Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Tercihlerini Sorguluyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha cesur adımlar atabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırma şansınız da var. Hata yapmadığınız sürece problem yaşanmayacak.

Mesleki olarak kendinize çok fazla yüklenmekten kaçınmalısınız. Doğru olduğuna inandığınız adımları atarken biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Koşullara uygun hareket etmeniz gereken bir gün.

Finansal durumunuzla ilgili bazı sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Tam olarak nasıl hareket etmeniz gerektiğine karar vermeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizinle aynı fikirde olmayan kişilerle aranızdaki bağ sınırlı ama güvenli olabilir. Karşıt olsa bile net olan ve kafanızdaki yeri belli olan kişilerden bir zarar görmeyeceğinizi fark edebilirsiniz. Hayatınızda bir düzenlemeye giderken bunu bir kriter olarak düşünebilirsiniz.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Başak burcunu temsil eden kişiler bugün, detaylara dikkat etmeli ve planlarını titizlikle oluşturmalıdır. Bugün verimli olmak için işlerinizi düzenlemeniz gerekebilir. Ayrıca sağlığınıza özen göstermeyi unutmayın. İçinizdeki endişeleri kontrol altına almak için zihinsel ve duygusal bir denge sağlamaya çalışın.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocuğu olan Başak burcuysan, çocuğunun içe kapanık ve asosyal tavırları seni üzmeye başlıyor. Bu soruna bir çözüm bulmak istiyorsun. Çocuğunu grup etkinliklerine götürmek isteyebilirsin. İşinle ilgili yaptığın tercihlerin yanlış olduğunu düşünemeye başlıyorsun. Bu konuda kendini suçlu hissediyorsun

17 Nisan 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir konuda uzmanlaşmak sadece eğitimle değil o eğitimi kullanarak tecrübeye dönüştürmekle mümkün olabilir. Bilginin bir yük olmaması için yazarak, konuşarak, okuyarak ya da o bilginin gereği neyse onu yaparak ilerlemelisiniz. Bugün tecrübelerinizi, hedeflerinizi konuşmayı ve bunu profesyonelleştirmeyi bir öncelik haline getirmenizde fayda var. 

17 Nisan 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Gizli olaylar gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatleri daha olumlu açılar söz konusu. İyimser tavrınızla olayların üstesinden gelebilirsiniz. Kabullenme içine girebilir, içsel süreçler yaşayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde keyif aldığınız konulara yöneleceğiniz zamanlar var.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı ifade ederken sakin bir tavır takının ve olayları yanlış anlamış olmadığınızdan emin olun. Partnerinizin sevgisine ve kendi sezgilerinize güvenmeyi ön planda tutun.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendine zaman ayırmak ve istediğin şeyleri yapmak sana daha iyi gelebilir. Sevdiklerinle keyifli vakitler geçirebilir veya günü tamamen kendine ayırarak bakım günü ilan edebilirsin. Stresi üstünden atmak için birden fazla fırsatın olacak bugün.

17 Nisan 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, sizin için potansiyel olarak verimli, akıcı bir gün. İnsanlar söyleyeceklerinizi dinliyor ve tavsiyelerinize kulak veriyor. Kendinizi oldukça verimli hissedecek bir şekilde meşgulsünüz. Ayrıca, gelişmiş dinleme becerilerinin her yerde daha iyi iletişimlere yol açtığı da fark edebilirsiniz. Yine de hayatınızın bazı alanlarında biraz geride durmak, şu an da daha çok tercih edeceğiniz bir şey olabilir. Son olayları düşünmek ve işlemek için biraz zaman ayırmak gerçekten iyi bir fikir.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tartışma ortamlarından uzak kalmaya çalışın. Güç gösterisine girmemeli ve düşünce savaşları vermemelisiniz. Duygularınızı rahat bir şekilde kullanmak isteyeceksiniz. Bulunduğunuz ortamlarda çevreniz kalabalık olacak.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda çıkmaz sokaktasınız. Hiçbir işiniz ilerlemiyor ve kendinizi yenilgiyi kabul etmeye hazır hissediyorsunuz. Bu gibi dönemleri bir irade sınavı gibi görün; planlarınızdan sağmamanızın ne kadar önemli olduğunu yakında anlayacaksınız. Böylece engeller ne olursa olsun ilerlemek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Aksi takdirde planınızdan vazgeçip, bambaşka bir açıyla yine baştan başlamanız gerekecek.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün maneviyat, bilinçdışı, sağlık, hastane gibi konularla ilgilenmeniz olasıdır ve sağlık konularını, gündelik işlerinizi düzenleyebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda yaşadığınız bir sorun yüzünden kafanız fazlasıyla meşgul. Bu gerilimi çözene kadar aşk dışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi. İş hayatınızda başarı var. Bütün mesleki birikiminizi ortaya koyacağınız bir toplantıdan kazançlı çıkacaksınız. Arada bir çektiğiniz parasızlık ise, sizde büyük bir sıkıntıya neden olmuyor. Yoğun bir temponun içinde olmak, kendinize bakmamanız için hiç de yeterli gerekçe değil. Ne uykunuza, ne de beslenmenize özen gösteriyorsunuz.

17 Nisan 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 53' 33" R
Ay
Balık
00° 40' 40"
Merkür
Koç
18° 04' 57"
Venüs
Boğa
04° 07' 54"
Mars
Koç
01° 41' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 04"
Satürn
Balık
16° 47' 46"
Uranüs
Boğa
22° 29' 34"
Neptün
Balık
28° 59' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 05"
Lilith
Başak
23° 37' 11"
True Node
Koç
15° 21' 25"
Son Güncelleme : 02/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>