Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Aralık 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Eski ilişkinizin izleri silinmek üzere. Bir süre yalnız kalma kararınızı karşınıza aniden çıkan bir ilişki nedeniyle bozmak zorunda kalacaksınız. Bu kez büyük olasılıkla hayatınızın aşkına rastlayacaksınız.

Özel yaşamınız nedeniyle işlerinizi ihmal etmek durumunda kalmanızı çevrenizdekiler anlayışla karşıladılar. Ama artık sizden süratli bir tempo bekleniyor. Yakında bu enerjiniz olacak.

Satın almak istediğiniz bir büyük şey için yeterli birikiminiz var. Önemli olan doğru karar verebilmeniz. Bir yakınınız bu konuda size destek olabilir.

Yaşadığınız olumsuzluklar nedeniyle temkinli davranmak istiyorsunuz ama hayat sadece olumsuzluklardan ibaret değil. Olumla olanları görmeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun süredir devam eden karmaşık ruh halinden artık kurtuluyorsunuz. İç huzurunuzu bulmanıza çok az zaman kaldı. Eski gamsız, tasasız günlerinize dönmek üzeresiniz. Büyük bir heyecanının eşiğindesiniz. Almanız gereken duygusal riskler bile bu heyecanın karşısında önemini yitirecek. Önemli değişiklikler yaşamınızı renklendirecek.

2 Aralık 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 06:15 Ay-Neptün olumlu görünümü, hayatın gizli ve bilinmeyen yönleri dikkatimizi çeker. Sezgi yoluyla algılama yüksektir. Kişi problemlerini, gözünde büyütmemeli ancak gerçekçi olmayı da bilmelidir. Hayatını sağlam bir temel üzerinde inşa edebileceği durumlarla ilgilenmeli, başarısız ve yanlış seçimlerinden edindiği dersleri unutmamalıdır. Saat 06:46 Mars-Jüpiter görünümü plan ve projelerinizi yürürlüğe koyabilme gücü verir. Bu ekip çalışmalarında başarılı kararlar vermenin, özel hayatınızda doğru bir tercihte bulunmanın işaretçisidir. Dostlarınızla, sevdiklerinizle aranızdaki bağı güçlendiricidir. İnsanları sizden farklı düşünseler bile etkilemenizde yardımcı olur. Mantıklı bir evlilik veya ilişki yaşamanın göstergesidir. Size gerçekten değer veren biriyle hayatınızı kurmanızda destekleyicidir. Çevrenizde güvenilir bir dost veya özel hayatınızda iyi bir eş olmanızda yardımcıdır. İnsanlar size güvenir, başarılı bulurlar. Güzelliği ve çekiciliği yüksek biriyle tanışmanın işaretçisidir. Saat 19:27 Ay-Pluto kavuşumu, geçmişe ait bazı meseleleri hatırlatıcı ve üzerimizde baskı oluşturucudur. Saat 21:39 Ay-Jüpiter görünümü, yapılması gerekenlerin ciddi şekilde ele alındığı zamandır. Bizim bu sorumluluktan kaçışımız yoktur. Planlamaya göre hareket ederiz. Bu durum bizi rahatsız edici olsa da, mecburen uyarız. Ciddileşiriz. Ancak bize karşı nazik, uyumlu yaklaşan insanlar olursa moralimiz düzelir, enerjimiz yükselir.

2 Aralık 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Toplumsal değerlerinizin sizi kısıtlamasına izin vermek istemiyor ve çevrenizin tepkisine aldırış etmeden, kişiselliğinizi ön plana çıkarıyorsunuz. Disiplinli yapınızla her şeye hakim bir tavır içindesiniz. Akşam saatlerine doğru kendinizi mutlu hissettirecek olaylarla karşılaşmanız mümkün. Yolda yürürken çok dikkatli olmalısınız. Kazalara müsaitsiniz.

2 Aralık 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusallığın arttığı bir süreçtesiniz. Şu sıralar ailenize veya yakın çevrenize yapacağınız yardımlar ve vereceğiniz destek ön plana çıkıyor. Bu esnada iyi niyetinizin kötüye kullanılmamasına etmelisiniz. Yüklü para alabilir ya da ödeyebilirsiniz.Günün Atmosferi:Aktif ve pratik yaklaşımlar, ancak akşam saatlerinde tedbirli olmalıyız Hedeflerimize ulaşabilmek için daha disiplinli ve motive olmalıyız. Önümüzdeki günlerde yurt dışı görüşmelerimiz, ziyaretlerimiz ve eğitimlerimiz artabilir. Yeni girişimler ve projeler için aksiyon almaya başlayabiliriz. Fakat bir yandan da gergin ve riskli ortamlardan uzak duralım ve mümkün olduğunca sakinliğimizi koruyalım. Bizi yoran ve yıpratan konularla meşgul olabiliriz.

2 Aralık 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde ani değişiklikler meydana gelebilir. Üstlerinizle iletişiminizde kendinizi çok daha iyi ifade edebileceksiniz. Yine de çalışma arkadaşlarınızla iletişimden kaynaklanan sıkıntılar çıkabilir. Koyduğunuz hedeflere ulaşmak için değişim yoluna gidebilirsiniz. Bazı konulara yön vermek isteyebilirsiniz.

2 Aralık 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Huy değiştirdiniz sanki. Ani çıkışlar yapmaya başladınız. Bunun sebebi mali sıkıntılarınız ve işlerinizin de yolunda gitmediği aşikar. Bunu aile yaşamınıza yansıtmayın.

2 Aralık 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde parasal konular, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz ve çeşitli toplantılarda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında güçlü ilişki bağları kurabilir, artan özgüveninizle ilişkilerdeki beklentilerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

2 Aralık 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yabancılarla girişilecek önemli işlerinizde veseyahatlerinizde çok kolay etki altında kalabilirsiniz. Tanımadığınız ortamlarda gerçekçi görünmeyen her durumdan uzak durmalısınız.

2 Aralık 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oğlak burcunun sevgiden kısıtlanmış hali bugün de devam ederken yaşam sevgisi dolu birisiyle ani bir ilişkiye başlamak isteyebilirsiniz.Kendi burcunuzda ilerleyen Uranüs bilhassa zihinsel hayranlık duyduğunuz birisine kapılabilir. Ancak birdenbire başlayacak bu söz konusu ilişki kısa süreli olabilir. İlişki dışında başlatacağınız her ani ve planlanmamış konuda uzun soluklu ilerlemeniz mümkün olmayacaktır. Üstelik Ay'ın Oğlak burcundaki etkisizliğini de göz önünde bulundurursak özel bir ilişkide yol alabilmek pek olumlu gözükmemektedir.

2 Aralık 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.

2 Aralık 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 29' 31" R
Ay
Balık
09° 31' 43"
Merkür
Koç
18° 26' 20"
Venüs
Boğa
04° 53' 34"
Mars
Koç
02° 09' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 45"
Satürn
Balık
16° 50' 55"
Uranüs
Boğa
22° 31' 42"
Neptün
Balık
29° 00' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 09"
Lilith
Başak
23° 41' 18"
True Node
Koç
15° 22' 15"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>