Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona fazla haksızlık yapıyorsunuz. Her şeyi bilmeye hakkı olduğunu biliyor, kaybederim korkusuyla saklıyorsunuz. Kendisi öğrenmesi halinde de çok kazançlı çıkmayacaksınız.

Önemli bir gün yaşıyorsunuz. Çok sorumluluk isteyen bir karar vermeniz gerekiyor. Sizden bekleneni yapacak, elinizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceksiniz.

Önümüzdeki günlerde büyükçe bir masrafa girebilirsiniz. Bunun hazırlığını yapmanız gerekiyor. Bütçenizi iyi dengeliyor genellikle para sıkıntısı çekmiyorsunuz.

Size kardeş derecesinde yakın biriyle bir yolculuğunuz olabilir. Bu yolculukta pahalı bir alışveriş görünüyor. Ama sizin konudan vaktinde haberiniz olabilmesi için, bizzat etüt yapmanız gerekiyor. Aksi takdirde bu yolculuk sizsiz yapılabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birçok özelliğinizle benzeştiğiniz biriyle tanışacaksınız. Bu kişi sizin içinizi coşturacak. Gelecekte onunla sağlam bir arkadaşlık kurmayı düşüneceksiniz. Bugünlerde biraz başınızı ağrıtan bir probleminiz var. Ondan kurtulmaya çalışıyorsunuz. Bu problemi birlikte yaşadığınız insanların bunu sizin kadar sorun etmemesi canınızı daha çok sıkıyor.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, saat 03:55-07:52 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Sabah erken saatlerde yapılacak işlerde dikkat ve tedbirlilik yararlı olacaktır. Saat 07:27 Venüs-Uranüs arasındaki olumlu görünüm gayet güzel. Gün boyunca sürpriz gelişmeler, heyecanlandırıcı aktiviteler, yeni arkadaşlıklar, ilginç ve farklı aktivitelerde bulunabiliriz. Beklediğimiz haberleri almamız, buna göre yenilikleri uygulamamız kolaylaşıyor. Değişik yerler görmek, rutin bir hayattan uzak durmak niyetindeyiz. Belki de hesapta olmayan bir seyahate çıkabiliriz. Daha önce düşünmediğimiz ancak aklımızı bir anda çelen her şeye Evet diyebiliriz. Güzel ve bakımlı görünmek, ilgi uyandırmak arzumuz bir hayli yoğunlaşır. Değişik bilgiler edinmek, kendimizle birebir ilgilenmek, bir işi farklı bir şekilde yapmak hoşumuza gidebilir. Ay-Başak burcu seyri Saat 07:52 itibariyle etkili olacak. Bütçemize uygun şekilde ihtiyaçlarımızı alacağız. Hesabımızı bileceğiz. Sağlık konularına eğileceğiz. Etrafımızda gelişen durumları titiz bir şekilde ele alacağız. Yeni eğitim ve öğretim yılında tüm evlatlarımıza canı gönülden başarılar dileğimle,

18 Eylül 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü çözüm yerine bahane üretmeyi tercih edebileceğine işaret ediyor. Ailendeki küslükler ön plana çıkabilir.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır gündemde olan bir konu varsa netleştirme fırsatları ile karşılaşabileceksiniz. İyi bir takip yeteneğinizin olması olayları hızlı çözmenize yardımcı olacak.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bütçenizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Gün içinde kendinizi dağınık hissedebilirsiniz. Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili yeni başlangıçlar yapmayın. Parasal konularda kopmalar olabilir.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünü evinizde ve ailenizle geçirmek isteyeceksiniz. Ancak işlerinizin yoğunluğu buna izin vermiyor.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişime son derece açık, hareketli bir gün sizi bekliyor. Üstelik sabah saatlerinde sürprizlere hazır olun. Zira duyacağınız bir haber, öğreneceğiniz bir konu sizi oldukça şaşırtabilir. Gün içinde merak duygunuz yüksek olacak.

18 Eylül 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahatteyseniz, oldukça farklı ve sıra dışı bir gün sizi bekliyor. Diğer alanlarda da bu etkiyi üzerinizde hissedebilirsiniz. Kendinize baktığınız ve güzelleşmeye çalıştığınız bir dönem içindesiniz.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yumuşak ve sakin olmakla birlikte anlamsız bir gerilim duyabilirsiniz. Ancak hızla meydana gelen gelişmelere ayak uydurmanız kolay olacak. Fazla sorumluluk almaktan ve mümkün olmayan isteklerden kaçınmalısınız.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

18 Eylül 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 57' 43" R
Ay
Oğlak
05° 03' 26"
Merkür
Koç
16° 24' 42"
Venüs
Koç
29° 08' 36"
Mars
Balık
28° 33' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 22"
Satürn
Balık
16° 26' 29"
Uranüs
Boğa
22° 15' 41"
Neptün
Balık
28° 51' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 25"
Lilith
Başak
23° 10' 14"
True Node
Koç
15° 24' 37"
Son Güncelleme : 28/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>