Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızla düşünceleriniz arasında bazı çelişkiler olabileceği gibi duygusal iniş çıkışlarda yaşayabilirsiniz. İlişkinizde biraz daha dikkatli olmalısınız, yıpranabilirsiniz.

İş yaşamınızda yoğun bir gün geçirmeye hazır olun. Her zamankinden daha fazla sorumluluk üstlenebilirsiniz yada düşüncelerinizin önemli bir kısmı işinizle ilgili olacaktır.

Parasal konularda beklediğiniz gelişmeler bugün olmasa da bazı olumlu adımlar atmayı başaracaksınız. Özellikle uzun vadeli planlar yapmanız ve sabırlı hareket etmeniz sizin için daha doğru olacaktır.

Bugün bazı konularda seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz ancak ani karar vermemeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ne istediğinizi biliyorsunuz ve küçük bazı aksilikler çıksa da olumlu sonuçlar alacağınızı unutmamalısınız. Bir süreden beri kafanızı kurcalayan sorunlara bugün yaratıcı ve farklı çözümler bulabilirsiniz. Enerjiksiniz ancak içinizden bir şey yapmak gelmeyebilir. Biraz yalnız kalmaya ihtiyacınız olabilir.

20 Kasım 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 07:31 Ay-Akrep burcu seyri ile Perşembe gününe adım atıyoruz. Bireysel çıkarlarımızı her ne kadar gözetsek de,  başkalarıyla uzlaşmayı da bilmemiz gerekebilir.  Çünkü tek başımıza karar vermek istediğimizde birileri karşı çıkabilir veya uyarıları dikkate almak icap edebilir. Bizden farklı düşünen eşimiz,ortağımızın fikrini şöyle bir almakta yarar vardır. En azından ne düşündüklerini öğrenebiliriz. Kredi başvurularımıza yanıt geldiğinde öncelikle ödeme şartlarını şöyle bir gözden geçirmekte yarar vardır. Saat 16:30 Ay-Neptün olumlu görünümü, maddi-manevi anlamda kazançlı çıkmak, hayallerinize uygun bir şekilde yaşamak arzunuzun işaretçisidir. Size moral ve inanç, azim ve kararlılık yönünde kuvvet sunuyor. Saat 16:55 de gerçekleşecek Venüs-Neptün zorlayıcı enerjisi, bizim biraz da hayatın baskılarından, kurallarından, sorunlarından kaçma arzumuzun işaretçisi. Herkes kendince bir şeylerden uzaklaşmak istiyor. Bu gayet doğaldır. Çünkü hayat yoruyor bedenlerimizi ve ruhumuzu. İşte sizler de bu etki altında, olur veya olmazlarını düşünmeden bir ilişkiye, bir arkadaşlığa adım atabilirsiniz. Bir yolculuğa çıkabilir, gözlerden uzak kalabilirsiniz. Kimileri, kısa bir süreliğine şehir dışına çıkarak farklı bir şeyler yaşamak isteyebilir. Peki, bütün bunlar uzun süreli bir çözüm olur mu, devamı gelir mi? diyelim yaptık, kalıcı olur mu? Genelde hayır. Bizim kısa soluklu bu kaçış özlemimiz belli bir zaman dilimi olarak görülmeli, kendimizi kaptırmamalı, ayarımızı bilmeliyiz. Her şeyin farkında olursak, yanılmayız. Sorun çıkmaz da çıkmaz. Zorlukları, güce dönüştürmemiz, güzelliklerle dolu bir gün geçirmemiz dileğimle,  

20 Kasım 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, duygusal ilişkilerinizde, partnerinize haksızlık yapmama eğilimdesiniz. .Onun düşüncelerinden yola çıkarak, bazı problemlerinizin üstesinden gelebileceksiniz. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bu günde, akşam saatlerinde dostlarınızla bir arada olmak, size oldukça iyi gelecektir.

20 Kasım 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yenilenen enerji istediklerinizi almanıza yardım edecektir. Hedeflerinize kilitlenmelisiniz. Belli kararlar almanıza veya belli konularda fayda sağlamanıza yardım etmeyecekse tartışmalardan kaçınmanız gereken günlerdesiniz. Tartışmak yerine içinde bulunduğunuz durumu değerlendirmeniz gereken günlerdesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Pek çok konunun kendi uzman olduğumuz alanlara ya da yeteneklerimize uygun olarak düzenlenmesi ve çevredeki kişilere bu anlamda önderlik edilmesi gerekebilir. İnisiyatif almak işleri kolaylaştırıp, ilerlemeyi desteklemekle kalmayıp, kazançları korumak veya arttırmak için de gerekli olabilir. Ancak, ilişkilerde mutlaka ve mutlaka kibar olmak, diğerlerinin fikir ve isteklerini de göz önünde bulundurmak ve sakinliği korumak gerekecektir. Zira, tartışmaları körükleyen bir atmosfer söz konusu. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Kasım 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün finansal konular gündeminizin en üst sırasında yer alıyor. Ani değişikliklere hazır olun. Kurduğunuz yapının eksikliklerini daha rahat görebileceksiniz. Bu noktada yaşça sizden büyük kişilerin desteğini de almanız mümkün gözüküyor. Mücadele vermeniz gereken durumlar oluşabilir. Daha sabırlı olmalısınız.

20 Kasım 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ENERJİNİZİilişkilerinize yansıtabiliyorsunuz. Başarınıza yardımcı olacak olayların çözümü yönünde adımlar atacaksınız.

20 Kasım 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

20 Kasım 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 08' 14" R
Ay
Oğlak
07° 26' 55"
Merkür
Koç
16° 27' 37"
Venüs
Koç
29° 21' 57"
Mars
Balık
28° 42' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 53"
Satürn
Balık
16° 27' 28"
Uranüs
Boğa
22° 16' 18"
Neptün
Balık
28° 52' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 02"
Lilith
Başak
23° 11' 26"
True Node
Koç
15° 24' 07"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>