Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun sizden ne kadar uzakta olduğunu net olarak göremiyorsunuz. Etrafınızdaki insan canlılığına bakıp yeni bir sokağa sapmak için daha fazla beklememelisiniz.

İş yaşantınızda çözümsüz gibi görünen sorunlar bir bir ortadan kalkıyor. Bu konularda çok özel becerileri olan biriyle dayanışma içindesiniz. Bu dayanışmayı bazı yeni projelerle bir ortaklığa dönüştürme niyeti içine gireceksiniz.

Son derece ekonomik yaşayabildiğiniz için, temel gereksinimleriniz dışındaki sıkışmalarınıza maddi sorun diye bakmıyorsunuz. Bugünlerde bir yakınınıza büyük bir para desteğiniz olacak.

Bazı insanları diğerlerinden ayırıyor onlara danışmanlarınızmış gibi davranıyorsunuz. Çevrenizde art niyetli insanlar yok, ama yine de bu edilgenlikten kurtulmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Heyecanlı, coşkulu dostlarınızın arasındasınız. Ama bu coşkuya katılamıyorsunuz. Sevinci asıl paylaşmak istediğiniz kişinin durgunluğu sizi de keyifsizleştirecek gibi görünüyor. Yakında sizi bir konuda kararsızlığa düşürecek bir duyum alacaksınız. Bu bilgi uzun zaman kafanızda yer edecek. Aydınlanmak için birkaç kişiyi kırmayı göze alacaksınız.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, 04:09 Ay, burcunuzda ilerleyecek. İnsanları etkileme gücünüz bugün gayet yüksek olacaktır. Liderliğinizi belli edersiniz. Sizinle aynı ortamda bulunan kişiler ne kadar özel biri olduğunuzu düşünürler. Giydiğiniz üzerinize yakışır. Sözleriniz başkaları tarafından dikkatle dinlenilir. Moraliniz gayet iyidir. Kendinizle barışık, çevrenizle uyumlu bir şekilde güne başlarsınız. Saat 22:02 Merkür-Mars kavuşumu, ekonomik şekilde ihtiyaçlarımızı almamızı, akıllı çözümler bulmamızı, enerjik bir şekilde işlerimizi halletmemizi sağlayıcıdır. Duygularımız bizi yönlendirmez. Tam tersine mantığımız rehberimiz olur. Bir işi en çabuk ve en doğru biçimde organize edebiliriz. Alışverişte en uygun ürünü seçebiliriz. Bizi yanıltmalarına izin vermeyiz. Gerekli olanı alırız, gereksiz harcamalardan kaçınırız. Bu kavuşum Başak burcunda gerçekleştiği için, gözümüzü boyamalarına izin vermeyiz. Kolay kazanmadığımız için Paramızın hesabını biliriz. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

16 Eylül 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşların ve yakın çevren bugün önemli. Onlarla yüz yüze geleceğin güzel paylaşımlarda bulunacaksın.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Risk almanız gereken konularda kalbinizin sesini dinlemeniz gerekmektedir.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken, her zamankinden daha hayalci ve dağınık olabilirsiniz. Yaratıcı konulara zaman ayırmaya bakın.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Dünya... Hayatınıza yeni doğacak konularda oldukça şanslı olacaksınız ki siz bile kendi mutluluğunuza şaşacaksınız. Mutluluğunuzu korumak sizin elinizde.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sakin geçen günlerin ardından Ay burcunuzda ilerliyor ve özgüveniniz yükseliyor. Cesur ve girişimci yönlerinizi ortaya koyabilir, lider özelliklerinizle dikkat çekebilirsiniz. Keyifli bir hafta sonu sizi bekliyor.

16 Eylül 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda veya işlerinizde çok çabuk tepki vermeye meyilli olabilirsiniz. Hayatın tadını çıkarmak kolay olmayabilir. Çevrenizdeki insanlara karşı sabırsızlığınızı kontrol etmeye çalışın.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın burcunuzda seyahat etmesiyle herkesten ilgi beklersiniz. Diğer yandan yeteneklerinizi kullanmanız gereken bir gündesiniz. Danışmanlık yapmak, analitik fikirlere açık olmak, herkese yardım etmek size bugün iyi gelir. Parasal konularla ilgili tedbir politikanızı planlamak istersiniz. Kesenin ağzını ne kadar açmanı gerektiğini iyi hesaplayın. Sonra ödeme zamanı zorlanırsınız.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

16 Eylül 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 25' 15" R
Ay
Oğlak
11° 19' 43"
Merkür
Koç
16° 32' 39"
Venüs
Koç
29° 43' 31"
Mars
Balık
28° 55' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 58"
Satürn
Balık
16° 29' 01"
Uranüs
Boğa
22° 17' 17"
Neptün
Balık
28° 52' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 01"
Lilith
Başak
23° 13' 23"
True Node
Koç
15° 23' 22"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>