Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin kendihayatındaki problemlerinin stresiyle değişebileceğinden korkuyorsunuz. Ona daha yakınlaşmak problemlerini paylaşmak istiyorsunuz. Bu akşam bunun için çok uygun olabilir.

İşte yaşadığınız bir gerilim,dışında da peşinizi bırakmıyor. Bu gerilimi çözene kadardışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi görünüyor. Bugünarkadaşlarınızdan biriyle bu konu üzerine konuşma fırsatınız olacak.

Hiç planlamadığınız harcamalarla yüz yüze gelebilir, endişelenebilirsiniz. Yüz yüze geldiğiniz harcamaların bazılarından vazgeçmeniz mümkün değil, bazılarını ise erteleyebilirsiniz.

Bugün çok şey başarabileceğiniz bir gündesiniz. Sabırlı olmalısınız. Önünüzde elinizi ayağınıza dolaştırabilecek olaylar ve çevrenizde de bu niyette insanlar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Basit görüp üzerinde gereğince durmadığınız bir konu, bugünden başlayarak birkaç gün beyninizi meşgul edecek. Bazı davranışlarınız içinizin aynası oluyor. Kendinizi boşuna gizlemeye çalışıyorsunuz. Bu gece, içinde tanımadığınız insanların da olduğu bir arkadaş gurubunuzun davetlisi olacaksınız. Hareketli bir geceye hazırlanın.

19 Eylül 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 20 Eylül saat 08:30 Başak burcunda doğacak Yeniay, para konusunda bir hayli titiz ve dikkatli davrandığımız, hesabımızı iyi yaptığımız, muhasebemize özen göstereceğimizi işaret ediyor. Şunu gayet iyi biliyoruz ki, çalışmadan, para kazanılmıyor ve paraya önem vermezsek zor durumda kalıyoruz. İşte bu Yeniayda böyle bir bakış açısıyla durumu ele almak faydalıdır. Venüs bugün Başak burcunda seyrine başlıyor. Merkür ileri-geri hareketlerinden sonra düz yola devam ediyor. Bunlar gösteriyor ki, finansal,hayatımız, borç-alacak konularıyla yakından ilgiliyiz. Hesabımızı bilerek hareket etmek zorundayız. İnce eleyip sık dokumamızın ardında yatan da zaten budur. Endişeli olduğumuz meseleleri, ilişkileri, durumları dikkatle gözden geçiriyoruz. Bu Yeniayda önemli bir görünüm var. Bu konuda size tavsiyem, hesabınızı iyi yapmanızdır. Birilerinin yanlış yönlendirmemesi, iyi niyetinizi kullanmaması için, bu gerekiyor. Siz bu Yeniayda bazı kararlar verebilirsiniz. Sözgelimi bir yatırımda bulunmak gibi. Böyle bir durumda mutlaka yarar-zarar hesabınızı iyi yapınız. Bugün akla hoş gelen yarın zorlamasın sizi. Kazanç evinizdeki Başak geçişleri zaten iktisatlı ilerlemeyi gösteriyor. Ben dikkat edeceğinizi düşünüyorum. Sadece biraz daha tedbirli bakmakta yarar var. Bu Yeniay, yakınlarınız, yerleşim yerinizle ilgili konularda size güzellikler yaşatıyor. Huzur, sevgi, paylaşım gibi değerlere kıymet veriliyor. Bu sizin için rahatlatıcıdır. 20 Eylül saat 04:15-14 Ekim saat 13:11 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Venüs, kazancımızla alakalı konular ve bu yönde kurulan ilişkilerin hayatımızdaki yeri bir hayli önem kazanır. Gelirimiz yeterli mi, geçimimizi sağlıyor muyuz, eğer yatırım düşünüyorsak ne yönde bir karar almalıyız? Bütün bunları iyice ölçüp biçmekte yarar vardır. Gelir sağlayan, ufak tefek işler yapabiliriz veya elimizdeki miktara göre ihtiyaçlarımızı karşılarız. Hesabımızı biliriz. Yetenekli olduğumuz konularda başkalarına faydalı olarak özverili çalışabiliriz. Bunun karşılığı da görebiliriz. Güzellik, estetik, sağlıkla alakalı konulara para harcayabiliriz veya bu yolla kazanç elde edebiliriz. Bu süreçte bir yatırım düşünüyorsak, piyasanın durumuna iyice bakmalı ona göre hareket edilmelidir. Yeniay, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret olsun. Kalben sevgilerimle,

20 Eylül 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk hayatını canlandıran heyecan seninle. Aranızda görünmeyen bir bağ bulunan kişiye açılmak isteyebilirsin.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevilme duygusu veya sevme duygusu oldukça yüksek olabilecek. Sorumluluklarınızı ve rutin işlerinizi düzene sokabilirsiniz.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler dikkat çekebilir. Finansal konularda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeni ve farklı fikirler gündeme gelebilir. İş hayatınızda dikkatli olmanız gereken durumlar gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde yakın çevrenizdekilerle plan yapabilirsiniz.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hareketli bir gündeminiz olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda kısmetli durumlar söz konusu. Bazı konuları düzeltmeniz ve daha iyi hale getirmeniz gerekebilir.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyerinizle ilgili keyifli görüşmeler yapabilir, patronlarınız ve ailenizden destek görebilir, toplum içinde hayalleriniz ve hedeflerinizle öne çıkan isim olabilirsiniz. İlişkilerinizde sabırlı ve sevgi dolu yaklaşımlarda bulunacağınız pozitif bir gündesiniz.

19 Eylül 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeniay, maddi konularda atılacak yeni adımlar için sizi harekete geçirebilir ama yanıltıcı etkiler nedeniyle parasal konularda dikkatli olmalısınız. Bazı koşulların net olmaması sizi zorlayabilir.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda meydana gelen Yeni Ay, size farklı kazanç kapıları açar. Elinizdeki işlerin aracılığıyla yeni insanlarla tanışıp, değişik sektörlerdenalabilirsiniz. Danışmanlık kariyerinizi geliştirirsiniz. Finansal konularda kılı kırk yaran raporların altından başarıyla kalkarsınız. Alın teriyle yaptığınız işlerden para kazanırsınız. Kadınlı erkekli grup çalışmaları işlerinizde size destek verir.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız sizi sarsıyor ve planlarınızı değiştiriyor. Buna alışık olmadığınızı düşünüyor ve zaman zaman da korkuyorsunuz. Yaşamın hep kontrol altında tutulması fikrine nereden kapıldınız ki? Kendinizi serbest bırakın. Evinizle ilgili değişiklikler yapın.

20 Eylül 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 01' 46" R
Ay
Oğlak
05° 58' 34"
Merkür
Koç
16° 25' 49"
Venüs
Koç
29° 13' 44"
Mars
Balık
28° 37' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 20"
Satürn
Balık
16° 26' 52"
Uranüs
Boğa
22° 15' 55"
Neptün
Balık
28° 51' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 39"
Lilith
Başak
23° 10' 42"
True Node
Koç
15° 24' 25"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>