Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Paranı Dengeli Kullanmak İstiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik adımlar atma ihtimaliniz var. Mantığa yatkın olmayan her ne varsa ondan da uzak durmalısınız. Üzerinizdeki gerginliği birlikte olduğunuz kişiye yansıtmamaya çalışın.

Sınırları lehinize çevirme şansınız oldukça fazla. Çabalarınızın karşılığını almak için uygun zamandasınız. Elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

Maddi anlamda kendinize gereğinden fazla yüklenebilirsiniz. Kontrollü olduğunuz sürece sorun yaşamayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayal kurmak defalarca yapılabilecek bir eylemdir. Sizi bunun için engelleyen hiçbir şey yokken dışarıda olanlara ya da olmayanlara daha fazla kafa yormamalısınız. Yeni planlar yapmak, hayatınıza bir anlam katmak, motivasyonunuzu kalıplara sıkıştırmamak için bugünü iyi değerlendirin.

14 Nisan 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Başak burcu için ilişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. Karşı tarafın duygularını daha iyi anlamak için üzerinde biraz daha fazla emek harcamalısınız. İş hayatınızda detaylara dikkat etmek ve planlı hareket etmek önemli olacak. Sağlığınıza özen göstermeyi unutmayın ve iç huzurunuzu korumak için dinlenmeye zaman ayırın. Hayırlı bir gün geçirmenizi dilerim!

14 Nisan 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu ay fazla para harcadığını fark ediyorsun. Banka hesaplarını kontrol etmek isteyebilirsin. Paranı dengeli kullanmak istiyorsun. İlişkisi olan Başak burcuysan, partnerinin bazı hareketleri gözüne batmaya başlıyor. Ona karşı artık eskisi kadar tahammül gösteremiyorsun. Akşam ailenle dışarıya çıkmak isteyebilirsin.

14 Nisan 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Enerjinizdeki yoğunluktan dilediğiniz gibi yarar sağlayabilirsiniz. Her türlü sorunu çözüme kavuşturmayı başarabileceğiniz bir gün. Doğru zamanda doğru adımlar atmayı başardığınız takdirde istediklerinize ulaşmanızın çok da zor olmayacağını bilmelisiniz. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

14 Nisan 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evinize yönelik ya da sevdiklerinizle ilgili konulara daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Arkadaşlarla bir arada olmak da sizi mutlu edecek.

14 Nisan 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar aşk konusunda kendinize güvenmeniz önemli olacak. Partnerinize karşı daha verimli olabilmek adına daha güler yüzlü olmayı denemelisiniz.

14 Nisan 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Problemleri tek başına halletmen gerektiğine inanıyorsan tekrar düşünmen gerekecek. Bugün bazı sıkıntıları sevdiklerinle paylaşmalı ve gerektiğinde destek almalısın. Kendi içine kapanman sıkıntıları daha kolay atlatacağın anlamına gelmiyor bugün.

14 Nisan 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün sezgileriniz güçleniyor ve çevrenizdeki dünyadaki ince değişimlere nasıl tepki verdiğiniz, eğer onu iyi kullanmayı seçerseniz, büyük bir kişisel güç kaynağı olabilir. Nitekim günün ilk yarısının enerjileri biraz gürültülü ve bazen de çılgın olduğundan, artan duyarlılığınız sizi kolayca hayal kırıklığına uğratabilir. Onun üzerine çıkmaya çalışın ve fikirlerin akmasına izin verin. Neyse ki, bu bugün oldukça doğal olarak geliyor. Aslında, özellikle yakın ilişkileriniz ve psikolojinizle ilgili olarak sağlıklı düşünme ve tarafsızlık için mükemmel bir zaman. Zor konular hakkında makul bir şekilde konuşmak için harika bir konumdasınız.

14 Nisan 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi gizlemek yerine imalı konuşmayı tercih edebilirsiniz. Çevrenize karşı esprili davranmak istiyor ve önleyemediğiniz duygularınız yüzünden, dilinizi sivri kullanıyorsunuz. Bugün sır saklama eğilimindesiniz.

14 Nisan 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Kendi kapasitenizden şüphe etmemeniz önem taşıyor. Koşullarınızı değiştirmek için gereken güce sahipsiniz. İşyerinde güçlüklerle karşılaşırsanız, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın ve sorunları çözmenin en iyi yolunu arayın. Engeller, ders alabilmemiz için karşımıza çıkarlar. Bu zamanı olumlu bir şekilde kullanın ve gereken becerilerinizi iyileştirin.

14 Nisan 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz ve partnerinizle beraber sosyalleşebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

14 Nisan 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün çok neşelisiniz. Fakat özel hayatınızda birtakım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Kendinizi doğru ifade etmeyi başaracak ve sevdiğinizle aranızdaki sorunları aşabileceksiniz. İşyerinizde birisiyle anlaşılmaz biçimde uzattığınız bir çekişmeveriminizi de düşürüyor. İnatçı bir tutumla gereksiz bu küskünlüğü sürdürüyorsunuz. Karşı tarafın barış niyetine sırt çevirmeniz, aleyhinize olabilir. Bugün maddi yatırımlara girişirseniz para kaybetme ihtimaliniz yüksek.

14 Nisan 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 57' 30" R
Ay
Kova
02° 46' 10"
Merkür
Koç
17° 06' 41"
Venüs
Boğa
01° 40' 34"
Mars
Koç
00° 08' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 05' 07"
Satürn
Balık
16° 37' 26"
Uranüs
Boğa
22° 22' 43"
Neptün
Balık
28° 55' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 23"
Lilith
Başak
23° 23' 55"
True Node
Koç
15° 20' 47"
Son Güncelleme : 30/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>