Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Gelen Gideni Aratıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Nisan 2024, Salı

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda manevi değerlere daha fazla önem vereceğiniz için birlikteliğinize normalden daha fazla ilgi gösterebilirsiniz. Kendinizi güvende hissedebileceğiniz bugün içerisinde gelişmeleri biraz daha yakından takip etme şansınız var. Birlikteliği olmayanlar için de heyecan verici gelişmeler yaşanabilir.

Adım atmak isterken zaman zaman desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz. Kendinizi göstermek istediğiniz alanlarda biraz daha temkinli olmaya çalışın. Dengelerin alt üst olabileceği bir güne giriyorsunuz. Temkinli olmak her zaman olduğu gibi bugün de işinize yarayacaktır.

Maddi konularda kendinizi güvende hissetmek isteyecek ve sahip olduğunuz yetenekleri bu doğrultuda kullanmak isteyeceksiniz. Para kazanma açısından yoğun etkiler alıyorsunuz. Kişisel olarak biraz daha rahat hissedebileceğiniz bir güne giriyorsunuz. Planlı hareket etmek size iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arka planda durup yaşadıklarınızı değerlendirmek isteyebilirsiniz. Bugünü yalnız geçirmek bazı taşları doğru yerine oturtmanızı zorlaştırabilir. Tecrübesine, fikrine güvendiğiniz kişilerden destek alabilirsiniz. Yardıma ihtiyacınız olduğunu reddetmemelisiniz.

16 Nisan 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Mantıklı ve detaycı yapınız bugün işlerinizin düzenli ve planlı ilerlemesini sağlayacak. İş ortamında problem çözme becerileriniz ön plana çıkabilir. Duygusal anlamda ise dengede olmaya çalışmalısınız ve sakin kalmalısınız. Karşılaştığınız sorunlara çözüm bulmak için pratik yaklaşımlar geliştirebilirsiniz. Bugün, sağlığınıza özen göstermek ve beslenme alışkanlıklarınıza dikkat etmek de faydalı olacaktır.

16 Nisan 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Amatör olarak enstrüman çalan Başak burcuysan, kendini geliştirmek için bir kursa yazılmak isteyebilirsin. Hobilerini daha profesyonel yapmak istiyorsun. Artık kendine odaklanacaksın. İş yerinde seni çok şaşırtacak değişiklikler olabilir. Yeni düzene adapte olman uzun sürmeyecek ama gelende gideni aratacak.

16 Nisan 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ve işinizi göstermekle ilgili kaygılarınızdan kurtulmalısınız. Bunun için de ilgilendiğiniz konu, iş, olay her ne ise bunun mümkün olduğu, gerçekleştirildiği yerlerde bulunmaya gayret göstermelisiniz. Sosyal ağlar ve internetin önemini fark edin, illa bir şeyden çekinecekseniz de ihtiyacı karşılayamamaktan değil ihtiyacın farkında olamamaktan çekinin.

16 Nisan 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal olarak sizi hapseden konuları daha fazla hissedebilirsiniz. Gizli kalan konulardan dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Gün içinde kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Öğlen saatlerinde odağınızı değiştirseniz iç uyumunuzu yakalayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlere yönelmeniz sizi rahatlatabilir. Yeni kararlar alabilirsiniz.

16 Nisan 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınıza huzur getirmek için gerekli düzenlemeleri yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu hem aşk hem arkadaşlık hem diğer ilişkilerinizi kurtarma fırsatı verecek.

16 Nisan 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dedikodudan uzak durman gerekecek bugün. Etrafında olmayan insanlar ile alakalı yaptığın yorumlar tekrar kulağına gelebilir. Arada kalmamak ve başkalarını kırmamak için sözlerine çok dikkat etmelisin.

16 Nisan 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün zor bir soruna hızla ve etkili bir şekilde çözüm bulabilirsiniz ve insanlar da fikirlerinizi takdir eder. Hem büyük resmi hem de ayrıntıları görebildiğiniz için problem çözme becerileriniz oldukça etkileyicidir. Ayrıca, artık başkalarının davranışlarına ve muhtemelen kendi davranışlarınıza dair daha derin bir anlayışa sahip olabilirsiniz. Normalde tabu olan konulara daha büyük bir hassasiyet ve anlayışla yaklaşılabilir. Normal sınırlamaları ve engelleri aşmanın zamanıdır ancak dikkatli olun, söylediklerinizi gerçekten anlayıp anlamadıklarını görmek için muhatabınızı kontrol etmeniz gerekebilir.

16 Nisan 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor, detaylardan yola çıkarak, kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Yeni açılımlara hazır olmanıza rağmen, sizi kısıtlayan pürüzler konusunda ikilem yaşayabilirsiniz.

16 Nisan 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

16 Nisan 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün maneviyat, bilinçdışı, sağlık, hastane gibi konularla ilgilenmeniz olasıdır. Duygularınızı çevrenize yansıtmayı tercih etmektense kendi içinizde çözebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

16 Nisan 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin bazı problemleri var. Onun nelere takıldığını keşfetmeniz gerekiyor. Onun size eskisi kadar yakın olmamasının nedeni sizin birtakım hatalı davranışlarınız olabilir. İşinizle ilgili ayağınıza kadar gelecek bir fırsat eski emeklerinizin eseri olacak ve sizi bir sıkıntıdan kurtaracak; üzerine düşün. Borç alışverişlerinde fazla titizsiniz, yine de daha dikkatli olmanızı gerektiren önemli bir konu var! Yakın çevrenizde, sonradan rahatlayacağınız bir sağlık sorunu yaşayacaksınız.

16 Nisan 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 34' 03" R
Ay
Oğlak
27° 15' 14"
Merkür
Koç
16° 56' 58"
Venüs
Boğa
01° 10' 48"
Mars
Balık
29° 50' 17"
Jüpiter
Boğa
23° 59' 29"
Satürn
Balık
16° 35' 18"
Uranüs
Boğa
22° 21' 20"
Neptün
Balık
28° 54' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 40' 02"
Lilith
Başak
23° 21' 14"
True Node
Koç
15° 21' 10"
Son Güncelleme : 30/04/2024 13:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>