Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Şubat 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir etkileşim içindesiniz. Ama kaybedebileceklerinizle ilgili haklı korkular yaşıyorsunuz. Dikkatli olun etkilendiğiniz kişi bu işi ciddiye alıyor. Karar sizin. Ama korkularınızda da fazlasıyla haklısınız.

Bu kriz ortamında işinizi koruyabilmeniz bir şans. Yaşadığınız bazı tatsızlıklar da ortamla ilgili. Üstüne gitmeyin. İş kaygısının yarattığı gerginlik bir çok işyerinde insanları tanınmaz hale getirdi. Bütün bunları atlatacaksınız.

Kredi kartınızı özellikle bu günlerde biraz daha dikkatli kullanmaya bakın. Dışarı çıkmaları da azaltsanız iyi olacak. Bir toplu para beklentiniz var. Bir süre daha bekleyecek gibisiniz. Erteleme ricası bugün, yarın gelebilir. Kendi ertelemelerinizi de düşünerek anlayışlı olmaya çalışın.

Aile içi ilişkilerde birine karşı fazla özenli davranmıyorsunuz. Bu öteki aile bireylerince de gözleniyor, üzülüyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde kırılganlığa biraz açık duruyorsunuz. Aile içinde ve arkadaşlıklarda gergin ve aceleci tavırlardan uzak durmaya, olumlu düşüncelerle duygularınızı doğru yönlendirmeye çalışmalısınız. İlişkilerinizdeki dengeler sakin ve esnek yaklaşımların sürekliliğini gerektiriyor. Verimli yakınlaşmalar bu dengelerin korunmasına bağlı.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, 18 Şubat-20 Mart arasında Balık burcunda ilerleyecek Güneş geçişi, romantik ilişkiler gerekse evlilik gibi uzun sürekli beraberlikler anlamında umutlarınızın, hayallerinizin gerçeğe dönüşmesini arzuladığınız zaman dilimidir. Sizi derinden etkilemekte olan bir ilişkiniz varsa, biraz da üzüyorsa, problemler bir türlü çözülemiyorsa, bir taraf sürekli fedakarlıkta bulunuyorsa tabii ki bu süreçte gerçekçi düşünmeyi ihmal etmeyeceğiz. Eğer ilişkimiz yoksa bu süreçte karşımıza çıkan kişiyi izleyeceğiz, nasıl biri, ilişkiye bakış açısı nedir diye gözlemleyeceğiz. Diyelim ki, mutlu bir ilişkimiz var. O zaman birlikte hayatı demliyor olmanın huzurunu yüreğimizin içinde hissedeceğiz. Geçmişte zorlu bir ilişki yaşamışsak, izlerini yüreğimizden hala silemediysek bu dönemde geçmişi şöyle bir gözden geçirip geleceğimiz için hem akıllıca seçimlerde bulunmayı hem de hayattan umudumuzu kesmemeyi bileceğiz. Saat 21:52 itibariyle, Ay-Yay burcunda geçişine başlıyor. Ailevi ve ilişki konularda sorunlarla uğraşmak istemeyiz. Detaylarla uğraşmadan, sıkıntıya düşmeden günümüzü geçirmek ve işlerimizi yapmaktan yana olacağız. Saat 22:33 Yay-Balık burçları arasında oluşacak sondördün, evimiz, ailemiz, beraberliğimizle ilgili meseleleri yanlış değerlendirmemek için ne fazla iyimser ne de kuruntulu olmamak gerekir. Durduğumuz noktaya iyice bakalım. Huzur ve mutluluk her dem bizlerle beraber olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

18 Şubat 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah saatlerinde yaşamında değişiklikler yapmak açısından hevesli olacaksın. Ufak ayrıntılara takılabilirsin.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi anlamda beklettiğiniz projelerin yeniden hayata geçmesi için özel bir gün. Tahsil edemediğiniz bazı alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz. Ek gelirler gündemde. Aşk ile ilgili belirsizlikler bugün netleşebilir.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evde ve aile hayatında daha fazla hareket ve şans var. İçinizdeki sese daha çok kulak vermelisiniz.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çıkarlarınız söz konusu olduğunda tedbirli davranıyorsunuz. Farklı insanlarlabirliği yapacaksınız. Çok çalışmak sizi mutlu ediyor aslında. Ama sağlığınızı da düşünün.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal olarak gel gitler yaşayabilir, içsel dengenizi sağlamakta geçici olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Esasen bu dolunay sizi bir adım öteye taşıyacak ve özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşamınıza destek olacak nitelikte. Dolunay zamanında iletişim konusunda beklediklerinizi elde edebilecek, beklediğiniz haberleri alabilecek, yenibağlantıları geliştirebilecek ve ilişkilerinizdeki sorunlara daha kolay çözüm yolu sağlayabileceksiniz.

18 Şubat 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

1 ay boyunca kimliğinizi özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde ve ortaklı işlerinizde göstermeye başlıyorsunuz. Ortaklarınızın hayatı ve düşünceleri bu süreçte ön planda olacak.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Biraz daha dikkatli ve sakin olmalısınız. Duygularınızı harekete geçirecek haberler alabilir, farklı istekler içine girebilirsiniz. Dostlarınız ve yakınlarınıza anlayış göstermeye çalışın. Kırıcı olmaktan kaçının.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir hayal dünyasına dalıp, gerçek hayattan kopabileceğiniz bir gündesiniz. Odaklanma güçlüğü çekebilir, detaylara yeterince dikkat etmeyebilir, sabır gösteremeyebilirsiniz. Bu nedenle, önemli kararları ve planlamaları başka bir güne bırakmalısınız.

18 Şubat 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 01' 50" R
Ay
Yay
22° 29' 54"
Merkür
Koç
16° 11' 47"
Venüs
Koç
27° 57' 45"
Mars
Balık
27° 49' 25"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 59"
Satürn
Balık
16° 21' 18"
Uranüs
Boğa
22° 12' 25"
Neptün
Balık
28° 49' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 08"
Lilith
Başak
23° 03' 51"
True Node
Koç
15° 27' 36"
Son Güncelleme : 27/04/2024 22:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>