Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Disiplinlisin! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik bir risk alabilirsiniz. Birlikteliğinizde sanki rahat batıyor gibi davranmanız, birlikte olduğunuz kişinin size aşırı tepkiler göstermesine neden olacaktır. Kendi aşk hayatınızda kendi huzurunuzu kaçıyorsunuz. Tam hakimiyetiniz yoksa abartılı davranmayın.

Maddi konularda güçlü olmayı arzulayacaksınız. Hedeflediğiniz noktaya ulaşmak için elinizde maddi güç bulunmasının gerekli olduğunu siz de iyi biliyorsunuz. Kontrol çok da sizin elinizde gibi görünmüyor olabilir ancak bu konuda hemen pes etmeyin. Biraz beklemede kalın, gelir düzeyiniz normale dönecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi sıkıntılarınıza çözüm bulabilirsiniz. Hedeflerinize sistemli çalışarak ilerleyin; artık önünüzde bir engel olmadığını göreceksiniz. Ortaklı işler, aile desteği ve miras gibi konularda hızlanma var.

25 Nisan 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Başak burcundaki insanlar için mantıklı ve analitik düşünme yeteneklerinizle ön plana çıkabileceğiniz bir gün olabilir. Detaylara odaklanmak ve planlarınızı titizlikle uygulamak sizin için faydalı olacaktır. Aynı zamanda, sağlık ve günlük rutinlerinize özen göstermenizde yarar var. İletişim konularında hassasiyet göstermek ve detaycılığınızı olayları abartmadan ifade etmek önemli olacaktır. Bugün, temkinli olmak ve sorumluluklarınızı yerine getirmek sizi olumlu etkileyebilir.

25 Nisan 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatının her alanında disiplinli oluşun herkesten bir adım önde olmanı sağlıyor. Planlı hareket ederek hayattaki hiçbir ânı kaçırmıyorsun. Uzun zamandır kullandığın teknolojik aletin artık kullanım süresi dolmuş olabilir. Seni yarı yolda bırakmadan bir an önce yenisini almak isteyeceksin.

25 Nisan 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Nasıl rahat hissediyorsanız, size hangi aktivite huzur veriyorsa ona zaman ayırabilirsiniz. Yüzleştikçe endişelenen birine dönüşmek, yüzleşmenin faydasını ortadan kaldıracaktır. Bugün çıkardığınız derslere göre yaşama ve karar alma konusunda bazı adımlar atmalı, tutumlarınızı ve beklentilerinizi düzenlemelisiniz.

25 Nisan 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yazışmalarınıza daha fazla dikkat etmeniz gereken gündesiniz. İletişim bugün sizin için önemli olabilir. Kendinizi doğru ifade etmeniz önem kazanabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda çözülmeler olabilir. Evinizi güzelleştirmek için para harcayabilirsiniz.

25 Nisan 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki insanların sizin hakkınızdaki fikirlerine karşı dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Çalışmayan Başak'lar için cv dağıtmaya oldukça elverişli bir gün.

25 Nisan 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında büyük ve güzel bir değişime gidebilirsin bugün. Güzel enerjiler altında kendin için daha iyi kararlar verebileceksin. İş veya kişisel konular fark etmeksizin atacağın bütün adımlar büyük olacak bugün.

25 Nisan 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ve yarın, fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmaktan veya bir arkadaşınızı desteklemekten mutlu olabilirsiniz. Gün, farklılıkları anlamak ve kabul etmek için iyi bir fırsat sunar ve sonuç olarak daha iyi bir bakış açısına sahip olabilirsiniz. Kendinizi daha yetenekli ve sorumlu hissetmeniz mümkündür. Partnerinizle veya onunla yapılan görüşmeler önemli olabilir. Başta biraz zor olsa da doğru bilgiyi doğru zamanda bulma konusunda mükemmel bir hisse sahipsiniz. Gerçekleştirilebilir hedeflere çekilirsiniz ve sizin için faydası olmayan şeyleri görmezden gelirsiniz.

25 Nisan 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizin isteklerini güçlü bir şekilde algıladığınız için, sorumluluk duygunuzu zorlayacak çalışmaları kendinize seçerek, çevrenizi olumlu bir şekilde etkiliyorsunuz. Bugün, olaylara kısa yoldan çözüm getireceksiniz.

25 Nisan 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fiziksel ve ruhsal açıdan güzel bir denge içindesiniz. Dışarıdan da yolunuza taş koyan olmayacak. Aksine, çevrenizdeki insanlar son derece samimi ve yardımcı yaklaşımlarıyla hayatınızı daha da güzelleştirecek. Enerjiniz yüksek olduğundan, içinizden gelen ne varsa yapabilirsiniz. Ama dikkatli olun ve yaptıklarınızın sizi hangi noktalara götüreceğini de hesaba katın, ileride her şeyin bu kadar kolay olmayacağı dönemler de olacak.

25 Nisan 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün yakın çevre, eğitim, kardeşler veya seyahatlerle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

25 Nisan 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bu günlerde tanıştırılacağınız birisi son günlerdeki karamsar halinize son verebilir, ama siz önce karamsarlığınızı atmalı ve bu tanışmaya umut yüklü biri olarak gitmelisiniz. Kariyerinizi korumak için çalışmalar yapmak arzunuz var. Yaratıcı fikirlerinizle çevrenizi etkilemenize rağmen, kararlarınızı verirken acele etmemelisiniz. İş ortaklarınıza danışarak hareket edin. Elinizdeki parayı değerlendirme konusunda kararsız kaldınız. Bu konuda bilgi sahibi dostlarınıza danışmalı ve en akılcı yolu seçmelisiniz.

25 Nisan 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 26' 24" R
Ay
Koç
23° 57' 43" R
Merkür
Koç
20° 32' 52"
Venüs
Boğa
08° 38' 21"
Mars
Koç
04° 29' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 35"
Satürn
Balık
17° 06' 03"
Uranüs
Boğa
22° 42' 13"
Neptün
Balık
29° 05' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 12"
Lilith
Başak
24° 01' 32"
True Node
Koç
15° 24' 34"
Son Güncelleme : 06/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>