Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendine Baş Başa Kalıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha sabırlı olmaya çalışın. Gerginliklerle karşı karşıya kalacak olacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmanın tam zamanı.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Çabalarınızın karşılığını almak için uygun zamandasınız. Kontrol elinizde olduğu sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmayın.

Maddiyatla ilgili bazı problemler gündeme gelebilir. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Olumsuzlukları tamamen ortadan kaldırmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Parasal konuları eskisi gibi düşünmemeyi öğrenmelisiniz. Bir çıkmazda olduğunuzu düşünerek orada kalmaya devam edersiniz ancak farklı noktalar üzerinde durduğunuzda seçenekleriniz de çoğalır. Bugün sevdiğiniz yerlerde vakit geçirmek, sevdiğiniz işlerle ilgilenmek hatta sevdiğiniz bir tatlıyı tüketmek bile içinizdeki karmaşayı durdurmaya yetebilir.

21 Nisan 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Başak burcundakiler bugün detaylara önem vermeli ve planlarını dikkatlice gözden geçirmeliler. Bugün iletişim konularında dikkatli olmakta fayda var, yanlış anlaşılmaları önlemek için net ve açık ifadeler kullanmalısınız. İş hayatınızda disiplinli ve düzenli olmanız gereken bir gün olabilir. Ayrıca bugün sağlığınıza da özen göstermeyi unutmayın.

21 Nisan 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün trafikte can sıkıcı olaylar yaşamamak için her zamankinden daha fazla dikkatli olmalısın. Herkesi alttan alman gerekebilir. Uzun süredir hayatınla ilgili birtakım kafa karşılıklıkları yaşıyor olabilirsin. Kendinle baş başa kalmak için evinde vakit geçirmek istiyorsun.

21 Nisan 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizle ilgili belirsiz durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Dengeleri gereğinden fazla zorlamanın size herhangi bir şey kazandırmayacağını da biliyorsunuz. Amaçlarınıza uygun hareket edebildiğiniz takdirde dengeleri lehinize çevirmeniz daha kolay olabilir. Kontrolü tamamen elinizde bulundurmanız gerekiyor.

21 Nisan 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Harcamalarınız üzerinde daha fazla durabilirsiniz. Yeni imkanlar ve ilgililer de gündeme geliyor.

21 Nisan 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel alanınızı korumak adına bugün aktif bir çaba göstermeniz gerekebilir. Bir çok arkadaşınız size tekliflerle gelebilir ancak yalnız kalmak isteyebilirsiniz.

21 Nisan 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kafanı kurcalayan mevzuları gündeme getirmek ve bazı konularda nasıl hissettiğini ifade etmek kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak bugün. Bazı sıkıntıların gündeme gelmesi en başta huzursuzluk yaratsa da çözüm için büyük bir adım atabileceksin bugün.

21 Nisan 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün ev içi planlarınız, eviniz, eğitiminiz, işiniz veya sağlığınızla ilgili harika ve belki de şaşırtıcı bir yükseliş olabilir. Yeni deneyimler ve fikirlerin keşfedilmesiyle ilgili bir heyecan olabilir. Bu, heyecan verici iç görülerin, değişen inançların ve ufuk açıcı maceraların olduğu bir dönemdir. Sizi yeni kültürlerle, inançlarla veya duygularla tanıştıran macera ve yeni deneyimler yaşama dürtüsü özellikle güçlüdür. Deneyimler artık sizi keyifli ve ödüllendirici yollarla rutininizin dışına itiyor. Dünyaya bakış açınız ve hayatın anlamını deneyimleme biçiminiz alt üst olabilir ve bu sayede önemli bağlantılar kurabilirsiniz.

21 Nisan 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal anlamda yeni fikirler ve yeni başlangıçlar gündemde olabilir. Çok fazla düşünüyor olmanız işleri zorlaştırıyor. İlerleyebilmeniz için biraz akışta kalmanız şart. Elinizden geleni zaten yapıyorsunuz. Sağlık sorunlarınızı önemseyin.

21 Nisan 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda neye elinizi atsanız başarıyorsunuz. Arkadaşlarınız, aileniz veçevrenizin enerjinize ve becerikliliğinize duyduğu hayranlık ve takdir, kendinize duyduğunuz güveni olağanüstü seviyelere taşıyacak. Havalara girmeyin ve bu kıymetli hediyeyi siz de çevrenizdekilere eşit derecede dağıtmaya özen gösterin. İşler yine ters gitmeye başladığında bu desteğin ne kadar değerli olduğunu siz de anlayacaksınız.

21 Nisan 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün para, kazançlar ön plana çıkabilir. yurt dışı, eğitim, seyahatler veya uzak çevrenizle ilgili olumlu, ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

21 Nisan 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin her ortamda ilgi odağı olması, sizde kıskançlık nöbetlerine yol açıyor. Değerinizi biliyor ve bununçevrenizde de anlaşılması için uğraşıyorsunuz. İş yerinde duyacağınız bazı haberler sizi şaşırtabilir. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aylardır bekleyip artık umudunuzu tüketen para, önümüzdeki günlerde gelecek. Sağlığınızla ilgili şikayetleriniz bir uzmana görünmenizi gerektiriyor. Bu konuda daha hassas davranmalısınız.

21 Nisan 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 43' 45" R
Ay
Koç
28° 20' 57" R
Merkür
Koç
20° 47' 06"
Venüs
Boğa
09° 00' 25"
Mars
Koç
04° 43' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 28' 47"
Satürn
Balık
17° 07' 30"
Uranüs
Boğa
22° 43' 16"
Neptün
Balık
29° 05' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 01' 11"
Lilith
Başak
24° 03' 31"
True Node
Koç
15° 24' 15"
Son Güncelleme : 06/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>