Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Beklenmedik Karşılaşmalara Dikkat! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Huzuru ve mutluluğu elinizde bulundurmak için zamana ihtiyacınız var. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Daha sabırlı olmanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmayın. Sabırlı olmanız gereken bir dönemdesiniz.

Finansal olarak kendinize çok fazla yüklenmekten kaçınmalısınız. Gelişmeleri yakından takip etmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kazancınızı küçümsememelisiniz. İstediğiniz yeterlilikte olmaması hiçbir şey yapamadığınızı, zamanı boşa harcadığınızı göstermez. Kendinizi alıştığınız refah düzeyine taşımak ya da farklı bir yaşam tarzına götürmek için daha cesur ve girişken olmanız gereken bir gün olabilir.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün detaylara fazla takılabilirsiniz, bu nedenle büyük resmi gözden kaçırma riskiniz olabilir. Dikkatinizi odağınızda tutarak hedeflerinize odaklanmanız önemli olacaktır. Ayrıca, sağlığınıza dikkat etmeyi ihmal etmeyin ve günlük rutininizde sağlıklı alışkanlıklara yer verin. Özellikle beslenmenize özen göstermeniz gerekebilir.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hiç beklemediğin bir arkadaşınla karşılaşabilirsin. Uzun zamandır görüşmediğin arkadaşınla derin sohbetlere dalıyorsunuz. Çevrende evlilik hazırlığı yapan kişiler varsa, birtakım sorunlardan dolayı planladıkları işler istedikleri gibi gitmeyebilir. Çalışan Başak burcuysan, bazıarkadaşlarının iki yüzlü davrandıklarını fark edebilirsin.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir şeylere öncülük etmek isteyebilirsiniz. Sesi duyulan, sözü dinlenen biri olmak adına aklınıza ve önünüze pek çok fırsat gelebilir. Hizmet etmeniz gereken bir hedef ya da amaç söz konusu olduğunda, bir şeylerin de size hizmet etmesini beklemek bazen doğru hamleyi yapmanıza engel olabilir. Gözlerinizin ve kalbinizin doğru yönde olduğundan emin olun.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde gelirlerinizle ilgili konularda huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Ortak para konuları gündeminizi etkileyebilir. Sakinliğinizi korumakta güçlük çekebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde başkalarından destek alabilirsiniz. Pratik çözümleriniz işe yarayabilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanmaktan çekinmeyin.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde önemli olan ne istediğinizi bilmeniz ve düşüncenizi olumlu tutmanız. Gün içerisinde eğlenebileceğiniz gelişmeler de gerçek olacak.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün önemli bir davet alabilir veya sosyal bir ortama girebilirsin. Yeni insanlarla konuşabilir ve farklı bakış açıları görebilirsin. Arkadaşlıklar konusunda güzel gelişmeler yaşayabilirsin. Kendini ifade etmekten çekinmeyeceksin bugün.

22 Nisan 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün gerçekten derinlere inme ve bir ilişkinin veya özel meselenin kalbine inme şansı doğabilir. Duygusal onarımın, iyileşmenin ve derin bir anlayışın zamanıdır. Nitekim güvensizlikler birdenbire ortaya çıkabilir. Nitekim bunlar son olaylara verilen gecikmiş tepkiler olabilir. Siz de yeni fikir ve projeler denemek istediğinizden ancak şu anda tüm uğraşlarınız için yer bulamadığınızdan hedeflerinize ulaşma baskıları gerilimin temelinde olabilir. Bu enerjinizi sizin için faydalı olan bir şeye yönlendirin. Çok fazla şey üstlendiyseniz işleri basitleştirmeyi düşünün.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi ifade ederken biraz daha sabırlı olmalısınız. İç dünyanızdaki huzursuzluktan uzaklaşmanız gerekmekte. Enerjiniz yüksek ve bundan doğru anlamda yarar sağlamayı başardığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi olma ihtimali de var. Ayrıca, özgürlük duygunuz da yoğunlaşabilir.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son zamanlarda belirsizlikten bıktıysanız ve bir türlü karar veremiyorsanız, sonunda her şeyi daha parlak bir ışıkta görebileceksiniz. Kendinizi, verdiğiniz bir kararın iyi sonucunu görebilecek kadar aklı başında hissedeceksiniz. Artık sorunlara farklı perspektiflerden bakabilecek ve tüm açılardan kabul görecek bir uzlaşma noktası bulabileceksiniz.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün para, kazançlar ön plana çıkabilir. Finans, ameliyat, sağlık konularında bazı aksilikler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin, beraberliğiniz hakkındaki fikirleri, üzerinizde olumsuz etki yapıyor ve karar almanızı zorlaştırıyor. Kararlarınızda mantığınızın sesine kulak verin. İş hayatında beklediğiniz atılım için uygun bir gün değil. Biraz daha beklemeniz gerekiyor. İş yerinde yakın geçmişte yaşadığınız olayın etkisinden kurtulmanız, canlı, hareketli yaşamınıza dönmelisiniz. Parayla ilgili konularda gecikmeler söz konusu. İhmal ettiğiniz bir rahatsızlığınız keyfinizi kaçıracak gibi.

22 Nisan 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 37' 17" R
Ay
Koç
26° 43' 02" R
Merkür
Koç
20° 41' 46"
Venüs
Boğa
08° 52' 12"
Mars
Koç
04° 38' 32"
Jüpiter
Boğa
25° 27' 13"
Satürn
Balık
17° 06' 57"
Uranüs
Boğa
22° 42' 52"
Neptün
Balık
29° 05' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 00' 49"
Lilith
Başak
24° 02' 47"
True Node
Koç
15° 24' 23"
Son Güncelleme : 06/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>