İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Arada bir yaşadığınız kısa ayrılıklar, ilişkinize iyi geliyor. Kısa bir ayrılık sonrasının coşkusunu yaşıyorsunuz. Bu ara epeyce uzun bir zamanı birlikte geçireceğiniz bir fırsatınız olacak.

Meslek dışı bir iş, içinde sevdiğiniz bir arkadaşınızın olması nedeniyle sizi ilgilendiriyor. Sizin deneyiminizin ve bazı ilişkilerinizin onun işine yarayacağını biliyorsunuz. Ona bazı önerileriniz olabilir.

Bu aralar ipin ucunu kaçırdınız. Harcamak sizin hobiniz gibi. Gereksiz bazı şeylere para yatırdığınızı fark ettiniz ama geri dönüşü yok. Önümüzdeki günler biraz hesaplı olmak zorunda kalabilirsiniz.

Fazla zamanınız olmamasına rağmen, bir hobiniz için haftada bir kaç gününüzü ayırmayı düşünüyorsunuz. Her zamankinden daha fazla planlı olmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızdan genel olarak memnunsunuz. Küçük sorunlar ise yanınıza bile uğramıyor. Bugün yapmak istediklerinizi gerçekleştirmeniz için uygun fırsatınız var. Size çok yakın biriyle ortak bir işiniz var. Ama bu ortaklığı hiç istemiyorsunuz. Hayatınızda düşüneceğiniz en son şeyin, onunla bir çıkar ilişkisi içine girmek olduğunu savunuyorsunuz.

17 Kasım 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, 17 Kasım saat:04:33-1 Aralık saat:14:12 tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Yay geri hareketi, ilişkisi sağlam olanlar için, geçmişin gözden geçirilmesi, eğer ufak tefek sorunlar varsa bunların gözden geçirilmesi demektir. İlişkisinde sorunlar bulunan çiftler açısından bu dönemi onarım zamanıdır. Eğer aranızdaki sevgi çoktan tükenmişse, sürekli geçmiş olaylar sürekli kurcalanır. Ama anlaşmak kolay olmaz. Her iki kişi de birbirlerinin yanlışlarını bir koz olarak kullanmaya başlarlar. İlişkisi bu tarihler arasında başlayacak olanlar için, birbirlerini tanımaları, gözlemde bulunmalarında faydalıdır. Hayata nasıl bakmaktalar, nasıl algılamaktalar ve bu ilişkinin yaşamlarındaki yeri ne olabilir, birbirleri hakkında ne düşünmekteler ve bu beraberliği ileriye götürme arzuları var mı gibi birçok soruya cevap arayabilirler. Ancak bütün bunlar tam olarak cevap bulmadan geleceğe dönük yeni bir karar almak, hatta işi aceleye getirerek deyim yerindeyse abartılı düşünerek evlilik, nişan gibi bağlayıcı sözler vermek sakıncalı olabilir. Birbiriniz hakkında öğrendiklerini hazmetmeniz, bir ilişkide ne gibi arayış içindesiniz bunları tespit etmeniz en doğru yöntemdir. Benim de tavsiyem bu yönde hareket etmenizdir. Tüm burçlar için genel not: Yorumunuzda söz edilen konularda, ani karar vermemeli, daha önce verilmiş kararları tekrar gözden geçirmelisiniz. Durumunuzu risk altına almayınız. Diyelim ki, çok önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve karar vermek için süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. O zaman yapmanız gereken dikkatli incelemek, analiz etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket etmekte yarar var. Rutin işlerinizi, hayatınızı, görevlerinizi yapmanızda sakınca yok. Gönül dolusu sevgilerimle,

17 Kasım 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yakın çevreni gözlemlemek ve olaylara biraz dışarıdan bakmak isteyebilirsin. Kökten çözmek gereken konularla artık yüzleşme vakti diyerek kolları sıvayabilirsin. Yarım bıraktığın ya da ertelediğin konuların üzerine gitmek için ne bekliyorsun? Eğer uzun zamandır kendini yalnız hisseden ve ilişkisi olmayan bir İkizler burcuysan iletişim kuracağın kişilere bu konudan yakınabilirsin. Ailende sorumluluklarını ihmal ettiğini düşündüğün kişilerle yıkıcı olmamak adına önemli konuşmalar yapabilirsin. Otorite olarak gördüğün kişilere karşı daha dik başlı ama kendinden emin bir tutum oluşturuyorsun. Ancak bazı şeyleri yanlış anlama ihtimalin olabilir, hassas olan konularda önce dinleyici olarak davranman faydalı olacaktır.

17 Kasım 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş akışınızda sizi mutlu edecek bazı gelişmeler söz konusu olabilir. Sizin disiplininizi ve çalışma şeklinizi takdir eden birileri size yeni bir teklifle gelebilir.

17 Kasım 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kararsızlıklar gündeme gelebilir. Aslında evinizi, ailenizi ilgilediren konularda çok şey yapabilirsiniz. Etki altındasınız.

17 Kasım 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ifade etme gücünüz yükseliyor. Pozitif enerjiniz üst düzey insanların dikkatini çekecek.

17 Kasım 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal konularla ilgili geçici problemler ve ilişkilerinizde ani ve tepkisel davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, enerjinizi dengelemeli, pozitif ortamlarda yer almalı ve ilişkilerde olası çatışmaların üzerine gitmeyerek, kendinizi ifade etmek için daha ılımlı bir zamanı beklemeyi tercih etmelisiniz.

17 Kasım 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Anlaşamalar aksayabilir. İlişkilerde yanlış anlaşılmalar olası. Mali konularda uzun vadeli planlar yapmayın. Gün boyu aklınız karışık olabilir. Kasvetli ortamlardan, dengesiz insanlardan uzak durmak faydalı olur.

17 Kasım 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bütün dikkatinizi çalışmalarınıza yöneltecek, böylece üzerinizde gerilim yaratan enerjiyi akıtacaksınız. Tartışmacı bir tavır içinde bulunabilirsiniz. Beklediğiniz bazı haberlerin gecikmesi kafanızı karıştırabilir.

17 Kasım 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz. Kararınız gelecek günleri etkileyebilir.

17 Kasım 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 46' 37" R
Ay
Oğlak
16° 14' 12"
Merkür
Koç
16° 39' 32"
Venüs
Boğa
00° 10' 37"
Mars
Balık
29° 12' 38"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 05"
Satürn
Balık
16° 30' 59"
Uranüs
Boğa
22° 18' 33"
Neptün
Balık
28° 53' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 16"
Lilith
Başak
23° 15' 49"
True Node
Koç
15° 22' 32"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:58

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>