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Düşünce şekliniz berrak olmayacaktır. Bu yüzden çevrenizi doğru şekilde algılayamayabilir, konuşulanları yanlış anlayabilir, fikirlerinizi sunarken de ifade güçlüğü çekebilirsiniz. Ciddi tartışmalar veya fikir alışverişlerini başka bir güne bırakıp bugün sadece rutin ile meşgul olmalısınız.

7 Şubat 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 58' 07" R
Ay
Oğlak
05° 08' 57"
Merkür
Koç
16° 24' 49"
Venüs
Koç
29° 09' 07"
Mars
Balık
28° 34' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 28"
Satürn
Balık
16° 26' 32"
Uranüs
Boğa
22° 15' 42"
Neptün
Balık
28° 51' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 26"
Lilith
Başak
23° 10' 17"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>