Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Zamanı Verimli Kullanmak İstiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha net adımlar atmanız gerekiyor. Birliteliğinize zarar verebilecek yaklaşımlardan uzak durmaya çalışın. Kontrolü elinizde bulundurmanız gerekmekte.

Mesleki olarak biraz daha kontrollü olmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Adım adım ilerlemeniz gereken bir gün.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Sınırların tam da yeniden belirlenebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Her zamankinden daha tutumlu olmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir şeylere öncülük etmek isteyebilirsiniz. Sesi duyulan, sözü dinlenen biri olmak adına aklınıza ve önünüze pek çok fırsat gelebilir. Hizmet etmeniz gereken bir hedef ya da amaç söz konusu olduğunda, bir şeylerin de size hizmet etmesini beklemek bazen doğru hamleyi yapmanıza engel olabilir. Gözlerinizin ve kalbinizin doğru yönde olduğundan emin olun.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün dikkatinizi detaylara vermeniz gerekebilir. Planlarınızı gözden geçirmek ve bazı ayarlamalar yapmak iyi olabilir. İş veya okul hayatınızda disiplinli bir şekilde ilerleyerek hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Sağlık konularına da dikkat etmekte fayda var. Bugün, detaylara odaklanarak daha verimli ve başarılı olabilirsiniz.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini geliştirmek için dil kursuna kaydolmayı düşünüyorsun. Zamandan tasarruf etmek için online kursları tercih edebilirsin. Yalnız yaşayan Başak burcuysan, evinin giderlerinin fazla olması ve bunları tek başına ödemek maddi olarak seni zorlayabilir. Seninle aynı evde yaşamak isteyen arkadaşının teklifini değerlendirebilirsin.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda yeni bir sayfa açılıyor. Daha cesur ve dik bir duruş sergileyerek, sizi ön plana taşıyacak hamleler yapabilirsiniz. Ekonomik konularda rahatlama yaşayabilir, eşinizin/ailenizin desteğini alabilirsiniz. Yazılı iletişim ve seyahatler gündeminize gelebilir, istemediğiniz ilişkilerde yeni bir tutum geliştirmeniz gerekebilir.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Sosyal konulara daha fazla ilgi gösterebilirsiniz. İşlerinizde öngörmekte zorlandığınız konular olabilir. Yeniden harekete geçmek için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Planlarınızda aksamalar yaşanabilir. Akşam saatlerinde bazı olaylarda sıkıntılar olabilir. Sabırlı olmalısınız.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda olumlu sonuçlara inandığınız taktirde o şeyin size gelmesi için evren sizi destekleyecektir. Bugün sizin için verimli bir gün olabilir.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sözlerinin etrafındaki insanları ne kadar etkilediğini görebilirsin bugün. O yüzden söylediklerine özen göstermen gerekecek. Etrafındaki insanların kalbini kırmadan iletişime geçmen gerekebilir bugün.

15 Nisan 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün güzel bir işbirliği veya ileriye doğru hareket hissi olabilir. Bir ilişkinin önemine daha objektif bakabilirsiniz veya dikkatiniz, kendi planlarınız ile ilişkileriniz arasında daha dengeli olabilir, bu da size fayda sağlar. Zamanlama duygunuz şu anda iyi ve planlar tatmin edici bir şekilde bir araya gelebilir. İlişkilerinize daha fazla bağlılık veya odaklanma yoluyla büyüdüğünüzü fark edebilirsiniz. İnsanlar size yöneliyor ve siz de hoş ve çekici bir şekilde karşılarına çıkıyorsunuz, bu da bağlantılar kurmak, kendinizi ve fikirlerinizi sunmak için iyi bir zaman yaratıyor.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgürlükçü yapınızın zedelenmesinden hoşlanmadığınız için, bugün kendi kurallarınızı kendiniz koymaktan yanasınız. Eğitim ve öğretimle ilgili konuların ön plana çıkacağı bir gün. Çalışmalarınızı derinleştirmekten yanasınız.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz ve yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuksal alanda ani olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizin son derece sıcak geçeceği bir gün. Akşam saatlerinde sevdiğinizle dışarı çıkmak ve birlikte bir organizasyon yapmak her ikinize de keyif verebilir. İş yerinde bazı olayların sizin istediğiniz gibi gelişmemesi canınızı sıkabilir. Her şeye rağmen mesleki sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz. Size umut bağlayanları hayal kırıklığına uğratmayın. Bazı yüklü ödemeleriniz var. Bunları erteleme talebiniz, olumlu karşılanmayacak gibi. Düzenli kullanmanız gereken ilaçlarınızı ihmal ediyorsunuz.

15 Nisan 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 34' 51" R
Ay
Oğlak
27° 26' 36"
Merkür
Koç
16° 57' 17"
Venüs
Boğa
01° 11' 49"
Mars
Balık
29° 50' 55"
Jüpiter
Boğa
23° 59' 40"
Satürn
Balık
16° 35' 23"
Uranüs
Boğa
22° 21' 23"
Neptün
Balık
28° 54' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 40' 04"
Lilith
Başak
23° 21' 20"
True Node
Koç
15° 21' 09"
Son Güncelleme : 30/04/2024 13:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>