Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin son derece anlayışlı biri olmasının mutluluğunuzdaki payını görmeli, ilişkiyi yokuşa sürmemelisiniz. Yersiz küçük kıskançlıklarınızdan bir an önce arınmalısınız.

İşyerinizde kurduğunuz dostluklar içinizi ısıtıyor. Kariyeriniz açısından pek yararlı bir işyerinde olmamanıza rağmen, doyumlusunuz. Akşama yakın saatlerde biraz problemli bir görüşmeniz olabilir

Küçük birikiminiz hareketsizliği, sizi onu bir yerlerde değerlendirme arayışlarına sokabilir. Bir tanıdığınızdan bu anlamda yardım isteyebilirsiniz. Bütçenizdeki denge bir miktar bozulabilir.

İş hayatının, insanların en karmaşık ilişki ortamı olduğunu unutmamalısınız. İşyerinizdeki bir sorunun dışında kalmak istiyorsunuz. Bu davranışınız, haklı gerekçeleri de olsa, istismara açık görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü başka türlü değerlendirme niyetiniz, öğle saatlerinde yaşayabileceğiniz bir gelişmeyle anlamını yitirebilir. İlginç bir konuda hak hukuk mücadelesi içinde olacaksınız. Ortak zevkleriniz olan arkadaşlarınızdan akşam birlikte olma daveti alabilir ve can sıkıntınızı unutabilirsiniz. Uzak bir akraba ilişkinizin ciddi bir sorunuyla ilgili olarak, uzun bir yolculuğunuz olabilir.

25 Kasım 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 02:00 Jüpiter-Pluto görünümü ilişki hayatımız ve kariyerimizle ilgili konularda bizi teşvik edici başarılı olmak için itekleyicidir. Mevcut şartlar, zorluklar veya yaşanmışlıklar nedeniyle belki yorgunuz. Ancak bu görünüm, pes etmek yerine mücadele ederek bu konuları sağlamlaştırma adına önem taşıyor. Tabii ki inancımız da önemli. Yarının güzel olmayacağını kim söyleyebilir ki. Biz bir ilişkide farklılıklara rağmen orta bir noktada buluşabilmeyi, yanlışlarımız varsa kendimizle yüzleşmeyi, her yönüyle düşünmeyi bilmeliyiz. Sorumluluklarımız önemli. İş hayatımız, ekmeğimiz önemli. Bu konularda bilinçli davranmalıyız. Gerçekçi olmalıyız. Takıntılı, anlayışsız, sadece kendimize yönelik düşünmek veya düşünen kişilerle ilişkimizi sürdürmek hemhayatında hem de ilişkide problemlere ve kopuşlara neden olur. Saat 05:22 Ay-Venüs arasındaki görünüm, mevcut işimiz veilişkilerimizin yeniden gözden geçirilmesi yönünde önem taşıyor. Ayrıca özel hayatımızı ilgilendiren konulara tarafsız bir bakış açısıyla yanaşabilmek kolay değildir. Saat 06:17 Ay-Pluto görünümü, ilişkimiz ve geleceğimizle alakalı konularda isteklerimizi dayatmaya ve kabul ettirmeye çalışırız. Partnerimiz veya birileri buna karşı çıkabilir. Sanki sevilmiyor, umursanmıyormuş gibi hissedersiniz. Saat 06:20 Ay-Jüpiter kavuşum etkisinde, ortam ılımlaşır. Eşimiz, sevdiklerimiz veya başka insanların güzel davranışlarıyla karşılaşırız. Herkes birbirine karşı anlayışlı olmaya çalışır. Bizim de arzumuz bu yöndedir. Saat 08:52 Ay-Satürn görünümü, ciddiyetle ilişkinizi ele almanız, görüş farklılıklarına rağmen ortak bir karar vermek için, fikirlerinizi paylaşmanız yönünde olumludur. Ciddiyetle düşünürüz, sorumluluk alırız ve ilişkimizi güçlendirmek için elimizden geleni yaparız. Saat 14:50 itibariyle etkili Venüs-Pluto ve saat 16:45 Venüs-Jüpiter görünümü, parasal durumumuz ve mesleki konularda güçlü olma arzunuzun simgesi olduğu gibi, kendiniz adına en iyi kararı vermek için sabırlı olmanız gerektiğinin işaretidir. Mesleki konularda dönüşüm ve yenilenme anlamı taşıyan bu kavuşum, kelime yerindeyse durduğunuz noktanın adının konması için, işlerliğini çoktan yitirmiş her şeyin devre dışı bırakılması ve yerine yenilerinin gelmesi anlamı taşımaktadır. Saat 16:52-26 Kasım saat 11:01 arasında etkili Ay boşluk süresince,ilişkilerinde rekabetin ve özel hayatınızda farklı bakış açılarının anlaşmazlığa yol açmaması için dikkatli olalım. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde mutluluk eksik olmasın. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

25 Kasım 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İyi niyetle yaklaştığınız konularda beklenmeyen aksiliklerin çıkması sizi üzmemeli. Doğallığınız sizi başarıya götürecektir. Maddi konularla ilgili beklentilerinizin gerçekleşmesi, biraz da, sizin çalışmaların karşılığında olacaktır. Çevre koşullarınız yeniliyor. Değişimler için gerekli enerjiye sahipsiniz. Güneş sosyal ilişkilerinizden destek vermeye devam ediyor.

25 Kasım 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi kontrol etmeye ya da yönetmeye çalışan kişiler olabilir. Sakin kalmaya çalışın ve sonradan pişman olacağınız kararlar vermeyin. Kariyer konusunda yükselişe geçtiğiniz bir dönem olabilir. Sorunlar tek tek çözülüyor. Borç alacak, kredi, vergi gibi maddi başlıklarda da olumlu haberler var. Günün Atmosferi:Sabah ve Akşam saatlerinde ilişkiler zorlanıyor. Gün içerisinde zaman zaman ilişkilerde uyumu sağlamakta zorlanabiliriz. Kaldırabileceğimizden fazlave göreve talip olmayalım.

25 Kasım 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkışıklık oluşabilir. Eşinizle ilgili olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işler sizi uğraştırabilir. Sorumlu olduğunuz konuları toparlamakta sıkıntı duyabilirsiniz. İçinize kapanabilirsiniz. Öğleden sonra yaşayacağınız duygusal değişiklik işlerinize de etki edebilir.

25 Kasım 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün iletişime geçeceğiniz her kişi hayatınızda köklü ve başarılı kararlar vermenize sebep olabilir. Doğanın sesini dinleyin ve mesajları kaçırmayın.

25 Kasım 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizdeki problemleri çözebileceğiniz, sosyalliğinizin arttığı, arkadaş çevrenizle eğlenceli aktivitelere katılıp, etkinlik, davet, seminer ve toplantılarda yer alabileceğiniz, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirip, ilişkilerde dengeyi daha kolay sağlayabileceğiniz bir zamandan geçmektesiniz.

25 Kasım 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün özel hayatınıza zaman ayıracaksınız. Sevdiğiniz insanla aranızdaki dengeyi iyi koruyun. Duygusal olarak çok çabuk sıkılacaksınız. Yeni yerler görmek sizi heyecanlandırıyor.

25 Kasım 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günün genelinde Ay'ın boşluk etkisi nedeniyle yapmak istediğiniz faaliyetler askıda kalmış hissi verebilir. Ayrıca soğuk bir ruh halinde bulunabilirsiniz. Günün teması zihinsel alanda sorumluluk alabilecek konulara erişmektir.Örneğin majör eğitimler almak için olumlu etkilere sahipsiniz. Tecrübeli ve olgun kişilerden hukuksal ve zihinsel destek almanız olasıdır. Yabancı kültürlerle ilgili işlerden, dış ticaretle örülü konulardan ilerleme sağlamakta olasıdır. Duyguların yerine sorumluluk ve ciddiyet etkileri oluşabilir.

25 Kasım 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Her şey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

25 Kasım 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 50' 44" R
Ay
Kova
29° 59' 07"
Merkür
Koç
18° 03' 20"
Venüs
Boğa
04° 04' 18"
Mars
Koç
01° 38' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 23"
Satürn
Balık
16° 47' 31"
Uranüs
Boğa
22° 29' 24"
Neptün
Balık
28° 58' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 55"
Lilith
Başak
23° 36' 52"
True Node
Koç
15° 21' 22"
Son Güncelleme : 02/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>