Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin geldiği nokta, ilk başlarda düşünmediğiniz şeyleri düşünmenize neden oluyor. Sürekliliği olan bir şeyin temelini mi atacaksınız, yoksa gidebileceği yere kadar gitmesine seyirci mi kalacaksınız, henüz karar veremediniz.

İş arkadaşlarınız genel durumla ilgili endişelerini sizinle paylaşabilirler. Siz ise, eskisinden daha başarılı olduğunuzu biliyorsunuz ve bu kişisel endişelerinizi biraz olsun gideriyor.

Miras ya da bir satış nedeniyle ailenizin eline geçecek büyük bir paradan size de bir pay düşecek gibi gözüküyor. Elinize nakit olarak geçmese de, küçük bir yatırım söz konusu olabilir.

Aklınızdan geçen sürprizi gerçekleştirmelininiz. O da aynı konuda size sürpriz yapmayı düşünüyor. Geç kalan siz olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzlaşmaya açık bir gününüzdesiniz. Bu yüzden de sabahtan itibaren yoğun ama gerilimsiz ve huzurlu bir gün geçireceksiniz. Uzlaşmaya açık olmanız kararsız olmanız anlamına gelmiyor, son noktada kendi kararlarınızı uygulayacaksınız. Akşama doğur alacağınız bir öneri, yaptığınız bir programı değiştirmenize neden olabilir. Size küçük bir sürpriz var.

27 Kasım 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 03:24 Ay-Kuzey düğüm görünümü, gelir geçer işlere zaman ayırmak yerine size fayda sağlayan tatmin edici olana yönelmenizde yardımcıdır. Saat 05:47 Ay-Neptün görünüm etkisinde, gizli ve bilinmeyenleri merak ederiz. Sezgilerimiz bizi yanıltmaz. Sorunları gözümüzde büyütmeden üstüne gitmeliyiz. Kişi egosunun esiri olmamalıdır. Hayatını sağlam bir temel üzerinde inşa edebileceği durumlarla ilgilenmelidir. Başarısız ve yanlış seçimlerinden edindiği dersleri unutmamalıdır. Saat 14:24 Ay-Mars mücadeleci görünümünde, amacımıza uygun şekilde dış dünya ile bağlantı kurmaya çalışmanın göstergesidir. Maddi ve manevi anlamda sıkıntılarımız vardır ve bunları gidermemiz gerekmektedir. Eğer istediğimiz gibi gelişmeler olmazsa sıkılabiliriz. Bu görünüm bazı kişilerle yapılan derin sohbetlerin, bağlantıların de işaretçisidir. Saat 19:09 Ay-Pluto görünümü, derinliklerimizle temasımızı sağlarken, iyi-kötü, doğru-yanlış, güzel-çirkin kavramlarına göre hareket etmenizi sağlayıcıdır. Doğal olarak hiç kimsenin üzerinizde baskı kurmasına izin vermezsiniz. Çıkarlarınızı ister istemez düşünür ve durumları ona göre değerlendirebilirsiniz. Sizden hiç bir şeyin gizlenmesine, hele konu para-cinsellik ve ilişkimizi kapsıyorsa, hiç mi hiç hoşlanmazsınız. Çünkü böyle bir enerji altında duygularımız oldukça derin ve tutkularımız fazlasıyla yoğundur. İsteriz ki, sahip olduğumuz her şey bizim olsun ve bizden uzaklaşmasın isteriz. Keyifli bir Pazar günü geçirmenizi diliyorum. Kalben sevgilerimle,

27 Kasım 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerinizi gizleme gereği duyabilir ve hırslı yönlerinizi fazla bileyebilirsiniz. Bugün gireceğiniz ortamlarda mesleki bilginizi ortaya koyacak davranışları benimsiyor ve çevrenize hakim olmak istiyorsunuz. Size karşıt düşünce içinde olanlara aldırmaz bir tavır sergilemeniz, bilginizden ve kendinizden emin olduğunuzu gösteriyor.

27 Kasım 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel bilgilerinizi başkalarıyla paylaşmamanız gereken bir hafta sonundasınız. Ortaya çıkan sırlar sorun yaratabilir. İnsanlar hakkınızda ne kadar az şey bilirse o kadar iyidir.Günün Atmosferi:Yeni olanaklar, etkinlikler ve güçlü diyaloglar Güne enerjik bir başlangıç yapıyoruz. Takım ruhu özellikle sabah saatlerinde çok etkili. Verim alabiliriz. Öğleden sonra ise gerginliğimizi dizginlemek durumundayız. Kararlarımızda ve tutumlarımızda baskıcı hareket etmeyelim. Esneklik göstermeye çalışalım. Akşam saatlerinde kendimizi biraz köşeye sıkışmış hissedebiliriz. Ancak mevcut işlere yoğunlaşarak potansiyelimizi herkese gösterebiliriz. Belli başlı planlar konusunda etrafımızı bilgilendirmeliyiz. Hemen sabahında ise sosyalleşiyoruz ve fırsatlara çok açığız.

27 Kasım 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklaşa konular içinde daha sakin ve dengeli olmaya çalışın. Öğle saatlerinde hızlı ve ani durumlarla karşılaşabilirsiniz.

27 Kasım 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Asabi görünüyor ve kendi isteklerinizi kabullendirmek istiyorsunuz. Bugünlerde ayın konumu öz yöneticiniz Mars'ı olumsuz etkilemekte. Sabırlı davranın.

27 Kasım 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınız, görüşmeleriniz, eş, ortak ve yakın dostlarınızla olan iletişiminiz, yurtdışı bağlantılı işler ve eğitim süreçlerinizde çeşitli tatminsizlikler yaşayabilir, şartların yüzde yüz sizin istediğiniz gibi olmadığını düşünebilirsiniz. Ne var ki akşam saatlerinden itibaren olumlu haberler alabilir, aşk hayatınızda romantik görüşmeler yapabilir ve iletişimde başarı elde edebilirsiniz.

27 Kasım 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, hayata bakış açınız esnek olacak. Farklı konular sizi harekete geçirebilir. Değişik ortamlarda kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. İş hayatınızda gücünüzü ortaya koymalısınız.

27 Kasım 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çok rasyonel olmayabilirsiniz. Özellikle bilinçaltınız, sezgileriniz ve derin içsel duygularınız yükselebilir. Metafizik konularına yatkın olabileceğiniz gibi trans çalışmalarına da en uygun günlerden birinde bulunuyorsunuz.Ay’ın boşluk etkisi gün sonunda başlasa da yine de herhangi bir başlangıç yapmamalısınız. Mesleki konumunuz değer kazanacak. Hayatınızın toplumsal yanı için güvenlik ve ruhsal sağlığınızla ilgili konularda ruhani tavırlar içine girebilirsiniz. Hayati krizlerinizi gidermek adına önemli ilerlemeler sağlayabilirsiniz.

27 Kasım 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

27 Kasım 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 10' 32" R
Ay
Balık
04° 50' 38"
Merkür
Koç
18° 14' 51"
Venüs
Boğa
04° 29' 27"
Mars
Koç
01° 54' 30"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 10"
Satürn
Balık
16° 49' 15"
Uranüs
Boğa
22° 30' 34"
Neptün
Balık
28° 59' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 04"
Lilith
Başak
23° 39' 07"
True Node
Koç
15° 21' 48"
Son Güncelleme : 03/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>