Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin topluluk içinde biraz özensiz olduğunu düşünüyorsunuz. Bu düşünceyi kendi içinizde kurup ondan gitgide uzaklaşıyorsunuz. Ama bu sorununuzu onunla bir kez bile konuşmayı denemediniz.

İş hayatınızda bugünlerde biraz rahata kavuşmuş görünüyorsunuz. İşe yeni alınan bir eleman sizin yükünüzü oldukça hafifletiyor. Ona karşı dostça duygular da besliyorsunuz.

Gün sayan bir borcunuz var ve siz onun hazırlığını bitirmiş değilsiniz. Bunu kapatmak için bir miktar daha borca girmeniz gerekecek. Hesabınızı biliyorsunuz. Fakat yan harcamalarınızın arkası kesilmiyor.

Bugünlerde kafanızı kurcalayan bir konu var. Buna zihninizde ayırdığınız zamanı, sizi doğrudan ilgilendiren başka konulara ayırabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Basit görüp üzerinde gereğince durmadığınız bir konu, bugünden başlayarak birkaç gün beyninizi meşgul edecek. Bazı davranışlarınız içinizin aynası oluyor. Kendinizi boşuna gizlemeye çalışıyorsunuz. Bu gece, içinde tanımadığınız insanların da olduğu bir arkadaş gurubunuzun davetlisi olacaksınız. Hareketli bir geceye hazırlanın.

19 Eylül 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 02:20 Ay-Merkür kavuşum etkisinde, dikkatimiz maddiyat, iş, sağlık gibi konulara çevrilir. İhtiyaçlarımızı satın almak için ekonomik davranırız. Her şeyin temiz, tertipli, düzgün ve işler olmasına özen gösteririz. Bozulan, tamir edilmesi gereken araç ve gereçlerimizle ilgileniriz. Plan ve projelerimiz üzerinde düşünürüz. Dağınık olana tahammül etmeyiz. Saat 05:46 Ay-Neptün karşıtlığında, bütçe dışı harcamalar veya evdeki hesabın çarşıya uymaması gibi durumlar görülebilir. Aldığınız ile verdiğinize dikkat ediniz. Saat 10:32 Güneş-Chiron karşıtlığı, iyi niyetliliğin ölçüsünü mutlaka bilmeniz gerektiğinin göstergesidir. Birileri kendi çıkarlarını öne alıp sizi ikinci plana düşürebilirler veya siz başkalarıyla olan finansal ilişkileriniz yüzünden zarar görmüş olabilirsiniz. Eğer artık bu şekilde kayıplar yaşamak istemiyorsanız paranıza sahip çıkmanız gerektiğini bilmelisiniz. Ayrıca bütçenize göre harcamalı, gücünüze göre hareket etmeli, maddi konularda akıllı davranmalısınız. Saat 13:35 Ay-Pluto olumlu açısı, destek görme ihtiyacının simgesidir. Ancak bu destek birilerinin üzerinizde denetim uygulamasına yol açacaksa veya birileri tarafından iyi niyetinizin kullanılması şeklinde olacaksa buna kesinlikle izniniz yoktur. Saat 22:10 Ay-Satürn görünümü hassasiyeti yükseltiyor. Duygusal anlamda başkalarından beklediğimiz ilgiyi, sevgiyi hissetmekte ve bulmakta zorlandığımızı işaret ediyor. Aşk hayatımızda, çocuk meselelerinde üzerimize düşen sorumluluklar bizi yorabilir.

19 Eylül 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal bir gün seni bekliyor. Bugün aniden ortaya çıkacak planlara dahil olmaya kendini hazır tut derim.

19 Eylül 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski yaraların üzerini silme kararınızı uygulama vakti geldi. Gündelik yaşamınızda rutin işlerinizin aksaması sizi zor durumda bırakabilir.

19 Eylül 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi kullanmanız gereken konular gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde sıkışmalar meydana gelebilir. Hızlı değişimlere ayak uydurmanız gerekebilir. Bazı durumları veya insanları olduğu gibi kabullenmeniz gereken bir gündesiniz. Gün içinde farklı programlar yaparak enerjinizi boşaltabilirsiniz.

19 Eylül 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Birçok konuda olduğu gibi aşk yaşamınızda da kararsızlık yapmaya başladınız. Bu demek oluyor ki aşk yaşamınızı tehlikelerle karşılaştırmaktasınız. Emek verdiğiniz ilişkinizde çatlaklar meydana geliyor. PARA: Sürekli para konusunda aile büyüklerinizden destek beklememelisiniz. Kendiniz de bir şeyleri başarabilirsiniz. SAĞLIK: Her insan kadar sizde ufak bir gribal enfeksiyon yaşayabilirsiniz ama sorun yok.

19 Eylül 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyerinizle ilgili keyifli görüşmeler yapabilir, patronlarınız ve ailenizden destek görebilir, toplum içinde hayalleriniz ve hedeflerinizle öne çıkan isim olabilirsiniz. İlişkilerinizde sabırlı ve sevgi dolu yaklaşımlarda bulunacağınız pozitif bir gündesiniz.

19 Eylül 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mali konular ve kazançlarınız ön planda olacak. Hesabınızı bilerek hareket etmeniz gerekebilir. Aile hayatınızda maddi konularda keyifli konuşmalar devreye girebilir. Harcamalarınızı kontrol edin.

19 Eylül 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, sizi sağlık konusunda endişeli kılabilir. Hayata karşı daima pembe gözlüklerle bakmak isteseniz de bastırılmış korku ve çekinceleriniz sizi bu gün ajitasyona iter. Her şeyi sakin kalarak yönetmeye çalışın. Aksi takdirde boşaltım sisteminde sıkıntılar yaşarsınız. Kendi yaptığınızın doğru olduğuna inandıktan sonra, hakkınızda yapılan eleştirilere kulak asmanıza hiç gerek yok.

19 Eylül 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

19 Eylül 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 04' 12" R
Ay
Oğlak
06° 31' 40"
Merkür
Koç
16° 26' 29"
Venüs
Koç
29° 16' 49"
Mars
Balık
28° 38' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 55"
Satürn
Balık
16° 27' 05"
Uranüs
Boğa
22° 16' 03"
Neptün
Balık
28° 51' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 47"
Lilith
Başak
23° 10' 59"
True Node
Koç
15° 24' 18"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>