Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Paranı Dengeli Harcıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Nisan 2024, Çarşamba

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda olayları biraz daha derinlemesine incelemek isteyeceksiniz. Birlikteliğiniz üzerinde anlamsız bir baskı oluşturma ihtimaliniz var. Hata yapmamanız gerekiyor.

Mesleki olarak kendinizi toparlamakta çok sorun yaşamayacaksınız. Dengeleri lehinize çevirme şansınız oldukça yüksek. Başarıya adım adım yaklaşabileceğiniz bir gündesiniz.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Tüm istediklerinize ulaşmak için kendinize zaman tanımanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konuda uzmanlaşmak sadece eğitimle değil o eğitimi kullanarak tecrübeye dönüştürmekle mümkün olabilir. Bilginin bir yük olmaması için yazarak, konuşarak, okuyarak ya da o bilginin gereği neyse onu yaparak ilerlemelisiniz. Bugün tecrübelerinizi, hedeflerinizi konuşmayı ve bunu profesyonelleştirmeyi bir öncelik haline getirmenizde fayda var.

10 Nisan 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Başak burcunu etkileyen temalardan biri çalışma hayatınız olabilir. İş yerinde yeni gelişmelerle karşılaşabilir ve sorumluluklarınızda artış yaşayabilirsiniz. Ancak sakin ve dikkatli bir şekilde bu durumları ele alarak başarıyla üstesinden gelebilirsiniz. Ayrıca bugün detaylara daha fazla dikkat etmeniz ve planlarınızı özenle yapmanız da faydalı olacaktır. Sağlığınıza özellikle dikkat etmenizde de yarar var.

10 Nisan 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailesiyle yaşayan Başak burcuysan, ani çıkışların yüzünden ailenle birtakım sorunlar yaşayabilirsin. Yaşanan olaylara ani tepkiler vermektense biraz daha sakin kalmayı öğrenmen gerekiyor. Lüks eşyalara yaptığın harcamalar maddi olarak seni zor duruma sokabilir. Paranı harcarken daha fazla tasarruflu olmak isteyeceksin.

10 Nisan 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik alışkanlıklarınızı ve zaman yönetiminizi gözden geçirebilirsiniz. Bazı küçük değişiklikler yapmak hayatınızı daha iyi yaşamanızı, işlerinizi sıkışmadan yapmanızı sağlayabilir. Yoğun olmanın değil, bu süreci verimli bir şekilde geçirmenin önemli olduğunu unutmamalısınız. Yapmış olmak için yapmayın.

10 Nisan 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilgilendiğiniz konularda zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Duygusal olarak mücadele içinde olabilirsiniz. Yaşadığınız olaylar sizi zorlayabilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Yolculuk planlarınızda değişiklik yapabilirsiniz. Kendi hayatınızla ilgili konuları daha fazla ifade etmek isteyebilirsiniz.

10 Nisan 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi üşengeç hissedebilirsiniz, aldığınız kararların arkasında durmak zor olabilir ancak yine de bilmeniz gereken cesaretin size iyi geleceği.

10 Nisan 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınla daha sosyal olman kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir bugün. Etrafındaki insanların düşüncelerine önem vermek, onları önemsemek, arkadaşlıklarını daha da sağlamlaştırmanı sağlayacak. O yüzden mutlaka insanlara vakit ayırmalısın bugün.

10 Nisan 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün partneriniz veya önemli bir kişiyle aranızda yoğun bir enerji akışı olabilir. Nitekim bir ilişkiye ekstra çaba harcamak buna değecektir. Başkalarına karşı sorumluluklarınız biraz ağır gelebilir veya birisi sizi engelliyor gibi görünebilir. Hayatınızdaki bir ilişkinin veya kişinin size ne kadar iyi geldiğini sorgulamaktan kaçamayacaksınız. En iyi sonuçlar için sabırlı, olgun ve sorumlu olun. Adil olmak ve başkalarıyla uzlaşmak önemlidir. Enerjinizi bir tartışmayı kazanmak yerine hayatınızı iyileştirmeye harcayabilirsiniz. Yaşadığınız hayal kırıklıkları yerine nihai hedefe odaklanmak akıllıca olacaktır.

10 Nisan 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sistemi sevdiğiniz halde, bazen kurallarınızdan taviz vermek zorunda kalıyorsunuz. Bugün yakın dostlarınızla birlikte ortak bir çalışma platform sergileyecek ve çevrenizde sizi etkileyecek kişileri sınayacağınız bir gün.

10 Nisan 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

10 Nisan 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün yurt dışı, eğitim, seyahatler ön plana çıkabilir. Gününüz şahane geçsin.

10 Nisan 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ilişkinizde verdiği ödünlerin, ilişkinizi ayakta tuttuğunu göremiyorsunuz. Bir gün verdiği tüm tavizleri geri isteyip ilişkiyi bitirebilir. Mesleğinizle ilgili cesur kararlar alabiliyor, aynı cesaretle de uyguluyorsunuz. Ama şu son kararlılığınızda, cesaretinizi kırıp sizi biraz düşündürecek bazı gelişmeler olabilir. Bugünlerde birine kefil olmanız istenebilir ve bununla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Hazımsızlık probleminiz, sağlıksız beklenmenizden kaynaklanıyor.

10 Nisan 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 29' 45" R
Ay
Oğlak
26° 15' 01"
Merkür
Koç
16° 55' 16"
Venüs
Boğa
01° 05' 21"
Mars
Balık
29° 46' 53"
Jüpiter
Boğa
23° 58' 27"
Satürn
Balık
16° 34' 55"
Uranüs
Boğa
22° 21' 05"
Neptün
Balık
28° 54' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 39' 47"
Lilith
Başak
23° 20' 45"
True Node
Koç
15° 21' 16"
Son Güncelleme : 30/04/2024 11:44

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>