Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin tadını çıkartamıyor, feci şekilde kıskanılıyorsunuz. Bunun için özel bir çaba harcamadığınızı savunsanız da dışardan pek öyle görünmüyor. Bu oyuna bir son vermelisiniz.

Kendinizi yine yığılmış sizi bekleyen işlerin koynuna atacak ve günü onlarla cebelleşerek geçireceksiniz. Büyük umutlarla bağlandığınız görüşmelerden haber alabilirsiniz

Kazancınız gayet tatminkar, sıkıntı çekmenizin ana nedeni biraz müsrif oluşunuz. Ama para konularında şans her zaman sizinle. Birkaç güne varmadan sevineceğiniz haberleriniz olacak.

Dönüp aldığınız bilginin kaynağında bir araştırma yapmanız gerekiyor. Bu bilgi sizi yanlış yönlendiriyor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçiniz biraz buruk. Çünkü yakında çok sevdiğiniz bir arkadaşınızı uzaklara uğurlayacaksınız. Kendi adınıza duyduğunuz üzüntü onun adına sevince dönüşemiyor. Çünkü onun bazı zorunluluklarla yarı istekli gittiğini biliyorsunuz. Sizi şu günlerde küçük bir sürpriz bekliyor. Sürprizin geldiği yer çok sevinmenize yol açabilir.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 09:20 Ay-Jüpiter görünümü, ailemizin varlığı, bir yuvanın huzuru nasıl önemliyse, bizim için para da aynı şekilde kıymetli. Çünkü parasız mutluluk da bir yere kadar diye düşüneceğiz. Özgürlüğümüz, bizi baskı altına alan her şeyden uzak durmak istiyoruz. Hem yuvamızı güzelleştirmek hem de hoşumuza gidecek alışverişler etkili gözüküyor. Ancak tabii ki bütçemizi zorlamayalım. Bir davet verebiliriz veya önemli bir günü kutlayabiliriz. Saat 11:16 Ay-Satürn kavuşumu ailemizle ilgili konularda sorumluluk çerçevesinde düşünmemizi sağlıyor. Kendimizi biraz denetim altına alınmış gibi hissedebiliriz. Evimizle alakalı konular, görevlerimiz, işler veya yapılması gerekenlerle ilgilenmek zorunda kalabiliriz. İç dünyamızda keyifli olmamızın önüne geçen koşullarla baş etmeye çalışmak yorucu gelebilir. Saat 17:17 Ay-Chiron görünümü, sizi biraz hassas kılabilir. Değerinizin bir türlü bilinmediğini ve bu yüzden bir hayli zaman kaybettiğinizi düşünürsünüz. Saat 17:45 Ay-Uranüs görünümü, şu sıralarda yaşadığımız ailevi ve finansal anlamdaki sıkışmalara çözüm bulabilmek ve artık rahatlamak istediğimizi gösteriyor. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

30 Kasım 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evinizle ve ailenizle daha çok ilgilenmeniz gereken bir gün olabilir ve görev ve sorumluluk bilinciyle hareket edebilirsiniz. Öğleden sonra maddi konularda sürpriz bir gelişme söz konusu olabilir.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapabileceğinizin en iyisini yapın. İmajınızı tazeleyebilir, yeni bir hobi edinebilirsiniz. Sizin adınıza karar vermelerine müsaade etmeyin. Verdiğiniz sözleri tutmalı ve prensiplerinizden ödün vermemelisiniz. Günün Atmosferi:Güncel olmayan bilgiler sizi yanıltabilir...

30 Kasım 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evle ilgili harcamalar yapabilirsiniz. Keyif aldığınız şeylere yönelmek isteyebilirsiniz. Ev hayatınızla ilgili konularda değişiklik yapabilirsiniz. Gün içinde sanatsal uğraşlar ilginiz çekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ise kendi yönünüzü netleştirmek isteyebilirsiniz. Duygusal olarak ani değişimler içinde olabilirsiniz.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni yerler keşfetmek isteyeceğiniz bir gün. Partnerinizle uzun doğa yürüyüşlerine çıkabilirsiniz. Pozitif enerjinizi dışa vurmak istiyorsunuz. Uygun zamandasınız.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde yakın çevreniz ve ilişkilerinizdeki iletişim alanında yeni kararlar alabilir, düşüncelerinizi daha keskin ve kurallı haliyle aktarabilirsiniz. Yeni bağlantılar kurmak ve ilişkilerdeki olası problemlerin üzerine gitmek için iyi bir zamanlama da olmadığınız bugün enerjinizi yazı yazarak veya küçük geziler yaparak yükseltebilirsiniz.

30 Kasım 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeniay ev, aile ve yuvayla ilgili konularda yeni başlangıç ve kararları karşınıza getirecek. Ailenizle ilgili her türlü konuda alacağınız kararları bu yeniay çerçevesinde uygulamaya özen gösterin.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gayrimenkul yatırımı yahut aileniz için maddi bir kriz durumunu çözecek kaynaklara sahipsiniz. Ancak bu konudaki yöntemleri paylaşmaktan uzak duruyor, kendinize fayda sağlamaya çalışıyor olabilirsiniz.Bilgi aktarımı sayesinde hem siz kazançlı çıkarsınız hem de yakınlarınızın sorumluluğunu karşılamış olursunuz. Ailenizin veya aile büyüklerinizin ortaklığınız veya ilişkinizle ilgili olumlu ve ilham verici duygulara sahip olmaması belki biraz canınızı sıkabilir. Güvenilirlik konusunda onları ikna etmeniz gerekecektir. aile

30 Kasım 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu hafta, iç sesiniz size doğru yolu gösterebilir. Rüyalarınız size gizli mesajlar veriyor olabilir. Baskılar karşısında dik bir duruş sergilerseniz, rakiplerinizi etkisiz hale getirebilirsiniz.

30 Kasım 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 20' 01" R
Ay
Balık
22° 05' 31"
Merkür
Koç
18° 58' 55"
Venüs
Boğa
05° 57' 44"
Mars
Koç
02° 49' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 58"
Satürn
Balık
16° 55' 18"
Uranüs
Boğa
22° 34' 42"
Neptün
Balık
29° 01' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 53' 02"
Lilith
Başak
23° 47' 04"
True Node
Koç
15° 23' 30"
Son Güncelleme : 04/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>