Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk yaşamınızla ilgili durgunluk gözleniyor. Yaptığınız planları gerçekleştiremeyecek ve hayal kırıklığı yaşayacaksınız. Sevgilinizin gönlünü almak için başka taktikler geliştirmelisiniz.

İşinizde başarılısınız. Fakat gözünüz daha da yükseklerde. Bu konuda bazı kimselerle görüşme yapabilir yada kariyerinizle ilgili çalışmalarda bulunabilirsiniz. Güzel gelişmelerle sevineceksiniz.

Maddi konularla ilgili çalışmalarınızda bir artış olabileceği gibi,bugün harcamalarınızda bir artış olabilir.

Dikkatinizi bir noktaya yönlendirmekte zorluklar yaşayacaksınız. Herhangi bir girişimde bulunmaktan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dikkat dalgınlığı yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Beklediğiniz haberlerin gecikmesi,duygusal olarak beklentilerle uyuşmayan gelişmeler yaşanabilir. Gün içinde değişken bir mizaç göstereceksiniz ve genel bir isteksizlik duyabilirsiniz. Karşınıza çıkacak bazı fırsatları yeterince değerlendiremeyebilirsiniz.

16 Kasım 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Pazar günümüz saat 08:52 Ay-Pluto arasındaki görünümle başlıyor. Bu enerji, isteklerinizi gerçekleştirme tutkunuzun işaretidir. Kişinin güçlü olma arzusu büyür. Bu görünüm gerek fiziksel sağlığınız ve gerekse mesleki kariyeriniz, toplumsal yaşamınızla ilgili mevzular üzerindeki irade gücünüzü yükselticidir. Saat 15:57 Merkür-Pluto olumlu görünümü sayesinde, toplumsal ve kariyer yaşantınızla alakalı konular üzerinde gayet ciddi bir biçimde düşünebilir, bu alandaki mevcut durumunuza odaklanarak neler yapmanız gerektiği hususunda kararlar verebilirsiniz. Eğer memnun olduğunuz birve statüye sahipseniz bu görünüm,  çok daha olumlu yönde adımlar atmanız adına size destek verir. 16 Kasım saat 21:03-10 Aralık saat 18:42 tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Yay burcu seyri  aşk hayatı, iş, eğitim, ticari konular anlamında, seyahatler ve yeni tanışmalar  moralimizi yükselticidir. Bizi rahatsız eden bir takım konuları geride bırakıyoruz. Yenilikler, yeni aşklar, güzel ortamlar, insanlarla tanışmak, pozitif düşünme yönünde etkisi çok kıymetlidir. Çocuklarla alakalı konularda iyi bir ivme kazandıracaktır. Ortama neşe ve heyecan katacaktır. Aşk kapıyı çalabilir. Venüs-Yay burcu geçişi genel açıdan bakıldığında insanın özgürce ilişkiler yaşamak, her görüşten insanı kucaklamak, gönlünün kapılarını açmak, pozitif yönde anlaşmak, samimiyeti her daim öne almak şeklinde özetlenebilir. Yaşam sevincinizin bir hayli yükseldiği bu süreçte ayrıntıların üzerinde pek durulmaz. Bütüne ve bütünün hissettirdiği coşkuya, hevese, keyiflere önem verilir. Gönlünüzce bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

16 Kasım 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde otoritenizin sarsılmasına tahammülünüz yok. Eskiye ve ailenize bağlılığınız tartışılmaz fakat, bugün maddesel sorunlarınız, sevdiklerinizin önüne geçebilir. Geri plana attığınız kişiler için, suçluluk duymanıza neden yok. Özgürlüğünüzü istediğiniz gibi kullandığınız zaman, enerjinizin güçlendiğini hissediyorsunuz.

16 Kasım 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarının hatalı görüşlerini veya yanlışlarını kabul etmek zorunda değilsiniz. Sabırlı ve planlı olmanız gereken günler. Görevleriniz ya da sorumluluklarınızın artması sizi sıkmasın. Kabiliyetlerinizi göstermeniz için açık ortam sağlıyor aslında. İstikrar kazandırır. Tüm burçlar için gün geneli: Cumartesi günü ilk saatlerde ilişkilerimizde zorlanabiliriz. Ancak, genel hatlarıyla, pratik olabileceğimiz ve keşkelerle vakit kaybetmek yerine, istediğimiz konularda harekete geçmeyi tercih edebileceğimiz bir hafta sonu(özellikle Pazar günü). Özgüvenli olmamız ve planlı şekilde ilerlememiz durumunda amaçlarımıza ulaşabiliriz. Cumartesi akşam saatlerinde belirsizlikler, kararsızlıklar veya gerçeklerden uzak yaklaşımlar söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Kasım 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

16 Kasım 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BAZI yatırımlarınızdan yana kazançlarınız olabilir. Kazandıklarınızı ölçüsüzce savurma eğiliminde olabilirsiniz. Bu kadar eli açık olmayın.

16 Kasım 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

16 Kasım 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 38' 40" R
Ay
Aslan
06° 16' 36" R
Merkür
Koç
27° 52' 24"
Venüs
Boğa
17° 48' 45"
Mars
Koç
10° 12' 21"
Jüpiter
Boğa
27° 09' 55"
Satürn
Balık
17° 40' 18"
Uranüs
Boğa
23° 08' 10"
Neptün
Balık
29° 17' 13"
Plüton
Kova
02° 04' 29"
Chiron
Koç
21° 24' 03"
Lilith
Başak
24° 51' 07"
True Node
Koç
14° 54' 11"
Son Güncelleme : 14/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>