Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle uzun süredir konuşmak istediğiniz konuları konuşmayı başardınız. Bu sayede aranızdaki buzlar eridi. Aşk hayatınız açısından olumlu bir gündesiniz.

İş ortamınızda yada genel çevrenizde küçük de olsa sizi rahatsız edecek bazı gelişmeler olabilir, ancak siz bunlara karşı ilgisiz davranacaksınız ve günlük işlerinizle ilgileneceksiniz.

Maddi konularda size kazanç sağlayacak faaliyetlerle meşgul olabilir ve bazı kimselerle konuşabilirsiniz. Bu konuda tecrübe sahibi kişilerin fikirleri sizin için çok önemli.

İkili ilişkilerinizde yanlış anlamalar gereksiz gerginlikler yaşayabilirsiniz. Tutarlı ve anlayışlı davranmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ruh haliniz bugünlerde dağınık. Kendinizi yalnız hissedebileceğiniz ve içinize kapanabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün genel bir isteksizlik ve yalnız kalma ihtiyacı duyabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamdan ve yakın çevrenizdeki insanlardan uzaklaşabilir ve kafanızı dinleyecek ortamlarda bulunabilirsiniz.

19 Kasım 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Çarşamba günümüz, saat 07:09 Ay-Kuzey düğüm kavuşumuyla başlıyor.  İlişkilerde paylaşımın, ortaklaşa hareket etmenin, huzurlu beraberlik yaşamanın ve geleceğe dönük düşünmenin önemi  üzerinde duracağız. Saat 16:25 - 20 Kasım Saat 07:31 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, ikili ilişkiler, rekabet veya başkalarının bize olan yaklaşımları, onlarla olan temasımız önemli hale gelecektir. Ortaklaşa yapılan işlerde her iki kişinin de dengeli olacak şekilde hareket etmelerinde yarar var. Venüs yönetiminde olan Ay-Terazi geçişlerinde zaten uyumlu davranmak gerekir. Bir de boşluk etkisini hesaba katarsak, partnerinizin sizden farklı biri olduğunu hesaba katmanız lazım. Onun da size karşı aynı hislerle yanaşması gerekecektir.  Ne siz sınırları aşın ne de başkası sizinkini. Her şey hakça, adil ve eşit paylaşım içinde olursa lezzetine doyum olmaz. İsteklerinizin kabulü için nazik ve ölçülü bir biçimde düşünmek karşınızdaki kişi kim olursa olsun çatışmadan, ılımlı bir şekilde bağlantı kurmak mecburiyeti doğabilir. Gününüz arzuladığınız şekilde geçsin. İşlerinizde başarı, huzur ve mutluluklar dileğimle,

19 Kasım 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Toplumsal başarıya yatkın bir kişiliğiniz olduğunuzu siz de biliyorsunuz. Gücünüzü gösterecek işlerden hoşlanıyorsunuz. Bugün, yapacağınız çalışmaların ön hazırlıkları içinde olacaksınız. Birlikte olduğunuz kişilere geleneksel ve sahiplenme duyguları ile yaklaşacak, onlarla fikir birliği içinde olacaksınız.

19 Kasım 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde maddi alanda oluşan bir sıkışıklık ya da ortaya çıkan bir ödeme sıkıntı yaratabilir. Aralık ayının 11'ine kadar, dış görünüşünüzü yenileyebileceğiniz bir süreçtesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Güneş Satürn kavuşumu engellenmişlik hissi ve tutukluk yaratabilir. Kendimizi baskı altında, stresli veya yorgun hissedebiliriz. Sorumluluklar artabilir ya da gelişmeler görevlerin yoğunlaşmasına neden olabilir. Şimdiye kadar yüzünü göstermemiş ani gelişmeler veya konular nedeniyle bittiği düşünülen anlaşmalar ya da henüz sonuçlandığı düşünülen konular tekrar ele alınabilir. Esnek olunması gereken günlerdeyiz.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

19 Kasım 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Açık düşmanlar ve ortaklara dair konular öne çıkıyor. İş ortamınızda rekabet gerektiren durumlar oluşabilir. Sağduyulu ve planlı hareket etmeniz gerekecek. Ortaklarınızla fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Ancak fikir ayrılıklarının büyük tartışmalara dönüşmesine izin vermemelisiniz. Ortaklarınızla aranızdaki uyumu korumaya çalışın.

19 Kasım 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle bekar Koçların biraz dikkatli olması gereken bir zaman. Olmaması gereken duygusal yaklaşımlarla karşılaşma olasığınız var.

19 Kasım 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

19 Kasım 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 05' 49" R
Ay
Oğlak
06° 53' 46"
Merkür
Koç
16° 26' 56"
Venüs
Koç
29° 18' 52"
Mars
Balık
28° 40' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 18"
Satürn
Balık
16° 27' 14"
Uranüs
Boğa
22° 16' 09"
Neptün
Balık
28° 51' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 53"
Lilith
Başak
23° 11' 10"
True Node
Koç
15° 24' 14"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>