Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk hayatınızda duygusal öğelere yer vermek istemeyeceksiniz. Sevgilinizle bu yüzden küçük bir anlaşmazlık yaşamanız söz konusu olabilir. Bu duruma dikkat etmelisiniz.

İş hayatınızda bugün amiriniz sizden bazı görevleri yerine getirmenizi isteyecek ve canınız buna çok sıkılacak. Bazıarkadaşlarınızdan bu konuda yardım isteyebilirsiniz.

Harcamalarınıza dikkat ediyorsunuz ve gereksiz masraflardan kaçınıyorsunuz. Para biriktirme isteğiniz bugün ağır basacak ve ileriye dönük planlar yapacaksınız.

Açık konuşmaya ve kesin kararlar vermeye çalışın. Böylece ikili ilişkiler konusunda daha başarılı olursunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak düşünceli ve huzursuz olacaksınız. Duygusal konulardan uzak olacak ve mantığınıza önem vereceksiniz. Karar vermeniz gereken bazı konular olabilir. Zihinsel faaliyetleriniz oldukça kuvvetli olacağı bugün isabetli kararlar alabilirsiniz. Ailenizle aranızdaki bir sorunu bugün halletme olanağı bulacaksınız.

18 Temmuz 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 06:19 Ay-Satürn görünümü, bizi zorlayan kişi ve durumlardan kaçma arzumuzu işaret ediyor. Saat 09:49 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, finansal açıdan güven ve istikrarın bizim için önemi büyük. Sağlıklı, doyumlu ve kendimizi güçlü şekilde ifade edeceğimiz bir yaşam istiyoruz. Tercihlerimizi bu doğrultuda yapmaktan yanayız. Bizi hiçbir şeyin üzmesine, kimsenin hafife almasına izin vermeyeceğiz. Saat 09:56 Ay-Mars görünümü, henüz kesinleşmeden verilen sözlere, karşımıza çıkan tekliflere güvenmeyeceğimizi gösteriyor. Saat 19:04 Mars-Kuzey düğüm karşıtlığı, bedensel ve ruhsal anlamda kendinize özen ve dikkat göstermeniz gerektiğini işaret ediyor. Ailevi, parasal, özel hayat,gibi nedenlerle gerilim yaşanabilir. Kendinizi geriye çekmenize, güvensiz hissetmenize, başarısız olduğunuzu düşünmenize etken olan koşullar geçicidir. lütfen sakin olunuz. Ancak durumu daha fazla zorlayabilecek kararlardan kaçınınız.

18 Temmuz 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün duygularınla mantığın arasında sıkıştığını düşünebilirsin. Çalışan bir Balık burcuysan,ortamındaki rutinlerden her zamankinden daha fazla sıkıcı hale gelebilir. Bu durum kendini sorgulamana neden olurken, kendi yapına uygunarayışına girebilirsin. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, ilişkinle ilgili bir karar vermen gereken bu günlerde neleri göze alabileceğini iyi hesaplamalısın. Pişmanlık, bazı şeyleri telafi etmeyebilir bazen. Senden yaşça küçük insanlarla iletişimin oldukça iyi. Bu durum ailenden kuzenin veya kardeşinle birlikte uzun, keyifli saatler geçirmene neden olabilir.

18 Temmuz 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınız ve sosyal çevrenizle ilgili yaralayıcı bazı durumlar gündemde olabilir. Bazı noktalarda anlaşılmadığınızı ve sizlere haksızlık yapıldığını düşünmeniz kişilerle olan iletişiminizi bir anda sıfırlayabilir.

18 Temmuz 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız işlerinizde dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz. Titiz ve detaylı bir çalışmanın içine girmeniz muhtemeldir. Bu durum sizin için keyifsiz olabilir ve gerilmeniz olasıdır. Yeteneklerinizi kullanıp başka yollar denemek isteyebilirsiniz. Ortak para konularıyla uğraşabilirsiniz. Bazı işlerinize yön vermekte zorlanmanız mümkündür.

18 Temmuz 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GÜN içinde duygularınız dalganacak ve olaylar hayal gücünüzü uyandıracak. İdeallerinizi gözden geçirebilirsiniz. Geniş çevreler içinde olmak isteyebilirsiniz.

18 Temmuz 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel hayatınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilir, olumlu haberler alabilirsiniz. Teklif ve davetleri değerlendirmenizin faydalı olacağı bugün, yakın çevrenize zaman ayırabilir,hayatınızdaki görüşmelerinize başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

18 Temmuz 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda gelecek planlarınızı düşünceleriniz doğrultusunda devreye sokacaksınız. Ortaklaşa para konularında dengeyi sağlayamadığınızda sevdiklerinizin üzerine yüklenmemeye çalışın. Olayları hafife almakta fayda var.

18 Temmuz 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Spiritüel konular, okült bilgiler sizin için merak konusu olabilir. Ortaklılarla ilgili güzel bir haber alabilirsiniz. Partnerinizin saati saatine uymayan davranışlarını sineye çekmeli özünde kötü bir insan olmadığını unutmamalısınız.

18 Temmuz 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor.

18 Temmuz 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 21' 37"
Ay
Kova
22° 53' 45"
Merkür
Koç
17° 47' 15"
Venüs
Boğa
03° 27' 21"
Mars
Koç
01° 15' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 22"
Satürn
Balık
16° 44' 57"
Uranüs
Boğa
22° 27' 41"
Neptün
Balık
28° 58' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 15"
Lilith
Başak
23° 33' 32"
True Node
Koç
15° 20' 52"
Son Güncelleme : 02/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>