Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Arkadaşlarınla Sosyalleşiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, dengeleri zorlayabilecek herhangi bir adım atmamaya çalışın. Gözden geçirmeniz gereken konular var ve bunun üstesinden gelemediğiniz sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. Adım adım ilerlemeye çalışın.

Mesleki olarak daha dengeli olmaya çalışın. Çabalarınızın karşılığını almak için uygun zamandan geçiyorsunuz. Zorlanacak olsanız da doğru bildiğiniz yolda emin adımlar atmaya devam edin.

Maddiyatla ilgili beklenmedik sorunlar yaşanabilir. Gelir ve gider arasındaki sorunları kısa zaman içerisinde sonlandırmaya çalışmalısınız. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeniz gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı yollar yalnız yürünmelidir. Bu sayede kendi isteklerinizi görmek ve buna göre kararlar almak daha da kolaylaşır. Bugün sınırlı bir çevreye sahip olmanın, verimli uğraşlarla vakit geçirmenin kişisel ve fiziksel anlamda sizi rahatlattığını bir kez daha görebilirsiniz.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Zihinsel olarak çok aktif olabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Detaylara odaklanmak ve işlerinizi titizlikle yapmak için uygun bir zaman dilimindesiniz. Aynı zamanda, sağlık ve beslenme konularına da biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir. Daha sağlıklı kararlar almak için içsel yönlendirmelere kulak vermeniz faydalı olacaktır. Kendinizi ifade etme konusunda da oldukça başarılı olabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise duygusal bir denge kurma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Her şeyi dengelemek için içsel huzura odaklanmanız önemli olacak.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün arkadaşlarınla sosyalleşmek isteyeceksin. Uzun zamandır görüşmediğin arkadaşlarını arayabilirsin. Onlarla birlikte olacağın güzel bir akşam organize ediyorsun. İlişkisi olmayan Başak burcuysan, eskiden görüştüğün bir kişiyle tekrar görüşmek isteyebilirsin. Bu kişiyle sosyal medya aracılığıyla iletişime geçiyorsun.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atmaya çalışın. Problemler üzerindeki etkinliğinizden doğru yarar sağlayabildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak. İstediklerinize ulaşmayı başarabilirsiniz. Tek yapmanız gereken şey, bu süreçte kendinize güvenmek ve ona göre adımlar atmak olacaktır. İstediklerinize adım adım ulaşabileceğiniz bir gündesiniz.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün burcunuzda ilerlerken sizi daha girişken ve değişikliklere açık kalıyor. Ancak yakın ilişkilerde gereksiz duygusal tepkilerle karşılaşabilirsiniz.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde manevi süreçlerde size destek olan kişilere karşı sevginiz artabilir. Somut bir kazanım yaşamak için aktif bir yaşam benimsemeniz gerektiğini de unutmayın.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maceracı davranman gerekebilir. Planlı hareket etmek isterken ani değişiklikler seni daha mutlu edebilir. Günlük hayatına renk katacağın ve keyifli vakitler geçireceğin bir gündesin.

20 Nisan 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugünün enerjileri oldukça ileriye dönük. Gün, hayatınızı iyileştirmek için ihtiyacınız olan tüm araçlara sahip olduğunuza olan güveninizi artırıyor. İyimsersiniz ve her türlü fırsatı, olasılığı görüyorsunuz. Olumlu, üretken görevlere odaklanmak, günün yaratıcı girişimi ve işbirliğini destekleyen enerjilerinden yararlanmanıza yardımcı olur. Cesur ve açık sözlüsünüz. Başkalarının alışılmışın dışında işbirlikçi olduklarını ve bir kalıpta sıkışıp kalmak yerine ileriye baktıklarını göreceksiniz. Ortak hedefler artık belirgindir ve insanlarla aranızdaki bağı güçlendirmek için işe yarar.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi denetleme huyunuzdan vazgeçmelisiniz. Sistemli yapınızın getirdiği sorumluluklar karşısında bunalabilirsiniz. Bugün, zaman kavramını unutturacak aktiviteler içinde olabilirsiniz. Maddi konular canınızı sıkacaktır.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz ve yurt dışı, eğitim, seyahatlerle ilgili harika gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşamdan, yaşadıklarınızdan sıkılmış, bunalmış gibisiniz. İsteksizliğiniz, düşük motivasyonunuz, giderek dış dünyadan uzaklaşarak, kendi içinize kapanmanıza neden oluyor. Önünüze gelenleri, size sunulanları değerlendirmeniz gerekir. İşinizle ilgili alacağınız acele kararlar sizi sıkıntıya sokabilir. Düşünmeden adım atmayın. Ekip çalışması, adımlarınızı daha sağlam atmanızda size yol gösterecektir. Unuttuğunuz bir senet ya da ödeme size sorun yaratabilir. Uyku saatlerinizi aksatmayın veriminiz düşüyor.

20 Nisan 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 29' 37" R
Ay
Koç
24° 46' 43" R
Merkür
Koç
20° 35' 29"
Venüs
Boğa
08° 42' 27"
Mars
Koç
04° 32' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 22"
Satürn
Balık
17° 06' 19"
Uranüs
Boğa
22° 42' 25"
Neptün
Balık
29° 05' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 23"
Lilith
Başak
24° 01' 54"
True Node
Koç
15° 24' 31"
Son Güncelleme : 06/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>