Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yeni ilişkiler kurabilir ve farklı insanlarla tanışabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla birlikte güzel günler geçiriyorsunuz fakat özel hayatınızı çevrenizle fazla paylaşmamaya özen gösterin.

İş yaşamınızda bugün bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Fikirlerinizi bugün iyi bir şekilde ifade edebilirseniz, yeniolanaklarıyla karşılaşmanız söz konusu olabilir.

Maddi durumlarda bazı sorunlarla karşı karşıya kalacağınız bir gündesiniz. Harcamalarınızı borçlarınızı ödemek üzere yoğunlaştırmanız söz konusu olabilir.

Bugün insanlarla iletişim konusunda şanslı bir gündesiniz. Kendinize bazı yeni ortaklık ve dostluklar edinebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınızla dertleşmeyeli uzun zaman oldu. Arada bir toplanıp sohbetler etmenin çok iyi geleceğini düşünüyorsunuz. Ama bunun için harekete geçmeniz gerekiyor, onlarla bu düşüncelerinizi paylaşın. Bugün uzun bir süredir beraber olmadığınız dostlarınızla birlikte güzel zaman geçirme fırsatı elde edeceksiniz.

17 Şubat 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, saat 08:01 Ay-Neptün görünümü, endişelerinizi, korkularınızı bir yana koyarak, gelişmeye, bilgilenmeye önem verecek ve ideallerinize sahip çıkabileceksiniz. İlişki problemlerinizi içinize atmak yerine, bunları ılımlı bir şekilde çözümlemek isteyebilirsiniz. Saat 17:18 Ay-Merkür görünümü, etrafınızda gelişen olayları ve kişileri derinlikli bir şekilde gözden geçirmenin işaretçisidir. Farklı görüşte olan kişilerle anlaşma sağlamakta zorlanırsınız. Saat 22:38-18 Şubat saat 21:52 Ay-Boşluk etkisindeyiz. Çevrenizdeki bazı kişilerin pek güvenilir olmadıklarını düşünebilirsiniz. Belli bir mesafe koyarak onları gözlem altına alabilirsiniz. Günümüz güzel gelişmelerle şenlensin. Canı gönülden sevgilerimle,

17 Şubat 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumlulukların gündemini etkileyebilir. Tenkit edici tavrından sıyrılabilirsen, sakin bir gün geçirebilirsin.

17 Şubat 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı fedakârlıklarınızın karşılığında verimsiz sonuçlar görmeniz sizi ümitsizliğe düşürebilir. Gün içinde olaylara biraz daha gerçekçi ve sağduyulu yaklaşın. Fiziksel bakımınıza zaman ayırabilirsiniz.

17 Şubat 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz hareketli olabilir. Konuşma ve yazışmaların sizi etkilediği bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eğitim alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilere daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda başarılı olmak sizin için önemli olabilir. Gün içindeki değişikliklere ayak uydurmaya çalışmalısınız.

17 Şubat 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi yenilemenin zamanı geldi artık. Partnerinizle birlikte yeni keşiflerde bulanacak, birbirinize söyleyemediğiniz bir çok konuyu paylaşabileceksiniz. Hayatın tadını çıkarmalısınız. İkili ilişkilerinize, hiç kimseyi karıştırmamayı öğrenmelisiniz. Bazı kişiler aleyhinize konuşarak, mevcut şartlarınızın daha da karışmasına neden olabiliyor.

17 Şubat 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal olarak gel gitler yaşayabilir, içsel dengenizi sağlamakta geçici olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Esasen bu dolunay sizi bir adım öteye taşıyacak ve özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşamınıza destek olacak nitelikte. Dolunay zamanında iletişim konusunda beklediklerinizi elde edebilecek, beklediğiniz haberleri alabilecek, yenibağlantıları geliştirebilecek ve ilişkilerinizdeki sorunlara daha kolay çözüm yolu sağlayabileceksiniz.

17 Şubat 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gününüze yüksek tempoyla başlayabilirsiniz. İş alanlarınızda iletişim halinde olacaklarınızla yoğun bir gün sizleri bekleyecek. Ortaklaşa para konularında beklenmedik etkileriniz olabilir.

17 Şubat 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş bağlantıları ve işle alakalı sosyal ortamlarda olmanızı düşünüyorsunuz. Ancak bugün enerjiler bir parça derin ve esrarlı olacağı için bilhassa gizemli ve kuytuda kalmış ilişkiler ve kişilerle ilgili kafa yormak isteyebilirsiniz.Su kenarlarına kısa gezintiler ruhunuza iyi gelecektir. Diğer taraftan evinizde kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Eşiniz ve çocuklarınızın ısrarlı birlikte vakit geçirme teklifleri duygularınızı tetikleyecek ve kendinizi sosyal anlamda bir parça duygusal baskı altında hissedeceksiniz.

17 Şubat 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ailevi sorumluluklarınız ile mesleki sorumluluklarınız birbirleriyle çatışabilir. Tüm görevlerinize koşturmak sizi biraz yorabilir. Ne olursa olsun, gerçekçi bakış açınızı korumalısınız. Görev sırasını iyi bir şekilde belirlemelisiniz.

17 Şubat 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 55' 41" R
Ay
Oğlak
04° 35' 54"
Merkür
Koç
16° 24' 10"
Venüs
Koç
29° 06' 02"
Mars
Balık
28° 32' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 53"
Satürn
Balık
16° 26' 18"
Uranüs
Boğa
22° 15' 33"
Neptün
Balık
28° 51' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 18"
Lilith
Başak
23° 10' 00"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 28/04/2024 21:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>