Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevginizi belli etmekten hiç kaçınmıyorsunuz. Zaman zaman haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz. Bugün yine böyle hissedebilirsiniz. Yine de sevginizi esirgemeyeceğiniz bir gün.

İşinizdeki son gelişmeler sizi olduğu kadar çevrenizdekileri de sevindiriyor. Bugün her şeye rağmen kendinizi iyi hissedecek ve verimli bir gün geçireceksiniz.

İki yakanız bir araya gelmiyor. Bir açığı kapatırken, başka bir yerden yeni bir açık veriyorsunuz, ama bugün iyi bir haber alabilirsiniz. Geçici bir çözüm sizi rahatlatacak.

Bugünü yeterince değerlendirmeyi bilmelisiniz. Bugün har anlamda umutlar ve sevinçler yaşayabileceğiniz bir gün olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ektiklerinizi biçebileceğiniz bir gün. Bu anlamda genellikle hayal kırıklığı yaşamanıza karşın, bu defa dostluğunuz ve vefalılığınızın karşılığını göreceksiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz bir dostunuz sizi arayabilir ve çözmekte zorlandığınız bir problemi çözmenizde imdadınıza yetişebilir. Size ulaşan bütün mesajları değerlendirmenizde yarar var.

29 Kasım 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 14:18 Yay burcunda doğacak Yeniay, insanın kendini, fikirlerini, yapmak isteklerini özgürce, kendinden emin bir şekilde ortaya koyma arzu ve istekliliğidir. Yeniayın yöneticisi Jüpiter-Terazi burcunda ilerlediği için kişi evlilik düşünebilir veya partneriyle uyumlu bir ilişkiden yanadır. Ancak bunun baskı ile zorlanılarak mecbur bırakılarak yaptırılmaya çalışılması hoşuna gitmez. Yay burcu Yeniay zamanları bilgi sahibi olmak için uzaklara gitmek, yeniliklerde bulunmak, yazmak, konuşmak, basın-yayın işlerinde çalışmak, yeni tercihlerde bulunmak yönünde aktif kararlar verme zamanıdır. Yeniayın oluştuğu günkü görünümler de bunun işaretçisidir. İçinizde bir şeyler uyanır, zorunluluklar sizi sıkar ve ne olursa olsun sıradan bir yaşam yerine, farklı bir şeyler yapmak isteği yükselir. Ancak ani ve düşünmeden verilecek kararların riskli yanları vardır. Sözgelimibulmadan işten ayrılmak, tecrübeli olmadığınız bir alanda söz sahibi olmaya çalışmak gibi. İlişki, iş, çalışma hayatı, eğitim, farklı bir yerde hayat kurmak, özgür olmak arzunuz varsa, bunların mutlaka alt yapısının güçlü şekilde hazırlanması, ayarlanması gerekir. Karar vermeden önce her bir olasılık gözden geçirilmeli, mücadeleden kaçınmamalı, tercih yaptığınız konuda sabırlı olunmalıdır. Körü körüne bir şeylere atılmak, sonra sıkılıp vazgeçmek sizi yorabilir. Yeniayın her birimizin hayatında olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

29 Kasım 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay sizin gibi bir Ateş gurubu olan Yay'da ilerlerken, uçuk yönlerinizi daha da belirgin hale getiriyor. Bugün orijinal ve sıra dışı arkadaşlarınızı arayabilirsiniz. Yolculuklarla ilgili projelerinizi yoğunlaştırmalısınız. Çıkacağınız seyahatlerde, bakış vizyonunuzu genişletecek olaylarla karşılaşacak ve yaşantınıza olan katkısını göreceksiniz.

29 Kasım 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu aralar, özgüveniniz ve egonuz artıyor. Tavırlarınızı dengelemeniz gerekiyor. Birkaç günlüğüne bir yerlere kaçmak istiyor olabilirsiniz. Bu anlamda kendinizi biraz dizginlemelisiniz.Günün Atmosferi:Özel ilişkiler açısından kritik bir süreçteyiz. Beklenmedik gelişmeler yaşansa da Yay burcundaki yeni ay enerjimizi yükseltiyor ve hedeflerimiz konusunda bize yol gösteriyor. Fakat bu esnada fazla hayalperest olmayalım. Zira yanıltıcı etkiler ve enerjiler hakim. Yarım kalan işleri tamamlamalı ve yeni girişimlerde bulunmalıyız. Özellikle akşamüzerine doğru, daha gerçekçi hareket etmekte fayda var. Verdiğimiz sözlerin arkasında duralım. Gece yarısına doğru ise ilişkilerde bir hareketlenme ve yenilenme söz konusu olabilir.

29 Kasım 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünyolculukları planlayabilirsiniz. Değişik konulara zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Sizin için yeni olan şeyler öğrenebilir ve bu konuda başlangıçlar yapabilirsiniz. Sevdiklerinizle fikirlerinizi duygularınızı paylaşmak için buluşabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda daha hayalci davranabilirsiniz. Riskli işlere girişmeyin.

29 Kasım 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Dua... Hayatınızı barışa ve huzura adamış sürekli dua ediyorsunuz. Arzularınız ağırda olsa gerçekleşiyor. Bugün sizler için önemli bir gün.

29 Kasım 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca günlük rutin işlerinizi tamamlamak üzere hareket edebilir, ev, dolap, eşyaların temizliği gibi konulara öncelik verebilirsiniz. Çalışma hayatınızda işlerinizi kolayca tamamlayabileceğiniz bugün, öğleden sonraki saatlerde ilişkilerde kıskançlık, kontrol etme ve incitme gibi duygulara açık bir etkiden geçeceksiniz.

29 Kasım 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi ve etrafınızdaki olayları gözden geçirmek için uygun bir gün olacak. Önemli kararlar almamalı ve kendinizi olayların akışına bırakmalısınız.

29 Kasım 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çok rasyonel olmayabilirsiniz. Özellikle bilinçaltınız, sezgileriniz ve derin içsel duygularınız yükselebilir. Metafizik konularına yatkın olabileceğiniz gibi trans çalışmalarına da en uygun günlerden birinde bulunuyorsunuz. Ay'ın uzun süreli boşluk etkisi nedeniyle herhangi bir başlangıç yapmamalısınız. Ketum davranışlar değer kazanacak. Hayatınızın gizli alanlarında, güvenlik ve ruhsal sağlığınızla ilgili konularda ruhani tavırlar içine girebilirsiniz. Hayati krizlerinizi gidermek adına önemli ilerlemeler sağlayabilirsiniz.

29 Kasım 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

29 Kasım 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 07' 18" R
Ay
Balık
04° 02' 56"
Merkür
Koç
18° 12' 57"
Venüs
Boğa
04° 25' 21"
Mars
Koç
01° 51' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 23"
Satürn
Balık
16° 48' 58"
Uranüs
Boğa
22° 30' 23"
Neptün
Balık
28° 59' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 52"
Lilith
Başak
23° 38' 45"
True Node
Koç
15° 21' 43"
Son Güncelleme : 03/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>