Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin başında tahmin ettiğiniz olumsuzlukların yaşanmaması, sizi ona daha da yakınlaştırdı. Her gün yeni bir olumluluğu fark ederek bu ilişkiyi gereksiz yere geciktirdiğiniz için hafif bir pişmanlık duyuyorsunuz.

İş yerinizde yaşanan ufak tefek problemlerin en önemli nedeni uyumsuzluk. Ama unutmayın ki, sizin uyumlu bir çalışma ortamı hayaliniz gerçekleşmediği için yarattığınız gerilim de bu uyumsuzluğun nedenlerinden biri.

Bazen parayla bütün ilişkiniz kopuyor ve cüzdanınızda kaç para olduğunu bile bilmiyorsunuz. Bu alışkanlığınız bugün size bir tatsızlık yaşatabilir.

Aklınızdan geçen sürprizi gerçekleştirmelininiz. O da aynı konuda size sürpriz yapmayı düşünüyor. Geç kalan siz olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi mutlu hissedeceğiniz bir gün. Bu mutluluğunuzun nedeni, geçmişte kalan bir iç hesaplaşmanızı artık tamimiyle bitirmenizden kaynaklanıyor olabilir. Önümüzdeki günlerde uzun zamandır olmadığı kadar kendinizle barışık olacaksınız ve bu bütün yaşamınızı olumlu biçimde etkileyecek. Neşeniz ve canlılığınız nedeniyle olumlu tepkiler alacaksınız.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 11:01 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay, hırsımızı körüklüyor ancak gerçek duygularımızı pek göstermek niyetinde değiliz. Kendimizle ve korkularımızla yüzleşmemizde mutlaka yarar var. Çünkü bunlar içimizde bir virüs gibi büyüyerek bizi esir alabilir. İşleri oluruna bıraksanız bir türlü, bırakmasınız bir türlü hali söz konusu. Saat 11:22 itibariyle etkili olacak Merkür-Chiron arasındaki zorlu görünüm,hayatınızla ilgili mevzularda önem taşıyor. Kimsenin bilmediği, anlamadığı bilinçaltımızdaki korku ve zayıflıklarımız cesaretimizi azaltıyor. Bunlar ister istemez her durumu abartılı bir şekilde dile getirmenize yol açabilir. Kayıplar, elde olmadan yaşanan zorlu deneyimleri unutmak, hayata güvenle sarılmak her zaman kolay olmuyor. Ancak insan dayanıklı bir varlık. Zorluklar olsa da, bir su gibi yolunda akarak hedefine ulaşır. Saat 16:38 Merkür-Uranüs olumlu görünümü,veya özel hayatınızla ilgili konularda birdenbire sürpriz bir karar almanızı, özgürce istediğiniz bir şeyi yapmanızı sağlayabilir. Ancak üzerinde düşünülmeden, artısı eksisi hesap edilmeden harekete geçmeyelim. Bu görünüm sıra dışı düşünmenin işaretçisidir. Teşvik edicidir. Ancak Merkür-Yay burcunda insanı şaşırtabilir. Eldeki verilere iyi bakmak lazım. Yüzünüzü gülümseten, yüreğinizi ferahlandıran güzelliklerle karşılaşmanız dileğimle,

26 Kasım 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Akrep burcuna ilerleyen Ay ile birlikte duygularınızda aşırı yoğun duygusal tepkiler verebilirsiniz. Duygularınızın baskısını ve stresini üzerinizde daha çok hissedebilirsiniz.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sırlarınız sizde kalsın Sevgili Koçlar. Aksi halde büyük problemler yaşayabilirsiniz. Az bilgi, daha çok huzur...Günün Atmosferi:Sırlar gün yüzüne çıkabilir. Yaratıcı yönümüz harekete geçebilir. Yolculuklar, geziler ya da görüşmeler bu hafta sonunun keyifli başlıkları olabilir. Sosyal yönü dopdolu bir hafta sonu olacağı için enerjimiz de yüksek olacaktır. Yeni olanaklarla karşılaşabiliriz. Öğle saatlerinde diyaloglarımıza dikkat etmeye çalışalım. Parasal konularda da kontrollü hareket etmeye özen gösterelim. Gerekirse harcamaları kısalım. Sırlar gün yüzüne çıkabilir. Dedikodulara mahal vermeyelim. Özellikle işle ilgili konularda ketum davranalım. Yeni ve kritik bilgilere erişebiliriz. Çalışmalarımız herkes tarafından beğenilebilir ve bir anda aranan kişi olabiliriz.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal açıdan bazı huzursuzluklar söz konusu olabilir. Yakın ilişkilerinizde, ailevi konularda daha sakin kalmaya bakmalısınız.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınıza sizi sevecek, değer verecek önemli bir insan girebilir. Ancak o da sizin kadar özgürlüğüne düşkün ve kararlarında diretmek konusunda en az sizin kadar inatçı bir insan.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen yeni ay ile birlikte aşk hayatınızda muazzam tekliflerle karşılaşabilir, evlenme teklifi alabilir, romantik bir tatile çıkabilirsiniz. Bu süreçte çocuk sahibi olabilir, sahne işlerinizde başarılı olarak, yaptığınız işlerle daha fazla tanınabilir, son derece keyifli bir hafta geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkilerinizde yeni aya kare yapan Mars, sizi güç mücadeleleri ve ego savaşlarından uzak durmanız konusunda uyarırken, Venüs ve merkür'ün Satürnle olan uyumlu açısı, ev sahibi, çocuk sahibi olma konusunda size şans vermeye, ilişkilerinizde kalıcı değerler yaratma yolunda adımlar atmanıza ve sevgi dolu yeni ilişkiler geliştirmenize destek olmaya hafta boyunca devam ediyor olacak.

26 Kasım 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güçlü ilişkilerhayatınızda sizi olumlu etkileyebilir. Sevdiğiniz insan tutkuyla, kıskançlıkla ve yönlendirmeyle ilişkinizi ve sizi manipüle etmeye çalışabilir.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın krizli alanlarında yeni bakış açıları geliştirmek, hayatınızın size getirdiği olumsuz konularda ayrıntılı aksiyon planı oluşturmak ve ortaklaşa bir maddi kazanç elde edebilmek için başlangıç yapmak için doğru bir zamandasınız.Eşinizin veya ortağınızın maddi durumuyla ilgili aşama sağlayabilirsiniz. Devlete ait maddi yükümlülüklerde, kredi ve borçlarda yeni fırsatları değerlendirebilirsiniz. Kendinize sakladığınız sorunların üzerine daha rahat bir bakış açısıyla eğilebilecek, daha ketum bir ruh haliyle bu sorunları giderebileceksiniz.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değil miydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın, o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

26 Kasım 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 54' 22" R
Ay
Balık
00° 52' 32"
Merkür
Koç
18° 05' 25"
Venüs
Boğa
04° 08' 55"
Mars
Koç
01° 41' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 16"
Satürn
Balık
16° 47' 50"
Uranüs
Boğa
22° 29' 37"
Neptün
Balık
28° 59' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 08"
Lilith
Başak
23° 37' 16"
True Node
Koç
15° 21' 26"
Son Güncelleme : 02/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>