Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partneriniz, artık bağlılığınızdan kuşkuya düştüğünü, ilişkinizden eski tadı almadığınızı düşünüyor ve bu düşüncesini çok belli ediyor. İlişkinizdeki iyi niyetiniz, tek başına çözüm üretemiyor.

Aşırı koşuşturmanız, işin gereğinin dışında, bazı sorunlarınızı unutma çabası olarak da değerlendiriliyor. Birkaç gün içinde önünüzde yeni açılımlar şekillenebilir.

Gelecekle ilgili beklentilerinize yapmayı düşündüğünüz harcamaları bir süre dondurmanız yararlı olabilir. Paranızı iyi kullanma eğilimleri gösteriyorsunuz.

İnsanlara fazladan sorumluluklar yüklememelisiniz. Geçici olarak bir yakınınıza bıraktığınız malınızın, onda kalacağı süreyi çoktan doldurduğunu biliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hiç sorumlu olmadığınız bir problemin tam ortasındasınız. Bu problemde size yüklenilen sorumluluğu kabullenmeseniz de, meselenin çözümüne kadar problemin bir parçası olacaksınız. Alacağınız bir telefon bütün gününüzü meşgul edebilir. Sıkıntıları daha kapsamlı ele almanız gerektiğini öğreneceksiniz Bugün akşama doğru küçük bir sevinciniz var.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 09:20 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, macera yaşamak, yenilikler, değişiklikler, aktiviteler hayatımızda olsun istiyoruz. Bu ilişki tercihlerimize de yansıyor. Farklı insanlar tanımak, konuşmak, yazışmak, birlikte keşfetmekten yanayız. Spor, sanat, estetik, güzellik ve takım halinde çalışmak için bizlere destek veren bir enerji. Ayrıca özel bir yakınlaşmanın da göstergesi olabilir. Nazik, hayat dolu ve iyi hissetmemizi sağlayan bir kişiyle tanışabiliriz. Saat 11:16 Ay-Satürn kavuşumu, duygularımızı ciddileştiren, sorumluluklarımızı hatırlatan bir etkidir. Kendimizi güvende hissetmekte bir miktar zorlanabiliriz. İnsanların fikirlerimize, görüşlerimize saygı göstermesini isteriz. Saat 17:17 Ay-Chiron görünümü, iyi niyetinizin suistimal edileceğini ve umutlu taşıdığınız bir meselenin yanlış yönde gelişeceğini düşünmenize neden olabilir. Bu yüzden endişe duyabilirsiniz. Böyle bir şey hissettiğinizde durumu mantıklı şekilde gözden geçiriniz. Saat 17:45 Ay-Uranüs görünümü, yeni ve farklı olan deneyimlere hevesli bir şekilde katılmamızı veya açık olmamızı sağlıyor. Heyecanımız yüksek ve özgürce hareket etmekten yanayız. Farklı insanlar ve ortamlar dikkatimizi bir hayli çekebilir. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

30 Kasım 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzaklarla, yurtdışı ve yabancılarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Uzaklardan alacağınız önemli bir haber olabilir. Kendinizi yolculuklara ve bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmaya hazır hissedebilirsiniz.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diyaloglarınızı dengede tutmalısınız. Konumunuzu korumak istiyorsanız, bunun için daha şeffaf olmalısınız. Yeni metotlar geliştirebilirsiniz. Geziler ve görüşmeler elinizi güçlendirebilir. Günün Atmosferi:Güncel olmayan bilgiler sizi yanıltabilir...

30 Kasım 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek hayallerinize sorumlu yaklaşabilirsiniz. Uğraştığınız işlerinize yön vermek gelişiminiz için daha iyi olabilir. Sevdiklerinizle birlikte yolculuklar organize edebilirsiniz. Ruhsal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Düşüncelerinizi çevrenizdeki kişilerle paylaşmak isteyebilirsiniz. Gün içinde duygusal konular sizi biraz zorlayabilir.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün iletişime geçeceğiniz her kişi hayatınızda köklü ve başarılı kararlar vermenize sebep olabilir. Doğanın sesini dinleyin ve mesajları kaçırmayın.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aileniz ve iki ilişkilerinizi ilgilendiren alanda yeni kararlar alabilir, duygusal olarak geçici bir yalnızlık hissedebilirsiniz. Finansal konularda yeni kararlar almanızı desteklemeyen bugün, yalnız vakit geçirmek ve yaşamınızdaki olayları sorgulamak açısından ideal bir zamandasınız.

30 Kasım 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gelecek için atacağınız adımlar hızlanıyor. Seyahat, yabancılarla yapılacak işler, eğitim, medya, hukuk ve ticaret alanlarında önemli kararlarınızı ve başlangıçlarınızı uygulayabilirsiniz.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öncelikli olarak fikirsel ve zihinsel konularda atılım yapabileceğinizi ve sorumluluk alabileceğinizi fark etmelisiniz. Ancak bu süreçte geliştirdiğiniz fikirleri kendinizde tutmak isteyebilirsiniz.Coşkulu ancak ketum davranış biçimleri geliştirebilir, amaçladığınız konuda kararlı, sorumlu ve tedbirli davranmayı deneyimleyebileceksiniz. Bu Merkür gününde ve üstelik Ay’ın Yay burcundaki geçişinin Neptün'e ters açı kuruyor olması nedeniyle enerjiler ağır olacaktır. Dolayısıyla günü fazla atak halinde geçirmemeniz akıllıca olacaktır.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu aralar, özgüveniniz ve egonuz artıyor. Tavırlarınızı dengelemeniz gerekiyor. Birkaç günlüğüne bir yerlere kaçmak istiyor olabilirsiniz. Bu anlamda kendinizi biraz dizginlemelisiniz.

30 Kasım 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 45' 53"
Ay
Kova
28° 47' 58"
Merkür
Koç
18° 00' 35"
Venüs
Boğa
03° 58' 08"
Mars
Koç
01° 34' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 13"
Satürn
Balık
16° 47' 05"
Uranüs
Boğa
22° 29' 07"
Neptün
Balık
28° 58' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 39"
Lilith
Başak
23° 36' 18"
True Node
Koç
15° 21' 16"
Son Güncelleme : 02/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>