Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mart 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal yaşamınızda bir karamsarlık olabilir ancak bu sizi için dengeleyici olacaktır. İç dünyanıza dönebilir ve çeşitli planlar yapabilirsiniz. Duygularınız çok güçlü olmasına rağmen sevdiğiniz kişiye bunları anlatmak yerine kendinize saklamayı tercih edeceksiniz. Duygusal ihtiyaçlarınıza her zamankinden fazla yoğunlaşabilirsiniz ve bu işlerinizi ihmal etmenize yol açabilir.

İş yaşamınızda daha çok isteksiz davranışlar içine gireceğiniz bir gündesiniz. Özellikle kafanızda bazı soru işaretleri ve nasıl davranmanız gerektiğine ilişkin sorunlar varsa karar vermek için bu günün geçmesini bekleyin. İş yaşamınızda bazı ihmalkarlıklar içine girebilirsiniz ve girişimlerde bulunmak için isteksiz hissedeceksiniz. Sizi yanıltacak bazı haberler alabilir yada düşüncelerle karşılaşabilirsiniz.

Maddi konularda kendinizi kısıtlanmış etkiler altında hisseceğiniz ve harcamalarınızda dikkatli davranacağınız bir gündesiniz. Para konularında kendinize saklayacağınız bazı planlarınız olabilir ancak bunları uygulamaya geçmek için bir süre daha beklemeyi tercih edeceksiniz.

Sezgileriniz çok güçlü ve bir süreden beri çözemediğiniz bir sorununuz varsa bugün bu konuda içinizden gelen sesi dinlemelisiniz. Çevrenizdeki insanları ve gelişen olayları çok iyi bir şekilde anlayabileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük programınıza uymakta zorlanabilir ve hesapta olmayan şeylerle vakit geçirebilirsiniz. Genel olarak gün boyunca keyfinizi kaçıracak bazı gelişmeler olabilir. Daha çok iç dünyanıza döneceğiniz bir gündesiniz. Hayatınızla ilgili gelişmeleri yeniden gözden geçirebilirsiniz. Mantığınızla duygularınız arasında bocalayabilirsiniz ve küçük de olsa duygusal sorunlar çıkabilir. Hassasiyetiniz artıyor ve iç dünyanızda çeşitli çelişkiler yaşayabilirsiniz.

23 Mart 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar yeni haftaya saat 02:11 Ay-Neptün faydalı görünümüyle başlamış oluyoruz. Bu enerji sayesinde, hayallerinize uygun bir ilişki yaşama arzunuzu yükseltir. Eğer mutlu bir beraberliğiniz varsa, bunu hem maddi hem de manevi anlamda sağlamlaştırmak istersiniz. Saat 10:16 Ay-Jüpiter zorlu görünümünde, halledebilecek sorunları gözümüzde büyütmemekte yarar var. Ne abartmalıyız ne de kendimizi hafife almalıyız. Bazen elimizde olmayan durumlar yaşanabilir. Ancak biz hem fiziksel hem de psikolojik anlamda huzur duygumuzu ayakta tutmalıyız. Saat 14:17 Ay-Pluto olumlu görünümü,  engellerle baş edebilme gücünüzü yükseltici olduğu gibi, sahip olduğunuz her değeri koruyup kollamanızda yardımcıdır. Bu görünüm aşk hayatımızla ilgili konularda güçlenmemizi sağlayıcıdır. İstediğimiz her ne ise, ona doğru inançla yöneldiğimizde kimse onu elimizden alamayacaktır. Saat 16:25-24 Mart saat 15:22 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında sizler durumunuzu sakin bir biçimde ele almanız gerekiyor. Bir şeyleri düzenlerim umuduyla olayların üstüne gitmek risk almak demektir. Özellikle boşluk etkisi altında verilen kararlar daha sonra tekrar düşünülmeyi gerektirir. Oysaki kendinizi rahatlatıcı olan yöntemleri denemek faydalı olacaktır. Yeni haftamızın yüzümüzü gülümseten gelişmeleri, arzu ettiğimiz başlangıçları yapmamıza vesile olması dileğimle,

23 Mart 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın bulunduğu konum sayesinde, düşündüğünüz konuları pratiğe dökerek, isteklerinizi yeniden gündeme getireceksiniz. Çevrenizle işbirliği içinde çalıştığınız zamanveriminizde artışlar gözleniyor.İşinizle ilgili bilgilerinizi pekiştirme konusunda seyahatleriniz olacaktır. Başarıyı kolaylaştırmak için her türlü donanıma sahipsiniz.

23 Mart 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşiniz, özel yaşamınız veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili bazı konuların sizi endişelendiren veya şüphe duyduğunuz tarafları olabilir. Bu tür kaygılarınız varsa, daha detaycı olmanız sizi olası sıkıntılı durumlardan koruyacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren gün geneli: Sabah saatlerinde aşırılığa(çok harcamak, çok abartmak, çok yemek, çok hız yapmak, kibirlenmek v.b) kaçmamakta fayda var. Güneş tutulmasının yenileyici, günün destekleyici enerjisinden faydalanıp kendime bir instagram hesabı açtım. Nasıl kullanacağımı tam olarak bilmiyorum henüz, ama kolay gibi görünüyor. Günün yapıcı ve uzun vadeli işleri destekleyen etkisini ben, sizinle bu yeni sayfamı paylaşarak değerlendirdim. Sizde bugünü 17.30 a kadar bu tür işleriniz için değerlendirebilirsiniz. Zira, akşam saatlerinde biraz daha fazla tembelleşebiliriz.

23 Mart 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

23 Mart 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kaos... Son günlerde yaşadığınız sıkıntıların en belli başlı sebebi aşk hayatınızdaki iniş çıkışlar. Ancak sizler realist kişiliğe sahip insanlar olarak kırıcı oluyorsunuz.

23 Mart 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak pozitif ve iyimser etkilerle başladığınız bugün, partneriniz ve yakın dostlarınızın davranışları ile ilgili belirsizlikler, yanılgılar yaşayabilirsiniz. Bugün onların size söylediklerinden tam emin olamayabilir, asıl söylemek istediklerini gizlediklerini düşünebilirsiniz. Bekar olanlarınız için bugünün özel bir anlamı hayalinizdeki gibi bir teklifle karşılaşabilecek olmanızdır.

23 Mart 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ailevi sorumluluklarınız ile mesleki sorumluluklarınız birbirleriyle çatışabilir. Tüm görevlerinize koşturmak sizi biraz yorabilir. Ne olursa olsun, gerçekçi bakış açınızı korumalısınız. Görev sırasını iyi bir şekilde belirlemelisiniz.

23 Mart 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 27' 24" R
Ay
Oğlak
25° 42' 07"
Merkür
Koç
16° 54' 21"
Venüs
Boğa
01° 02' 22"
Mars
Balık
29° 45' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 57' 53"
Satürn
Balık
16° 34' 42"
Uranüs
Boğa
22° 20' 56"
Neptün
Balık
28° 54' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 39' 38"
Lilith
Başak
23° 20' 29"
True Node
Koç
15° 21' 19"
Son Güncelleme : 30/04/2024 10:46

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>