Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevgilinizle hoş saatler geçireceksiniz. Önceden planını yaptığınız bir davete katılacak , orada ortak arkadaşlarınızla eğleneceksiniz. Sevgilinizle ortak zevkleriniz belirmeye başladı.

İşinizle ilgili önünüzde değişik alternatifler var. Bunların seçimi için önce kendi yeteneklerinizi, bilginizi tartmalı sonra da ekonomik koşulların size uygun olup olmadığını inceleyerek kararınızı vermelisiniz.

Harcamalarınızı tasarladığınız planlar çerçevesinde tuttuğunuz sürece sorun yaşamayacaksınız. Hesapta olmayan bir teklifi değerlendirmek isteyeceksiniz fakat çok dikkatli olmalısınız.

Kilolarınızla yine başınız dertte. Beslenmenize dikkat etmelisiniz. Aksi takdirde aldığınız kiloları veremezsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizde taşıdığınız sevgiyi insanlara yansıtarak kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlıyor, hayatı daha çekici kılıyorsunuz onlar için. Bugünden hafta sonu için planlar yapmaya başlayacaksınız. Bugün yeni buluş ve araştırmalar için vaktiniz olacak. Arkadaşlarınızdan birinden alacağınız hediye sizi oldukça mutlu edecek

17 Kasım 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar yeni haftamızın ilk görünümü, saat 11:26 itibariyle  Ay-Güneş arasında oluşacak. İlişki konularında derinlemesine düşünmenizi sağlıyor. Maddi, sağlık  ve işle ilgili meseleler üzerinde titizlikle duracağız. Saat 12:58 Merkür-Chiron olumlu görünümü, şu sıralarda hangi  meseleler bizi düşündürüyorsa, bunları  derinlemesine bir gözden geçirmemizi sağlayacak. Ne durumda olursak olalım inancımızı korumamızı,  zayıflıklarımızın farkında olarak kendimizle iç  hesaplaşmada bulunmamızda yardımcı olan bu görünüm, zihnimizi temizleyecek, bizi rahatlatacaktır. Saat 13:11-21:29 Ay-boşluk etkisi altında geçecek.  Yapılan işleri birileri beğenmeyebilir veya biz yaptıklarımızdan pek hoşlanmayız. Gün boyunca acil olan işleri halletmek, yerli yerine koymak pek kolay olmaz. Yüksek standartlar koyarak kendinizi zorlamayınız. Yapabileceğinizin en iyisine yöneliniz. Hiç kimse mükemmel olmadığına göre, sizin de gücünüz bir yere kadar. Günlük aktivitede bir şeylere sinirlenmeden, etrafınızdaki insanların davranışlarına kafanızı takmadan işinize odaklanınız. Bitkisel çaylar, hem rahatlatıcı hem de hazmı kolaylaştırıcıdır. Yeni bir işe kalkışmamakta yarar vardır. Rutin işlerinize ağırlık verebilir, yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Saat 21:29 itibariyle etkili olacak Ay-Terazi burcu ilerleyişinde, partnerimizle uyumlu, nazik ve akışa göre hareket etmemizde yarar var. İyi günde kötü günde diyerek el ele sorunları çözebilir, hayatın güzelliklerinin keyfine varabiliriz. Ancak bu durum, problemlerin üstüne kapamak anlamına gelmiyor. Tabii ki düşüncelerimizi birbirimize  ifade etmeliyiz. Yeni haftanız kolaylıklarla dolu geçsin. Her işinizin başarıyla sonuçlanması dileğimle,  

17 Kasım 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yaşantınızda belirgin bir canlılık mevcut. Birlikte çalıştığınız kişilerin size destek vermesiniz bekliyor ve onları idare ederken, ustaca taktikler kullanıyor, maddeyle aranızda duygusal bir bağ oluşturuyorsunuz. Bugün çalışmalarınızı dengeleyecek yeni düşünceler içindesiniz. Sizi sıkan özel durumlardan uzaklaşmalısınız

17 Kasım 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarının hatalı görüşlerini veya yanlışlarını kabul etmek zorunda değilsiniz. Sabırlı ve planlı olmanız gereken günler. Görevleriniz ya da sorumluluklarınızın artması sizi sıkmasın. Kabiliyetlerinizi göstermeniz için açık ortam sağlıyor aslında. İstikrar kazandırır. Tüm burçlar için gün geneli: Cumartesi günü ilk saatlerde ilişkilerimizde zorlanabiliriz. Ancak, genel hatlarıyla, pratik olabileceğimiz ve keşkelerle vakit kaybetmek yerine, istediğimiz konularda harekete geçmeyi tercih edebileceğimiz bir hafta sonu(özellikle Pazar günü). Özgüvenli olmamız ve planlı şekilde ilerlememiz durumunda amaçlarımıza ulaşabiliriz. Cumartesi akşam saatlerinde belirsizlikler, kararsızlıklar veya gerçeklerden uzak yaklaşımlar söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Kasım 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sağlık ve çalışma düzenine dair konularda hareketlilik gözüküyor. Sağlığınızla ilgili farkındalığınız artacak. Bazı detayları gözden kaçırabilirsiniz. İşe dair konularda daha dikkatli olmasınız. Hizmet ve organizasyon alanlarındaki projelerinizi gözden geçirmek ve tamamlamak açısından son derece uygun bir gündesiniz.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SEVDİĞİNİZE duygusal anlamda uyum sağlamanız gerek. Kendi isteklerinizden ziyade bugünü sevdiğiniz insanı mutlu etmeye ayırın.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

17 Kasım 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 00' 57" R
Ay
Oğlak
05° 47' 32"
Merkür
Koç
16° 25' 35"
Venüs
Koç
29° 12' 43"
Mars
Balık
28° 36' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 08"
Satürn
Balık
16° 26' 47"
Uranüs
Boğa
22° 15' 52"
Neptün
Balık
28° 51' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 36"
Lilith
Başak
23° 10' 36"
True Node
Koç
15° 24' 28"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>