Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tarafların kendiyle de hesaplaşma becerilerini geliştirmeleri gerekiyor. Kısa bir tatil kaçamağı sinirlere iyi gelebilir. Aşk hayatının tartışmaları, inatlaşmaları ilişkinizi yıpratıyor

Görüştüğünüz bazıilişkilerinizin üzerlerinde beklediğiniz etkiyi fazlasıyla göstermiş görünüyorsunuz. İşlerin yoğunluğu azalacak. Haftanın ortalarında daha rahvan bir ritme girebilirsiniz.

Para meselelerinde bir arkadaşınızla gereğinden fazla içli dışlı olmuş görünüyorsunuz. Dostluğu tehlikeye sokabilir, dikkat etmeniz gerekiyor. Bugünlerde iyice düşünmeniz gerekiyor.

Değişen birtakım koşulların ortaya çıkardığı sonuçlardan fazlaca etkilendiğiniz bir meselede kendinize biraz haksızlık ediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kışın apar topar gelmesi, bazı kararlarınızı çabuklaştırmanıza neden olabilir. Bugünlerde akrabalarınıza duyduğunuz özlem, size bazı yolculuklar yaptırabilir. Özgüveniniz, bugünlerde size yanlış adımlar attırmaya çok eğilimli. Bazı değişik davranışlarınızla ilgili eleştirilerin iyi niyetli ve yapıcı olma olasılığı da vardır, bunu göz önünde tutmalısınız.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 00:48-23:46 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Sizi bir şeylerin baskı altına aldığını düşünerek kendinizi çaresiz hissetmeyiniz. Olan bitenden sürekli olarak kendinizi sorumlu tutmayınız. Finansal ve ilişki anlamındaki meseleler üzerinde akıllıca hareket ediniz. Yeni bir karar vermek yerine, durumunuzu gözden geçiriniz. Saat 23:46 sonrası Ay-Yay burcunda ilerleyecek. Bu enerji, özgür hareket etmek arzumuzu yükselticidir. Çevrenizdeki insanlara, yaşadığınız ortama, dünyada olup bitenleri anlamak istiyoruz. Ayrıca okumak, bilgi sahibi olmak, araştırmak, arkadaşlarla bir araya gelmek, eğlenceli bir şeyler yapmak kısaca hayatı bir deneyim alanı gibi görerek hareket etmekten yanayız. Yeni haftanın sizlere şans, bereket, huzur, sağlık getirmesi dileğimle,

28 Kasım 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizle sürekli inatlaşmanız yüzünden, çelişkili duygular yaşıyorsunuz. Bazen siz de çaresiz kalıyorsunuz.. Aşk konusunda, sevdiğiniz kişi sizin için çok farklı bir anlam ifade ediyor. O, sizden çok farklı oluşu nedeniyle hep cazibesini koruyacak. Onun isteklerine cevap vermemek sizde alışkanlık haline gelmiş.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hangi konuların akışkan şekilde yürüdüğü ve hangi konularda tıkanıklık olduğu veya faydalı ya da faydasız şeyler gece ve gündüz kadar net şekilde ortaya çıkabilir. Ancak, bu gerçekleri ortaya koymak bazı kişilerin yanlışlarını ya da bazı projelerin hatalarını gündeme getirebileceği için tehdit unsuru olabilir.Günün Atmosferi:Arkadaşlarımız bizi motive edecek veya faydamıza çalışmaları olabilir. Motive bir haftaya giriyoruz, ama bir iki gün için planlarda değişiklik yapılması gerekebilir ya da plan yapmak zor olabilir. İlginç hayaller veya rüyalar söz konusu olabilir.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün finansal konularda stresler yaşayabilirsiniz. Otorite figürleriyle sorunlar olabilir. İşlerinizdeki sıkışıklık keyfinizi kaçırabilir. İkili ilişkilerinizde daha gerçekçi yaklaşmalısınız. Yaşanan olaylara ayak uydurmanız gerekebilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Yatırımlar gündeme gelebilir. İşleriniz için mücadele verebilirsiniz.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Kendinizi ifade etmeye çalışırken, konuşmanın tartışmaya dönmemesine dikkat edin.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü ve yüksek bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlarla karşılaşabilir, size gelen teklif ve davetleri değerlendirebilir ve devam eden ilişkilerinizde romantik bir gün geçirebilirsiniz. Finansal konularda problem yaşayabileceğiniz bugün, enerjinizi spora yönlendirebilir, eğlenceli aktivitelerde yer alabilirsiniz.

28 Kasım 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa para konularında bugün ilişkilerinizi kullanarak ilerleyeceksiniz. Sorumluluklarınızı göz ardı etmeyin o zaman bugünden daha fazla faydalanabilirsiniz. Bol bol hayal kurun.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel bilgilerinizi başkalarıyla paylaşmamanız gereken bir hafta sonundasınız. Ortaya çıkan sırlar sorun yaratabilir. İnsanlar hakkınızda ne kadar az şey bilirse o kadar iyidir.

28 Kasım 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

28 Kasım 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 04' 04" R
Ay
Balık
03° 15' 16"
Merkür
Koç
18° 11' 02"
Venüs
Boğa
04° 21' 14"
Mars
Koç
01° 49' 22"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 37"
Satürn
Balık
16° 48' 41"
Uranüs
Boğa
22° 30' 11"
Neptün
Balık
28° 59' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 41"
Lilith
Başak
23° 38' 23"
True Node
Koç
15° 21' 39"
Son Güncelleme : 03/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>