Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Akrabalık Bağlarını Sağlamlaştırıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, adım adım ilerlemeye çalışmalısınız. Hassas etkiler alıyorsunuz ve bu da hata yapmanıza neden olabilir. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışın.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Kontrolü tamamen elinizde bulundurmanız gerekmekte.

Finansal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Fırsatları doğru anlamda değerlendirmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Nasıl rahat hissediyorsanız, size hangi aktivite huzur veriyorsa ona zaman ayırabilirsiniz. Yüzleştikçe endişelenen birine dönüşmek, yüzleşmenin faydasını ortadan kaldıracaktır. Bugün çıkardığınız derslere göre yaşama ve karar alma konusunda bazı adımlar atmalı, tutumlarınızı ve beklentilerinizi düzenlemelisiniz.

18 Nisan 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Başak burcuna mensup olanlar bugün detaycı ve titiz bir şekilde işlerini halledebilirler. Analitik düşünme yetenekleriyle sorunları rahatlıkla çözebilirler. Ancak, detaylara takılmak ve aşırı eleştirel olmak konusunda dikkatli olmaları gerekebilir. Planlarınızı düzgün bir şekilde yaparak verimli bir gün geçirebilirsiniz. Sağlık konusuna da dikkat etmekte fayda var. Umarım gününüz harika geçer!

18 Nisan 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal medyadan yeni akımları takip etmek hayatının hareketli geçmesini sağlıyor. Sosyal medyada daha fazla vakit geçirerek maddi bir gelir elde etmek isteyebilirsin. Evli Başak burcuysan, eşinin isteğiyle eşinin ailesiyle daha fazla vakit geçirmeye dikkat edeceksin. Aranızdaki bağları güçlendirmek için eşinin ailesine küçük hediyeler alabilirsin.

18 Nisan 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelmek istediğiniz nokta konusunda kaygılarınız olabilir. Yaşadıklarınızı, hissettiklerinizi uygun bir dille paylaşmanız bu süreci hızlandırabilir, anlaşılmanızı kolaylaştırabilir. Kendi kendinize bir savaş vermek yerine çevrenizin gücünü ve emeklerinizi kullanın.

18 Nisan 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgili kayıplar yaşayabilirsiniz. Hayatınız da gizli kalan konular gündeminizi etkileyebilir. Kabullenme için girebilirsiniz. Yeni planlar yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Yaşadığınız içsel süreçleri karşınızdakilere yansıtmamaya özen göstermelisiniz. Ani tepkilerden doğan kopmalar yaşanabilir.

18 Nisan 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aynı zamanda aşkta yapacağınız küçük jestler de partnerinizi oldukça mutlu edecek. Arkadaşlık ilişkilerinizde yaşayacağınız bazı sıkıntılar sizi insanlardan uzaklaştırabilir.

18 Nisan 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni bir yanını keşfedebilirsin. Farklı konulara odaklandığın bir anda bazı şeylere yeteneğinin olduğunu fark edebilirsin. İnsanlarla ortak biryapıyorsan eğer, bu kişilerden sana yeni ilhamlar gelebilir.

18 Nisan 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, duygusal iyileşme ve yenilenme için fazladan zaman ayırmak bugün sizin için harikalar yaratabilir. Bazı yönlerden kendinizle baş başa kalsanız da bugün, bağlantı kurmak için uygun bir gün. Gün, yaşamınızı iyileştirme arzunuzla temasa geçmenizi sağlar. Parayı yönetmenize yardımcı olacak veya sizi kolayca destekleyecek bir kişiyle iletişime geçebilirsiniz. Yeni ilişki kurma yolları zevkli olabilir. Bugünün ilerleyen saatlerinde rekabetçi, sahiplenici ve duygusal bir ton olabilir. Tutkular yükselir ve sınırlar zorlanabilir. İşleri yumuşatmak için çalışmak sizin yararınıza olabilir. Aslında ilişkiler, onlara daha fazla ilgi gösterildiğinde gelişebilir ancak aynı zamanda olduklarından daha fazlası olma baskılarına karşı da oldukça savunmasızdırlar. Bastırılmış öfkeyi serbest bırakmak, sonunda sizi veya başkalarını çökertmeyecek şekillerde yapılmalıdır.

18 Nisan 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değişimden hoşlandığınız bir gün içindesiniz. Uzun süredir planladığınız seyahatlerinizi yapabilirsiniz. Çekiciliğiniz istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Karşı cins üzerinde elektriğiniz çok yüksek. Şansınızın oldukça açık.

18 Nisan 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

18 Nisan 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün maneviyat, bilinçdışı, sağlık, hastane gibi konulardan dolayı seyahat, eğitim alanlarında aksilikler gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

18 Nisan 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Size uygun biriyle berabersiniz. Fakat kararlılığınızı bazen inatçılığa döndürüyorsunuz. Bu da aşk hayatınızda gereksiz sürtüşmelerin nedeni olabiliyor. İş yerinde burnunuzun dikine gitmeyin. Siz olayların gürültülü akışına kapılmışsınız, gerçekleri kolay kolay göremiyorsunuz. Biraz da size yakın olanları dinleyin. Sağa sola dağıttığınız paralar yüzünden iki yakanız bir araya gelmiyor. Uykusuzluk ve aşırı yorgunluk veriminizi düşürebilir. Dinlenmeye biraz zaman ayırmalısınız.

18 Nisan 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 43' 03"
Ay
Kova
28° 06' 31"
Merkür
Koç
17° 58' 59"
Venüs
Boğa
03° 54' 33"
Mars
Koç
01° 32' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 32"
Satürn
Balık
16° 46' 50"
Uranüs
Boğa
22° 28' 57"
Neptün
Balık
28° 58' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 29"
Lilith
Başak
23° 35' 59"
True Node
Koç
15° 21' 13"
Son Güncelleme : 02/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>