Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Ayrılık Gündemde! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, tüm sorunların üstesinden kolaylıkla gelebilecek enerjiye sahipsiniz. İstediklerinize ulaşmanızın çok da zor olmayacağı bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamaya çalışın.

Çabalamaya devam edecek ve elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız. Sınırların yeniden belirlenmesi gereken bir gün. Bakış açınızdaki değişim de size fazlasıyla yardımcı olacaktır.

Finansal durumunuzla ilgili bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşinizle ilgili yeni sorumluluklar gündeme gelebilir. Bu konuda istekli olmanız, hazırlık yapmanız size büyük avantajlar sağlayabilir. Bazı kaygılarınızın yersiz olduğunu, hakkınızın gözetildiğini anlayacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal bir gün olması bunu hızlandırabilir.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün dikkatinizi detaylara odaklayın ve disiplinli bir şekilde işlerinizi halledin. Zihniniz hızlı çalışacak, fakat aynı zamanda dikkatinizi dağıtabilecek şeyler olabilir. İletişimde açık olmaya özen gösterin ve karşınızdakilerle anlaşmaya çalışın. Planlı ve düzenli hareket ettiğiniz sürece başarıya daha hızlı ulaşabilirsiniz. Duygusal anlamda ise kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi sağlamaya öncelik vermelisiniz.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Başak burcuysan, partnerinin fazla kıskanç olması seni ilişkiden soğutabilir. Sevgiline karşı soğuk davranmaya başlıyorsun. Sevgilin seninle eski günlere dönmek için çabalayabilir ama sen kararını çoktan verdin. Müzikle uğraşan Başak burcuysan, arkadaşının yönlendirmesiyle sanatını daha geniş kitlelere duyurabilirsin.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi aklamanız gereken durumlar doğabilir. Nasıl yapacağınızı bilemediğinizde pes etmek ve kendi anlayışına bırakmak yerine profesyonel destek alabilirsiniz. İlişkiler konusundaki fikirleriniz netleşiyor.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha fazla sorumluluk ya da işle ilgili konular gündeme gelebilir. Karşılıklı konularda ve ilişkilerde ise daha dikkatli ve gerçekçi olmalısınız.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal isteklerinizin arttığı bugünlerde partneriniz ya da ilişkinizden de beklentiniz artabilir. Yeni kararlar almak ve hayatınızı düzene sokmak isteyebilirsiniz.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayallerini gerçekleştirmek için sağlam adımlar atacaksın. İsteklerine ulaşmak sana her ne kadar zor gelse de bugün büyük bir disiplin ve azim ile istediğin şeye ulaşabilirsin. Keyifli bir gün seni bekliyor.

13 Nisan 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün size başarı hissi veren aktivitelere odaklanma eğilimindesiniz. Mesleki ilgileriniz, endişeleriniz veya sorumluluklarınız şu anda yaşamınızda daha fazla önem kazanma eğilimindedir. Özellikle son zamanlardaki kararsızlık nedeniyle, küçük zorluklar da olsa bu, canlandırıcı olabilir. Dikkat dağıtıcı unsurları mümkün olduğunca ortadan kaldırmayı hedefleyin. Bu hedeflere ulaşmak için günün ikinci yarısı daha kolay olmalıdır. Özellikle aileyle ilgili veya aileyle birlikte geçmişi analiz etme veya gözden geçirme eğilimi vardır. Başkalarının söyledikleri şeyler size ilham verebilir ve dokunabilir. Fikirler ve projeler keşfetmenin zamanı olabilir.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor, detaylardan yola çıkarak, kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Yeni açılımlara hazır olmanıza rağmen, sizi kısıtlayan pürüzler konusunda ikilem yaşayabilirsiniz.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Sadece tutumunuzu değiştirerek üstesinden gelebileceğiniz bazı durumlarla karşılaşacaksınız. Her zamanki bakış açınızı bir yana bırakıp yeni bir yaklaşım geliştirin. Başkalarını suçlama konusunda temkinli davranın – siz de pekâlâ bazı yanlışlar yapmış olabilirsiniz. Çevrenizde yeni şeylere açık olursanız, kendiniz hakkında da yeni şeyler öğrenebileceksiniz.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda daha azimli ve istekli hissedeceksiniz. Atacak olduğunuz adımların her açıdan önemli olabileceğini unutmamanız gerekmekte. Enerjinizdeki yoğunluk, süreç içerisinde istediklerinize ulaşmanızı sağlayabilir. İkili ilişkilerde kontrollü olmaya devam etmeniz gerekiyor.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olayları abartmakta üstünüze yok. Bu tutumunuzla hem kendinizi hem de sevgilinizi üzmekten başka bir şey yapmıyorsunuz. İşlerinizle ilgili beklenmedik iyi durumlar oluşabilir, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Endişeli tavır takınmadan, sakin ve tutarlı davranmaya çalışın. Net kararlar vererek bu olaydan çok karlı çıkabilirsiniz. Zararla sonuçlanan bir yatırım yaptınız, şimdi acısını çekiyorsunuz. Para biriktirin. Havadaki nem ve soğuk nedeniyle eklem ağrılarınız artabilir.

13 Nisan 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 53' 28" R
Ay
Kova
01° 48' 56"
Merkür
Koç
17° 04' 57"
Venüs
Boğa
01° 35' 26"
Mars
Koç
00° 05' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 04' 09"
Satürn
Balık
16° 37' 04"
Uranüs
Boğa
22° 22' 28"
Neptün
Balık
28° 55' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 41' 09"
Lilith
Başak
23° 23' 27"
True Node
Koç
15° 20' 50"
Son Güncelleme : 30/04/2024 21:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>