Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Destek Alıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme noktasında abartıdan kaçının. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmalısınız. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın.

Sizi zorlayabilecek her ne varsa onun üzerine gitmelisiniz. Çabalarınızın karşılığını almak için biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Acele ettiğiniz sürece her şey daha da karmaşık olacaktır.

Parasal durumunuzla ilgili bazı kararlar almaya yatkınsınız. Daha tutumlu olmanız gerektiğini iyi biliyorsunuz. Destek arayışlarınızın da olumsuz sonuçlanma ihtimali var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelmek istediğiniz nokta konusunda kaygılarınız olabilir. Yaşadıklarınızı, hissettiklerinizi uygun bir dille paylaşmanız bu süreci hızlandırabilir, anlaşılmanızı kolaylaştırabilir. Kendi kendinize bir savaş vermek yerine çevrenizin gücünü ve emeklerinizi kullanın.

11 Nisan 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Başak burcundakiler için bugün, çevrenizdeki insanlarla iletişiminizi güçlendirmeniz gerekebilir. Duygularınızı daha net ifade etmeye çalışın ve karşı tarafın bakış açısını anlamaya çalışın. İş ve kariyer alanında yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz, bu fırsatları iyi değerlendirmek için dikkatli olun. Sağlığınıza dikkat etmek ve enerjinizi dengelemek için spor veya meditasyon gibi aktiviteler yapabilirsiniz. Bugün sezgileriniz kuvvetli olabilir, iç sesinizi dinlemeyi unutmayın. Umuyorum ki bugün size şans getiren olaylarla karşılaşırsınız!

11 Nisan 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evlilik hazırlığı yapan Başak burcuysan, düğün için organizasyon şirketleriyle görüşmeye başlıyorsun. Her şeyin kusursuz olmasını istiyorsun. Partnerinin sana yardım etmesi yükünü hafifletiyor. Uzun zamandır başlamak istediğin diziye bugün başlayabilirsin. Kendinle vakit geçirmek sana iyi geliyor. Yakın bir arkadaşınla uzun telefon görüşmeleri yapıyorsun.

11 Nisan 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilinçli olmak kendinizin farkında olarak yaşamak, fiziksel ve mental ihtiyaçlarınızı buna göre belirlemektir. Bugün sağlığınız, bedeninizle ilgili konuları gündeme getirebilir ve bazı tahliller, kontroller yaptırabilirsiniz. Sinir sisteminizi korumak adına uzak durmanız gereken bazı alışkanlıklar, insanlar ya da işler olduğunu fark edebilirsiniz.

11 Nisan 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedeflerinize ulaşmakta zorlanabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Sorumluluklarınızda artış olabilir. Uğraştığınız işleri tamamlamak için bazı konulara daha fazla önem verebilirsiniz. İlişkilerinizde göremediğiniz taraflar sizi rahatsız edebilir. Bedensel konulara dikkat etmelisiniz.

11 Nisan 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ortalıkta duruluğun hakim olduğu bir enerji olabilir. Verdiğiniz bir takım kararların doğru olduğunu görmek sizi geleceğe dair heveslendirerek iyi gelebilir.

11 Nisan 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş ve başarı konularında çevrendeki insanlarla birlikte daha iyi bir kuvvete sahip olabilirsin. Bilgi paylaşmak ve ortak kararlar alarak hareket etmek üstünden büyük bir yükün kalkmasını sağlayacak bugün.

11 Nisan 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ekonomi ve kariyer alanında en verimli olduğunuz günlerdesiniz. Uzun zamandır beklediğiniz para bugün elinize geçebilir. Ticari konularda bir gündeminiz varsa bugün pozitif gelişmeler olabilir. Yoğuntemponuza ara verip biraz nefes almak iyi gelecektir.

11 Nisan 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünbağlama konusunda oldukça başarılı bir performans sergileyeceksiniz. Çalıştığınızyerinde yönetici pozisyonunda çalışıyorsanız; şirketinize maddi kazanç sağlayacak bir çok konuda anlaşmalara imza atacaksınız.

11 Nisan 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

11 Nisan 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hata yapmadığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini unutmayın. Atacak olduğunuz her adımı daha dengeli atmaya ihtiyacınız var. Beklentilerinizin karşılık bulması için zamana ihtiyacınız olabilir. İçten içe sizi bunaltan her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışmalısınız.

11 Nisan 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin sizi anlamadığını düşünüyorsunuz. İhtiyaçlarınızı açıkça anlatma ve tartışma yolunu seçin. Her ikiniz içinde uyumlu olan bir planı uygulamaya koymalısınız. İş yerinizde özgür olma ve yaratıcılığınıza izin verilmesini istiyorsunuz. Ancak istekleriniz gerçekleşmediğinde de çabuk öfkelenebilirsiniz. Kendiniziyerinizde güvende hissetmemekle ilgili duygularınız da oluşabilir. Bugün bir harcama konusunda kararsızlık yaşayabilirsiniz

11 Nisan 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 55' 29" R
Ay
Kova
02° 17' 33"
Merkür
Koç
17° 05' 49"
Venüs
Boğa
01° 38' 00"
Mars
Koç
00° 07' 18"
Jüpiter
Boğa
24° 04' 38"
Satürn
Balık
16° 37' 15"
Uranüs
Boğa
22° 22' 36"
Neptün
Balık
28° 55' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 41' 16"
Lilith
Başak
23° 23' 41"
True Node
Koç
15° 20' 48"
Son Güncelleme : 30/04/2024 22:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>