Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yıpranmak İstemiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2024, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bazı konuları yeniden gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz. Beklenmedik problemlere hazırlıklı olmaya çalışın.

Karmaşık durumlarla karşı karşıya kalacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Her türlü problemin üstesinden gelmeye çalışın.

Maddi anlamda kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Arayışlarınızın olumlu sonuçlanma ihtimali var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tecrübeli olduğunuz durumlarda sizden destek beklenebilir. Kendinizi boşlukta hissettiğiniz bazı zamanlarda çevrenize yönelik adımlarınızın olması, eksik parçayı tamamlamanıza yardımcı olabilir. Yolculuk planları, özellikle akşam saatlerinde yazılı işler ya da başvurular açısından daha uygun olabilir.

23 Nisan 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün işlerinizi ilerletirken detaylara önem vermeniz gerekebilir, Başak burcu. Sabırlı olun ve özverili çalışmalarınızın karşılığını daha sonra alacağınızı unutmayın. Enerjinizi olumlu ve yapıcı bir şekilde kullanarak sizi hedeflerinize bir adım daha yaklaştıracak fırsatları değerlendirin. İletişim konusunda da açık ve net olmaya özen gösterin. Hayatınızda olumlu değişiklikler yapmak için bugün ideal bir gün olabilir.

23 Nisan 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Başak burcuysan, çevrende gelişen olaylar ilişkinizi olumsuz etkileyebilir. Partnerinle birlikte daha fazla yıpranmak istemeyeceksiniz. Yakın bir arkadaşının ailesiyle yaşadığı bir problem hakkında sana danışabilir. Arkadaşının yaşadığı sorunları çözmek için alternatif fikirler üretiyorsun.

23 Nisan 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arka planda durup yaşadıklarınızı değerlendirmek isteyebilirsiniz. Bugünü yalnız geçirmek bazı taşları doğru yerine oturtmanızı zorlaştırabilir. Tecrübesine, fikrine güvendiğiniz kişilerden destek alabilirsiniz. Yardıma ihtiyacınız olduğunu reddetmemelisiniz.

23 Nisan 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizle ilgili konulara daha fazla eğilebilirsiniz. Parasal durumunuzla ilgili yeni adımlar atmak için uygun bir gündesiniz. İşlerinize başarılı olmak için çaba göstereceksiniz. Ticari sözleşmeler gündeme gelebilir. İlgilendiğiniz konularla ilgili daha çok paylaşım içinde olabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek istediğiniz alanlara yönlenebilirsiniz.

23 Nisan 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ifade etmekte zayıf kalacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Karar almayı ise ilerleyen günlere bırakabilirsiniz. Sorumluluklarınız size motivasyon kaynağı olacak.

23 Nisan 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün planlarında esnek olman gerekecek. Her şeyi halletmek için bir programa sahip olmak güzeldir ancak bu programı katı tutmak işleri halletmene engel olabilir bugün. Bazı şeyleri daha esnek bir zaman diliminde halletmen gerekecek.

23 Nisan 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yaşamı sıradan rutinin ötesinde deneyimleme arzunuzu harekete geçiriyor. Yeni fikirleri keşfetmek, yeni deneyimlerin tadını çıkarmak ve bilinmeyen bölgelere adım atmak için harika bir zaman. Çevrenizdeki dünyaya dair anlayışınızı genişleten her şey ilginizi çekecektir. Hayatınıza daha fazla rahatlık ve güvenlik duygusu getirmek istiyor olabilirsiniz. Başkalarıyla olan değer farklılıkları artık özellikle belirgindir ancak hem bunların üstesinden gelebilir hem de konunun özüne inebilirsiniz.

23 Nisan 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili başaklar, maddi konulara yöneleceğiniz bir gün. Ekonomik anlamda yeni kararlar alabilirsiniz. Bugün yeni anlaşmalar yapabilir, dış görünüşünüz veya sağlık sorunlarınızla alakalı konularla ilgilenebilirsiniz. Önemli kararlar alırken birkaç kez düşünün. Riske girmeyin.

23 Nisan 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte başarılısınız - hiç kimse fark etmese veya herhangi bir takdir göstermese bile, başkalarına yardım etmeye ve destek olmaya her an hazır olmanız size fayda sağlayacak. Sevdikleriniz size destek vermek istiyor. Şu anda sahnede kimse olmasa da, gerçek aşkı bulmak için bir gözünüzü açık tutmanız gerekebilir. Tembellik ve isteksizlik zamanı geçti – enerjiniz artık sınır tanımıyor.

23 Nisan 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün para, kazançlarınızı gözden geçirebilirsiniz ve ani harcamalar yapabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

23 Nisan 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde sizi sürekli izleyen biri var. Sizi çekici buluyor. Ama güven vermediğiniz için size ilgisini belli etmekten yana değil. İşinizle ilgili olarak birçok kişiden olumlu destek alıyorsunuz. Bu kendinizi daha güçlü hissetmenizi sağlıyor. Para konusunda tutumlu olduğunuz kadar savruksunuz da. Bu durum cömert olmanızdan kaynaklanıyor. Harcama konusunda biraz makul olma dönemi. Yaşadığınız bir sağlık sorunuyla ilgili uzmana görünmeniz gerekebilir.

23 Nisan 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 41' 44" R
Ay
Koç
27° 50' 22" R
Merkür
Koç
20° 45' 25"
Venüs
Boğa
08° 57' 51"
Mars
Koç
04° 42' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 28' 18"
Satürn
Balık
17° 07' 20"
Uranüs
Boğa
22° 43' 08"
Neptün
Balık
29° 05' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 01' 04"
Lilith
Başak
24° 03' 17"
True Node
Koç
15° 24' 18"
Son Güncelleme : 06/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>