Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sabah bir telefon konuşması ya da görüşme canınızı sıkabilir. O tatlı bir söz bekliyor, siz esirgiyorsunuz. Başkalarına gösterdiğiniz özeni o da bekliyor ama siz oralı değilsiniz. Ufak bir tartışma olabilir ve bugün için yaptığınız plan bozulabilir. Siz bunu umursamayabilirsiniz ama o bunu büyütecek, haberiniz olsun.

Birlikte çalıştığınız bir arkadaşınızteklifi alabilir. Üstelik de uzak bir semtte. Bu sizin işle ilgili bütün olumlu duygularınızı tersine çevirebilir. Neyse ki bu olumsuz duygular geçici olacak. Arkadaşınız için ise belki de hayatının fırsatı. Onu desteklemenizde yarar var.

Para durumunuz sınırda, yakın zamanda düzeleceği de yok, bu nedenle fazla harcamadan kaçınmanız gerekiyor. Bugün, küçük bir armağan için para harcayabilirsiniz. Ama bu sizin bütçenizi sarsmaz. Özel harcamalarınızı biraz kısmanızda yarar var.

Çevrenizdekilerin sizden beklentilerini göz ardı etmeyin. Ben merkezcilik, sonunda sizi yalnız bırakabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar kendinizi çok ilginç ilişkiler içinde bulabilirsiniz. Bu ilişkiler ağında kendinize yönelik kazanımlar da gelebilir. Komşuluk türü yakınlaşmalarda üzerinde derin etkiler bırakacağınız birileri var. Bu etkide sempatikliğiniz ön planda. Yakın bir zamanda alacağınız mutlu haber, şehir dışı yolculuklar yaptırabilir.

19 Şubat 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, saat 05:12 Ay-Kuzey düğüm görünümü, özgürce hareket edememenin veya bir şeylere zorunlu olmanın rahatsızlığını işaret ediyor. Belki de biz fazla endişeli davranabiliriz. Sakince düşündüğümüzde güne olumlu adım atmamız mümkün olacaktır. Saat 18:20 Ay-Venüs görünüm etkisinde, ailevi ilişkilerde maddi-manevi açıdan yalnız kaldığımızı, arzu ettiğimiz desteği göremediğimizi düşünürüz. Yükümüz ve sorumluluklar ağır gelir. Bu saatlerde sevilmek, ilgi görmek ihtiyacımız yükselir. Saat 20:43 Ay-Neptün görünümü, hayata güven dolu sarılmamızı sağlayacak birine ihtiyaç duyduğumuzun göstergesidir. Her şeyi oluruna bırak diyen iç sesiniz nedeniyle, yanlış birinin bile peşinden gitmeye hazır olursunuz. Sizin arzunuz rahatlamak ve huzur bulmaktır. Ancak dikkatli olmayı da bilelim dostlarım. Pazar günümüzün hepimiz için, güzellik, huzur, barış ve sevgi dolu geçmesi dileğimle,

19 Şubat 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiğin kişi için yaptığın fedakarlıklar, sana hediye olarak dönebilir. Duygusal anlamda gücünü keşfedebilirsin.

19 Şubat 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile fertleriyle restleşme ve rekabet duygularına dikkat. Aşkta önemli adımlar alabileceksiniz. Sosyal yaşamın aranılan isimlerinden olmak size çok iyi gelebilir.

19 Şubat 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evde ve yakın çevrenizde daha hızlı hareket etmeniz ve karar vermeniz gerekebilir. Bazı fedakarlıklar da söz konusu.

19 Şubat 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fazla titiz davranıyorsunuz. Detaycı bir tavırdasınız. Bu durumda kendinizi mutsuz edebilirsiniz. Olaylara karşı olduğu gibi bakmayı öğrenin. Çevreniz de bunu istiyor.

19 Şubat 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile içi ilişkileriniz ve değer verip, alanınıza aldığınız insanlarla olan iletişiminizde olumlu fırsatlar elde ederken, evinizle ilgili değişiklikler yapabilir, ruhsal olarak çok daha pozitif bir gün geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş 120si ile ruhunuza iyi gelen paylaşımlarda bulunabilir, mutluluğu partnerinizle evinizde hissedebilirsiniz.

19 Şubat 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınız ve özel ilişkileriniz arasında denge kurmak zor olabilir. Yine de üstleneceğiniz sorumlulukların sizi daha iyi ve etkili bir insan haline getirmesi iç gücünüzü ve kendinize güveninizi arttıracak.

19 Şubat 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aileniz veya akrabalarınızla olan iletişimlerinizdeki diyaloglar neşeli ve canlı geçecektir. Samimi bir ortam yakalanabilir ve hoş etkileşimler ortaya çıkabilir.Size kan bağı ile yakın olan insanların doğasını anlama, onların iç dünyasındaki ayrıntıları keşfetme gibi incelikler dikkatinizi çekebilir. Kendi köklerinize ait olan özellikleri keşfetme yoluna gidebilirsiniz. Aşkla ilgili önemli diyaloglara açık bir yapıdasınız. Sevdiğiniz kişiye açılabilirsiniz. Evlenme teklifi yapabilirsiniz. Keyifli bir alanda ilerleme sağlayabilecek ortaklıklara girişebilirsiniz.

19 Şubat 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenize pembe gözlüklerle bakıp herşeyi olumlu görme eğilimini kaybedeceksiniz. Diğer taraftan, zaman zaman karamsarlığa kaçan gerçekçiliğiniz de sizi son derece dikkatli olmaya ve üzerinde iyi düşünülmüş, sağlam planlar yapmaya yöneltecektir.

19 Şubat 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 50' 26" R
Ay
Oğlak
03° 24' 23"
Merkür
Koç
16° 22' 47"
Venüs
Koç
28° 59' 22"
Mars
Balık
28° 28' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 34' 37"
Satürn
Balık
16° 25' 49"
Uranüs
Boğa
22° 15' 15"
Neptün
Balık
28° 51' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 33' 59"
Lilith
Başak
23° 09' 24"
True Node
Koç
15° 24' 59"
Son Güncelleme : 28/04/2024 18:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>