Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda bazı önemli gelişmeler yaşayacağınız bir gündesiniz. Bir süreden beri sürüncemede kalan bir sorununuzun çözümü için yeni düşünceler geliştirebilirsiniz.

Kendinizi işlerinize tam anlamıyla veremeyeceğiniz bir gündesiniz. Yaşadığınız bazı problemler sizi işinizden soğutabilir ya da performans düşüklüğüne sebep olabilir.

Büyük bir borç yükü altındasınız. Yaptığınız dengesiz harcamalar yüzünden bu kadar borçlandınız. Bu yüzden kendinizi çok sıkıntıda hissediyorsunuz ve çözüm bulamıyorsunuz.

Karar vermekte zorlanacağınız bir gündesiniz. Girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük planlarınıza uymakta zorlanabileceğiniz bir gündesiniz. Olaylara esnek bakabilmeniz sayesinde bazı küçük başarılar kazanabilirsiniz. Hoşunuza gidecek bazı ortamlara girebilir ve güzel fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz. Dikkatinizi çevrenizdeki olaylara ve insanlara yöneltmelisiniz.

21 Kasım 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Ay-Akrep burcu seyri altında güne uyanıyoruz. Saat 05:33  Ay-Pluto arasındaki görünüm, derinliklerimizle temasımızı sağlarken,  iyi-kötü, doğru-yanlış, güzel-çirkin kavramlarına  göre hareket etmenizi sağlayıcıdır. Doğal olarak hiç kimsenin üzerinizde baskı kurmasına izin vermezsiniz. Çıkarlarınızı ister istemez düşünür ve durumları ona göre değerlendirebilirsiniz. Sizden hiç bir şeyin gizlenmesine, hele konu para-cinsellik ve ilişkimizi kapsıyorsa, hiç mi hiç  hoşlanmazsınız.  Çünkü böyle bir enerji altında duygularımız oldukça derin ve tutkularımız fazlasıyla yoğundur.  İsteriz ki,  sahip olduğumuz her şey bizim olsun ve bizden uzaklaşmasın. Saat 16:01 Merkür-Mars görünümü, yakın kardeşler arasındaki mal taksimi,  bir işin sonuca bağlanması, karar alınması, işsizlik sigortası veya işe girişle ilgili sigorta işlemleri, krediler, miras gibi konular üzerinde düşünülmesi yönünde önem taşıyor. Sağlığınız ve çalışma hayatınızla ilgili meseleler de gözden geçirilebilir. Tamamlanmış, görüşülmüş olanlar karara bağlanabilir. Bazı belirsizlikler ve size uymayan durumlar varsa bunların tekrar ele alınmasında yarar vardır. Saat 20:02 Ay-Mars olumlu görünümü ve saat 20:19 Ay-Merkür kavuşumu, duyguların bir hayli güçlü akışını sağlarken, inandığınız, arzuladığınız her ne varsa, ona sahip olmak arzunuzu işaret eder. Başarılı, verimli ve güven dolu  bir gün geçirmeniz dileğimle,

21 Kasım 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, duygusal ilişkilerinizde, partnerinize haksızlık yapmama eğilimdesiniz. .Onun düşüncelerinden yola çıkarak, bazı problemlerinizin üstesinden gelebileceksiniz. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bu günde, akşam saatlerinde dostlarınızla bir arada olmak, size oldukça iyi gelecektir.

20 Kasım 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeteneklerinizi doğru değerlendirmeli ve altından kalkamayacağınız işlere talip olmamalısınız. Bilgi ve yetenekleriniz konusunda gerçekçi olmanız sıkıntı yaşayabileceğiniz konuların önünü kesebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Riskli hareketlerden, dengesiz hareketleri, temelsiz beklentileri olan veya öfkeli kişilerden uzak durmakta fayda var. Tabii bizim de sakinliğimizi korumamız gerekiyor. Her ne kadar iyi niyetli olursak olalım bugünlerde, yorum, eleştiri, tavsiye veya önerilerimiz karşı tarafa itici görünebilir veya kendilerini tehdit altında hissetmelerine neden olabilir. Kafası karışık ya da çıkmazdaki kişilere yardımcı olacağı kesin olan durumlarda dahi fazla dürüst olmak karşı taraf tarafından farklı anlaşılabilir. Sakinliği korumak istiyorsak düşüncelerimizi kendimize saklamamız, inatçı veya baskıcı olmamamız gereken bir gündeyiz. Ev, yuva, yaşanılan yer ya da aileyle ilgili konular da ilgi bekliyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Kasım 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Esneklik gerektiren koşullar gözüküyor. Para ve finans konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Zekanızı ve azminizi gösterme fırsatı yakalayabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgili yeni seçenekler gündeme gelebilir. Ancak bu seçenekleri değerlendirmek için biraz daha zaman gerekebilir. Daha pratik olmalı ve sağduyunuza güvenmelisiniz.

21 Kasım 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GÜÇ peşindesiniz. Planladığınız işleri kısa sürede tamamlayarak romantik konulara da hayatınızda yer açmak istiyorsunuz.

21 Kasım 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

20 Kasım 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 59' 20" R
Ay
Oğlak
05° 25' 29"
Merkür
Koç
16° 25' 09"
Venüs
Koç
29° 10' 39"
Mars
Balık
28° 35' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 45"
Satürn
Balık
16° 26' 38"
Uranüs
Boğa
22° 15' 46"
Neptün
Balık
28° 51' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 30"
Lilith
Başak
23° 10' 25"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>