Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğiniz bugünlerde size huzur veriyor. Konuşarak aştığınız ufak tefek sorunları bir daha yaşamak istemiyorsunuz. Bu akşam ona bir jest yapıp daha sıcak bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

Sizinle ilgili pek iyi şeyler düşünmediğine inandığınız yetkilinizin başka bir kente atanması söz konusu. Bu sizi sevindireceği kadar, sürtüşmenize objektif bakmanızı, kendi eksiklerinizi de görmenizi sağlayacak.

Parasız kalmamak için kenara koyduğunuz birikimi, gözünüzden bile sakınıyorsunuz. Bu parayı değerlendirip çoğaltma yönünde yapılan tavsiyeleri hiç dinlemiyorsunuz bile.

Uzaktaki bir yakınınızdan gelecek bir haberle sevinip heyecanlanacaksınız. Ama bu sevincin içinde yine sizden çıkacak yüklü bir para görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genellikle güzel geçirdiğiniz hafta sonu tatillerinin ardından, yaşadığınız hayatı sorguluyorsunuz. Bir sürü şey size sıkıcı, gereksiz, anlamsız geliyor. Hiç uygulayamayacağınız yeni, yeni planlar yapıyorsunuz. Bu ruh durumunuzu paylaşacak insanlarla görüşüp her seferinde birkaç günlük bunalımlara giriyorsunuz. Yakın bir zamanda bu yakınmalarınıza çare olabilecek çok somut bir öneri alacaksınız.

17 Eylül 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, burcunuzda ilerleyen Ay, Pazar günü boyunca etkili olacak. Çevrenizdeki kişileri gayet kolaylıkla kendi yönünüze çekebilirsiniz. Neye inanıyor ve neyi önemsiyorsanız o yönde hareket edebilirsiniz. Saat 17:18 Ay-Satürn görünümü, bizi bir miktar hizaya getiriyor. En azından sınırlarımızın farkında olmamızı sağlıyor. İllaki diretmek yerine, karşımızdaki kişinin ne söylediğini ve ne istediğini anlamaya çalışırız. Saat 18:48 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, güven duygunuzu yükselticidir. Hayata farklı bir pencereden bakarsınız. Kendinizi merkeze alarak, herkesin dikkatini çekebilecek adımlar atmayı, başarılı olmayı hedeflersiniz. Bu kavuşum size güç vericidir. Saat 23:37 Ay-Jüpiter görünümü, insanları kolaylıkla ikna etmemizi sağlar. Çevremizle ilişkimizde kontrolü elimizde tutan taraf oluruz. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

17 Eylül 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklında kalan soruları sevgiline ya da eşine sormak için akşamı bekleyemeyecek kadar sabırsız olacaksın.

17 Eylül 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer ilişkilerinizde yanlış anlaşıldığınız bazı durumlar karşısında agresyonu korumanız gerekebilir.

17 Eylül 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay hala burcunuzda iken kendinizi anlatmanız zor olmayacak. Kişisel hassasiyetleriniz öne çıkıyor.

17 Eylül 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parasal konular sizi meşgul edebilir bugünlerde. Kişisel harcamalarınızı kontrol etmeniz gereken bir gündesiniz. Gün içinde işlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz.

17 Eylül 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde mesafeli davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, devam eden çalışmalarınız vehayatınızda geçici problemler ve öfkeli davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Sırt, kemik, kas ağrıları hissedebileceğiniz bugün, yalnız kalıp, kendinizi dinlendirerek ve çalışmalarınıza odaklanarak bu zamanı etkili kullanabilirsiniz.

17 Eylül 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizdeki insanlar sizin yaşam enerjinizden besleniyor. Bugün değişik kültürlere, insanlara ilginiz fazla olabilir, verdiğiniz kadarını, insanlardan almaya çalışın. Hayat sizi destekliyor.

17 Eylül 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evet pazar oldukça heyecanlı ve dinamik geçer. Başınızı döndürecek bir kişiyle tanışabilir ya da birinin kalbini kolaylıkla fethedebilirsiniz. Cazibe yüklü tavırlarınız herkesi kolayca etkiler. Ani başlayan ilişkiler aniden bitebilir. Buna hazırlıklı olmalısınız. Sahip olduklarınızı bir kalemde hayatınızdan çıkarmamanızı öneririz.

17 Eylül 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

17 Eylül 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 21' 12" R
Ay
Oğlak
10° 24' 10"
Merkür
Koç
16° 31' 25"
Venüs
Koç
29° 38' 23"
Mars
Balık
28° 52' 27"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 59"
Satürn
Balık
16° 28' 39"
Uranüs
Boğa
22° 17' 03"
Neptün
Balık
28° 52' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 47"
Lilith
Başak
23° 12' 55"
True Node
Koç
15° 23' 32"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>