Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Önceliklerini Beliriyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak sakinliğinizi korumaya çalışın. İstediklerinize ulaşma konusunda zamana ihtiyacınız var. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Mesleki olarak biraz daha bilinçli olmalısınız. Çabalarınızın karşılığını almak için zamana ihtiyacınız da var. Kontrolü tamamen elinizde bulundurmalısınız.

Maddi anlamda kendinize çok fazla yüklenebilirsiniz. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirme altına almanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Toplulukla hareket edeceğiniz bir gün olabilir. Ekip çalışma, ortak amaç, sosyal faaliyetler gibi konularda bazı roller üstlenmeniz gerekebilir ya da siz bu konuda istekli olabilirsiniz. Bırakabildikçe esnediğinizi ve buna ne kadar ihtiyaç duyduğunuzu fark edebilirsiniz.

12 Nisan 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Başak burcundaki insanlar için iletişimde olduğunuz kişilerle iletişim becerilerinizi en iyi şekilde kullanmanız gerekebilir. Duygu ve düşüncelerinizi net bir şekilde ifade etmek önemli olacak. Ayrıca, bugün dikkatinizi dağıtabilecek konulara karşı dikkatli olmanız ve odaklanmanız gerekebilir. İş alanında yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kişisel gelişiminize odaklanarak bugünü verimli bir şekilde geçirebilirsiniz.側

12 Nisan 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş ve okul hayatını aynı anda yürütmeye çalışan Başak burcuysan, çok fazla yorulduğunu hissediyorsun. Önceliklerini belirlemek isteyeceksin. Seni daha az yoracak part time birarayışına girebilirsin. Çocuğu olan Başak burcuysan, küçük kazalara dikkat etmelisin. Küçük kazalar büyük sorunları getirebilir.

12 Nisan 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişten kopabilir ve yeni bir sayfa açabilirsiniz. Maddi konularda değişimler yaşayabilir ve yeni bir işe girişmek isteyebilirsiniz. Aileniz ve eşiniz size destek olsa da, önce kendinize güvenmeniz gerekir. Sağlığınızla ilgili bir sorun yaşarsanız, önce uzman kontrolünden geçmelisiniz.

12 Nisan 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki hedeflerinize ulaşmak için mücadele edebilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. İlişkilerinizde daha kabullenici davranacağınız süreçten geçiyor olabilirsiniz. İletişimden kaynaklanan sıkıntılara dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başkalarından faydalanabilirsiniz. Kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz.

12 Nisan 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda sabır göstermeniz gerekebilir. Bazı konularda sözlü olarak size bir şeyler söylenebilir, ancak sonucu beklediğiniz kadar hızlı gelmeyebilir.

12 Nisan 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ortada bir gerginlik varsa eğer bunu görmezden gelmeye çalışmamalısın. Ortadaki sıkıntıyı çözmek için senin bir adım atman gerekebilir. Hayatını kolaylaştırmak için insanlarla arandaki iletişime dikkat etmen gerekecek.

12 Nisan 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaşadığınız zihinsel karmaşa ve anlaşmazlıklar aslında net bir yola girmeniz gerektiğinin de işaretlerini veriyor. Kendinizi ifade etmek için bu kadar uğraşmak yerine pürüzleri hayatınızdan eleyin. Daha sağlıklı ilerleme kaydedeceksiniz.

12 Nisan 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaptığınız her şeyin anlamlı olmasını istiyorsunuz. Ailenizin duygusal desteğini üzerinizde hissettiğiniz zaman çok daha mutlu oluyorsunuz. Mesleki alanınızda farklı çalışmalara yönelmek istiyorsunuz. Olaylar değişiyor.

12 Nisan 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün pek fazlabaşaramayabilirsiniz. Ama bunun sizi fazla engellemesine izin vermeyin. Çaba harcamaya devam ederseniz başarıyı yine yakalayacaksınız. Özel hayatınızda da, gerek partneriniz gerek arkadaşlarınızla benzer bir durum yaşıyorsunuz. Daha amaca yönelik bir diyalog içine girerek, çelişkileri ve yanlış anlamaları çözmeye çalışın. Stres, sağlığınız açısından tehlike oluşturuyor. Etkinliklerle dinlenme arasında bir orta yol bulmaya çalışın.

12 Nisan 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün kariyer,hayatınıza odaklanabilirsiniz ancak bazı sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

12 Nisan 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizden istediklerinizi açıkça dile getirmelisiniz. Bu beklentileri duyan sevgilinize de zaman tanıyarak, beklentilerinize karşılık vermesini sağlayın. İşle ilgili konularda çok değişik fikirler ortaya koyabilir, yeni teknikler geliştirebilirsiniz. Sizi uyarılarıyla, müdahaleleriyle sıkan biriyle başınız dertte, ama onu dikkate almanızda yarar var. Maddi konularda hem olumlu, hem de olumsuz sonuçları düşünerek tedbir almaya bakın! Sağlığınız gayet iyi, ancak yine de iyisiniz diye kendinizi fazla zorlamamalısınız.

12 Nisan 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 51' 02" R
Ay
Kova
01° 14' 38"
Merkür
Koç
17° 03' 56"
Venüs
Boğa
01° 32' 21"
Mars
Koç
00° 03' 46"
Jüpiter
Boğa
24° 03' 34"
Satürn
Balık
16° 36' 50"
Uranüs
Boğa
22° 22' 20"
Neptün
Balık
28° 55' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 41' 01"
Lilith
Başak
23° 23' 11"
True Node
Koç
15° 20' 52"
Son Güncelleme : 30/04/2024 20:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>