Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kafa Dinlemek İstiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2024, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi toparlamaya çalışın. Tercihleriniz konusunda biraz daha dikkatli olmaya çalışın. Koşullara uygun hareket edemediğiniz sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini unutmayın.

Mesleki olarak daha kontrollü olmalısınız. Tahammül seviyeniz düşük ve bu da her şeyin karmaşık olabileceği anlamına geliyor. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İstediklerinize ulaşmak için kendinize zaman tanımanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni bir disipline ve sisteme ihtiyacınız olduğunu düşünebilirsiniz. Kaygı ve şüphe yerine yeni uğraşlar edinin. Duygusal yoğunluğun işinizi etkilemesine izin vermemelisiniz.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Başak burcunun günlük burç yorumu şöyle; Bugün detaylara önem vermek ve planlarınızı titizlikle uygulamak sizin için daha faydalı olabilir. Dikkatinizi dağıtacak unsurlardan uzak durmaya çalışın ve işlerinizi adım adım ilerletmeye gayret edin. İletişim konularında dikkatli olmanız gereken bir gün olabilir. Sevdiklerinizle daha sakin ve anlayışlı iletişim kurmaya çalışın.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabrının sınandığı bir gündesin. Çevrendeki kişilerin birleşip üstüne geldiğini düşünebilirsin. Kafa dinlemek için yalnız kalmak isteyebilirsin. Ev arayışında olan Başak burcuysan, uzun yıllar düzenini değiştirmeyeceğin bir ev bulabilirsin. Bulacağın evin her açıdan içine sinmesi seni mutlu ediyor.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizinle aynı fikirde olmayan kişilerle aranızdaki bağ sınırlı ama güvenli olabilir. Karşıt olsa bile net olan ve kafanızdaki yeri belli olan kişilerden bir zarar görmeyeceğinizi fark edebilirsiniz. Hayatınızda bir düzenlemeye giderken bunu bir kriter olarak düşünebilirsiniz. 

24 Nisan 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sözleşmelerle ilgilenebilirsiniz. Yazılı işlerde yardım almanız gerekebilir. Yakın çevrenizdeki kişilere destek verebilirsiniz. İşlerinizdeki aksamalar sizi zorlayabilir. Ticari konulara özen göstermelisiniz. İşlerinizi tamamlamak için çaba sarf edeceğiniz bir gün olabilir. Kendinize zaman ayırmaya özen göstermelisiniz.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı ifade ederken sakin bir tavır takının ve olayları yanlış anlamış olmadığınızdan emin olun. Partnerinizin sevgisine ve kendi sezgilerinize güvenmeyi ön planda tutun.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün karşına güzel fırsatlar çıkabilir. Özellikleve arkadaşlıklar söz konusu olduğunda kendini daha rahat ifade edebilirsin. Karşına çıkan bu güzel fırsatları hızla değerlendirmen kendini çok daha iyi hissetmeni sağlayacak bugün.

24 Nisan 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün sizi yeni fikir ve duygulara uyandırabilir. Anlaşılmaya, söz sahibi olmaya, fikirlerinizi veya bakış açınızı ifade etmeye karşı güçlü bir açlık yaşayabilirsiniz. Her türlü duyguyu harekete geçiren bir konuşma ya da sizi heyecanlandıran ani yeni bir ilgi olabilir. Daha önce gömülü olan ihtiyaç ve arzularınızın farkına varırsınız ve bunlar göz açıcı olabilir. Atmosfer biraz kaotik olsa da aynı zamanda günlük işlerinizi daha iyi yönetme ve işleri takip etme ihtiyacının yanı sıra insanlarla iletişim halinde kalmanın değerinin de farkına varıyorsunuz. Kişisel bir ilginiz veya bir projeniz hakkında bir aydınlanma yaşanabilir ve gerçek duygularınız ortaya çıkabilir!

24 Nisan 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş çevrenizle alakalı kafanızı kurcalayan konular detaycı düşünmenizden kaynaklanıyor olabilir. Sizi destekleyen kişilere karşı olan güven probleminizi bir an önce aşmanız gerekiyor. Aşamıyorsanız güven vermeyen kişileri hayatınızdan çıkartın. Bu şekilde kafanız rahat edecek.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sanki her şey kendiliğinden yerine oturuyor. Çevrenizdekilerin heyecanınızı ve canlılığınızı fark etmemesi mümkün değil. İşyerindeki tüm görevlerinizi başarıyla tamamladınız ve artık yeni projelere rahatça geçebilirsiniz. Özel hayatınızda bile, karşılaştığınız herkes üzerinde bıraktığınız umut verici izlenim sayesinde mutlu anlar yaşıyorsunuz. Zahmetsizce ulaştığınız bu başarılı dönemin keyfini, sona ermeden önce doya doya çıkarın.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün para, kazançlarınızla ilgili krizsel süreçler tetiklenebilir. Ayrıca iletişime dikkat. Gününüz şahane geçsin.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda bazı problemler var. Bencilce davranmanız, ilişkinizde onarılamayacak yaralara sebep olabilir. Sevdiğinize karşı daha anlayışlı olmaya çalışın. Üzerinize aldığınız bir işi başaramayacağınıza dair bir endişeniz var. İş konusunda önünüze çıkan fırsatları iyi değerlendirmeniz gereken bir dönem. Çalışmalarınızda doğru bir yol izleyerek amaçlarınıza ulaşabilirsiniz. Maddi sıkıntılarınızın bazılarından kurtulmanız mümkün. Kolesterollü besinlerden uzak durun.

24 Nisan 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 52' 37" R
Ay
Boğa
00° 35' 30" R
Merkür
Koç
20° 54' 30"
Venüs
Boğa
09° 11' 42"
Mars
Koç
04° 50' 42"
Jüpiter
Boğa
25° 30' 57"
Satürn
Balık
17° 08' 14"
Uranüs
Boğa
22° 43' 47"
Neptün
Balık
29° 06' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
21° 01' 41"
Lilith
Başak
24° 04' 32"
True Node
Koç
15° 24' 02"
Son Güncelleme : 07/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>